Gizli Saklı İlişkim Ve Bela !

evli barklı adam çoluk çocuk sahibi adam bir de annesinin evine mi davet etti. annesiyle de mi tanıştırdı. yazıklar olsun.
darp raporu al, kameraya çek yada ses kaydı al yanına giderken
ayrılamazsın dediği ve dövdüğü sesleri mahkemeye ver... ama bunu bir avukata sor yasalmı değilmi bilmiyorum ses kaydı ve video
ama başka çaren yok

ayrıca, banada kurtulamıyorum lafları biraz havada kaldı
madem ailen de biliyormuş elinden geleni yap, mahkemeye götür işi...
sonuçta aklı başında çalışan birisin, muhtemelen de ünv mezunusundur...
sen de bu işleri bizim kadar bilirsin

Son düzenleme:

darp raporu alabilmek için bu adamın sizde belirgin izler mi bırakması gerekiyormuş
Polis nasıl ilgilenmez nasıl umrunda olmaz , gidin savcılığa dilekçe verin çok üzüldüm durumunuza

muhtemelen şu an ikinci hanım olarak kaynananın evinde bir posta dayak yiyodurbu erkeklerin işi mi yok okullar tatil olunca gençler başa mı sardı nerden tutsan elinde kalıyor konu

Valla size bravo! Konumu nasıl okudunuz anlayamadım doğrusu, arkadaşın dedigi bankaların bilgi sistemi tc kimlik numarası ile yapılır dedim, baska bir şekli varsa bilmiyorum dedim ve tam 3 kez yazdım tc kimlik numarası ile ogrenmedim diye, bu kafayla nasıl bankacı olmus derken? Bu kafanın bankacılık doktorluk ev hanımlıgı vs gibi seylerle ne gibi bir ilgisi olabilir, hangi universite bolumunde siddet bolumu varmıs savcılıga gitmezseniz bankacı olamazsınız vs gibi, cok komiksiniz dogrusu, ve inanılmaz ufak ayrıntılara takılıyorsunuz, ben aptal degilim ya da cocuk degilim savcılıga gitmek aklıma gelmedi diye bir laf asla ve asla etmedim, hukuki surec basladıktan sonra daha fazla hırslanmasından cekindim, daha fazla kıskırtmak istemedim diyorum, 50 kez tekrarladım bunu, burda hızlı hızlı yazıyorum ve istisnasız herkese tek tek yazıyorum tabiki arada atladıgım eksik yazdıgım cok iyi hatırlamadıgım seyler olabilir siz nesiniz bilmiyorum ama ben insanım, kadınım! Size uzaktan kolay gelen seyler yasanınca boyle kolay olmuyor bunu atlıyorsunuz, savcılıga dilekce ver hadi bitti gitti ne guzel bir dunyanız var sizin oyle, ben burada meslegimle ilgili ya da baska bir ozelligimle ilgili bir soru sormadım, farzedin bankacı degilim ogrenciyim ev hanımıyım doktorum vs degisen birsey mi basımdaki olay budur sizler ne fikirler verebilirseniz diye soruyorum samimiyetimle, yok hala sen bankacı degilsin sen boyle degilsin vs..

Anlattıgınız olaya gelince, evet polisin bana verdigi cevap tam olarak bu, bu arada arastırırsanız zina artık suç olmaktan bile cıkmıs, dayak konusuna gelince birseyin yok bacım isimiz gucumuz var dediler gayet laubali bir tavır ile. Gercekten ben burda bir hikaye uyduruyor olsaydım kimsenin inanıp inanmaması alay konusu etmesi gram umrumda olmazdı oturup hepinize uzunca yazarak vakit kaybetmezdim,biraz mantık lutfen.
Sizin bahsettiginiz olayda arkadasınız ucuz kurtulmus olayın ustune dusmus, ve evet o guclu durmus, benim kadar korkmamıs, benim bahsettigim adam ipsiz sapsız bir insan degil bakın bu kısmı cok onemli sıradan bir insan degil karsımdaki, eli kolu oldukca uzun bir insan, attıgım adımı dahi bilebilicek, her istedigine emin olun erisebilicek bir adam mı deriz hayvan mı deriz boyle bir varlıktan bahsediyorum, sizin anlattıgınız gibi ailesini gonderip ozur dileyecek birinden bahsetmiyorum, annesi ayrı edepsiz, karısı olacak kadın ayrı gurursuz ayrı edepsiz. Gidipte suna soyleyim beni kurtarsın gibi bir durumum yok, polisin tek geri cevirdigi kadın ben miyim hayır neden uzaylı muamelesi goruyorum anlayabilmis degilim, hic mi duymadınız hic mi gormediniz hukuki islem basladıktan sonra hırslanan daha kotusunu yapan adamları acaba ? Bu kadar ilginc acaip bir konu acmadım ben.
Bu arada eger bir katkısı olacaksa, evet sabah direk savcılıga verdim dilekcemi, bekliyorum..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

muhtemelen şu an ikinci hanım olarak kaynananın evinde bir posta dayak yiyodurbu erkeklerin işi mi yok okullar tatil olunca gençler başa mı sardı nerden tutsan elinde kalıyor konu

Gercekten cok komiksiniz, ya da oyle sanıyorsunuz,ben hic gulemedim cunku. Ben ikinci hanım olmaya karsı geldigim icin bu eziyeti gordum zaten, yazdıklarımı biraz dikkat ederek okusaydınız keşke.. başına gelmeyenin bilmesi mumkun degil, bende bunu yaşamamış olsam boyle birsey anlatan birine ustten ustten konusabilirdim, malesef oyle olmuyor :)

ben konu gerçek mi değil mi bilemem ama bilmediğiniz konularda konuşmaya bayılıyorsunuz hanımlar. lütfen biraz empati, hepimiz kadınız, az destek.

1) benim erkek arkadaşımın ablası cezaevinde çalışıyor ama savcının yanında. benim adım soyadım ve memleketimden annemin babamın onların anne babalarının anne babalarına taa kaç cedde kadar her şeyimi çıkarmış. şok olmuştum. benim tc'me ulaşamaz. mümkün değil. zaten sorduğumda da ad soyad memleketten buldum dedi.

2) polise hala bu kadar güvenmeniz çok güzel, kendinizi güvende hissediyorsunuzdur. polis hiçbir şey yapmıyor! bir şey biliyoruzda söylüyoruz. ama savcılık öyle değil!

3) diğer yorumumda da yazdığım gibi, bir adam sizi saatlerce dövebilir, hemde öldüresiye; ama gelin görün ki ne bir iz yara ne başka bir şey. acılı ama Allahınız şaşıyor.

illa yaşadıklarımızı mı yazalım inanmanız için?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Allasen ne diyon sen ya? Sen Allah bilir hicbir delil olmadan vermissindir dilekceyi de. O zaman hicbisi olmaz haberin olsun. Okuyorum okuyorum yok abi boyle bi karakter olamaz diyorum. Polise rapor almadan gidersen (ki yinede ihtimal vermiyorum isimiz gucumuz var diyeceklerine) polisde islem yapmayabilir. Seninki gole maya calmak gibi olmus. Ya tutarsa. Valla once essegini saglam kaziga baglayacaksin guzelim. Toplayacaksin delillerini. Hemen yok telefonda melek gibi soyle de boyle de deme. Sanirsin adam derin devlete karismis da hic iz birakmaz da arkasinda. Alt tarafi g... boklu dugun salonu varmis. Sen ne kadar gozunde buyutmussun. Hem diyon benden once de hayatinda birileri varmis. Ee onlari oldurmus mu yok. Onlar nasil kurtulmus? Adamin hevesinin gecmesini beklemisler dersin sen simdi. Sende bahane cok :)
Tamam hadi hikayen dogru olsun :) Sen bisey yapmaya yapamazsin bu adama. Surda kk daki kadinlardan rica et de toplasip hakkindan gelsinler adamin.

hiç bir halt yapamaz, boş tehdit bunlar, havlayan köpek ısırmaz canım....
hayatına devam et....evlen yuvanı kur...
belasını bulur yakında..

Birgun olaki basınıza bir benzeri gelirse, sizede iste boyle gulerler :) tabiki allah korusun, ama belli olmaz. Siz simdi dayak yemekten hoslanıyorsunda dersiniz haa bayılıyorum en buyuk zevkim :) siz heralde ses kaydı yapmayı videoya cekmeyi gidip kamera kaydı almayı falan su icmek kadar kolay birsey sanıyorsunuz, baya toz pembe bir dunyanız var benimkide boyle olsaydı keske ya inanın cok imrendim. Onların nasıl kurtuldugunu bilemem, belki hevesi gecti, belki baska birsey, ya da onları boyle takıntı haline getirmedi, olamaz mı size uçuk geliyor galiba bunlar :) dugun salonu oldugu icin eli kolu uzun vs demedim ama dugun salonu sahipleride evet genelde eli kolu baya uzundur inanamzsıınız :) buda tabi sizin icin cok degisik bisey, neyse uzatmak istemiyorum, karsımdaki adam 20lik bir cocuk degil, bildigim gordugum seyi soyluyorum, ne yazık ki basına gelmeyen bir kisinin bile anlayamacagı bir durum degil, o yuzden size sabahlara kadar anlatsam nafile :)

Tesekkur ederim, kesinlikle oyle, sanırım beni komik bulan arkadaslar bir tokat yiyince hemen yanakları mosmor oluyor kesiliyor falan ya da bir tekmede hemen inciniyor kırılıyor.

Adam arkadaşlarını çağırsa senle alem yapsa yine mi off bişey yapmıyolar ki diyeceksin ?

Son düzenleme:

ya ben çok üzüldümm. Allah yardımcın olsun inşallah kurtulursun. Bence karakola git tekrar konuş bağır çağır çözmeleri lazım böyle olmaz. Sonuçta şikayet üzerine araştırılıcak. Walla kafam allak bullak oldu

Her söylenene yokuş yapıyosun. Hiçte kurtulmak için birşey yapmamıssın. Gerçekten dayak yiyen kurtulmak isteyen bi insan yeri yurdu umrunda olmaz gerekirse tüm düzenini bozar gider ama sen buraya dert yanmaktan başka birşey yapmıyorsun. Derdinin çözümü burda değil savcılıkta.

Ben inanmıyorum konu sahibine

Sanki herşey güzelmiş de sonradan bozulmuş gibi

Adam nasıl dövüyor bunu da kimse bişey yapmıyor ? Araba da dayak dediği bi tokat galiba...

Ben inanmıyorum konu sahibine

Sanki herşey güzelmiş de sonradan bozulmuş gibi

Adam nasıl dövüyor bunu da kimse bişey yapmıyor ? Araba da dayak dediği bi tokat galiba...

Bende inanmıyorum bu kadar madur olan bi insan kurtulmak için birşey yapmıyor olması hiçde inandırıcı değil

Bende inanmıyorum bu kadar madur olan bi insan kurtulmak için birşey yapmıyor olması hiçde inandırıcı değil

Güya adamın kolu çok uzunmuşta karakol başından savmışta korkuyomuş bişey yapabilirmişte. Birde millete sizin başınıza gelmedi edaları halleri

Gizlediği bişeyler var tam anlatmıyor

Güya adamın kolu çok uzunmuşta karakol başından savmışta korkuyomuş bişey yapabilirmişte. Birde millete sizin başınıza gelmedi edaları halleri

Kesinlikle katılıyorum bir arkadaşım vardı evli sevgilisinden bir türlü ayrılmıyordu anlam veremedik sonrada meğerse ilişkiye girmişler ailene söylerim diye tehtit ediyormuş bence burdada bi sıkıntı var ama konu sahibi anlatmıyor

Beni hic tanımayan bilmeyen birkac insandan ne gizleyebilirim biraz mantıklı olun lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…