- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
- 448
- Konu Sahibi elasrcerten
-
Merak etme canim bende Turkiyede yasiyorum. Ve Turkiyede bu tur olatlarin cok yasandigini da biliyorum. Seninki gibi bi olay benim yakin bir arkadasimin basina geldi. Ve benim sayemde kurtuldu kiz. Ustelik adamin elinde video goruntuleri varmis onla tehdit etmis kizi. Kizi baglayip kemerle dovmus. Ben zaten onu oyle gorunce bayilacak gibi oldum. Kizi zorla hastaneye goturdum ailesinin bile haberi yoktu zaten o yuzden korkuyordu kiz. Valla aglayarak hastaneye gittigimizi biliyorum. Ben kendi basima gelmis gibi etkilendim o olaydan. Gittik darp raporu aldik. Hemen acil servisteki gorevli polis memuruna yonlendirdi bizi doktor. Raporu da yazdi polise verdi. Hemen o polisle beraber karakola gittik. Ifadesini aldilar hatra benimde. Ayni gun polisler ifadete aldilar adami. Ertesi gun biz savciliga da gittik. Savcilik donusu kizi eve birakip aradim adami. Bulustum konusmak icin. Bi de serefsiz benim okul arkadasim cikmaz mi? Allahin isi iste. Okul yillarinda da tirsardi zaten benden yasca buyuktum onlardan. Neyse baya baya tehdit ettim ben cocugu. Valla gik bile diyemedi. Tamam dedi cikti gitti. Bir daha asla rahatsiz etmedi kizi. Bi kac gun yalvardi sikayetinizi geri cekin diye, sonra ailesini yollatti sirf sikayeti kiz geri alsin diye. Kiz alacakti izin vermedim. Gitti pasa pasa cekti cezasini. Boylelikle kurtuldu kizcagiz. Demem o ki karsisinda sen guclu xuramiyorsan bari yaninda guclu durucak biri olsun. O eskidendi polis biz birsey yapamayiz diyorlardi. Simdi hic oyle degil kusura bakma kimse inandiramaz beni buna. Polisler sabaha kadar nezarette tutmuslar, biraz da hirpalamislar. Ertesi gun polisler aradi bizi. Sizi tekrar rahatsiz ederse mutlaka bize bildirin hemen dediler. O kadar takipcisiyler isin artik. Senin olay cok havada kaliyor. Ya sen bu adamin ilgisinden memnunsun, bir iki tokadina da katlaniyorsun gibi geldi bana. Eger hikayen dogruysa, bu sekildedir.
aynen zivaynençok guzel anlatmışsın.kim yer ki...hele bu zmanda.polis gerı yollıcak falan.fake konu olmasın..hanı bız cok gaza gelıyoruz ya bu konuda...
Oncelikle hepinize mrb ve hayırlı ramazanlar, bu aralar yuva yıkan genc kızlar konusu cok fazla iken açmak istemezdim ama artık çaresizim ve benimki biraz daha farklı..simdiden bana akıl verenlere cok tesekurler…
Ben 24 yaşında bir bankacıyım..Mayıs 2013'te birisiyle tanıştım, 3 ay boyunca herşey yolunda gitti,inanın cennette gibiydim, agzımdan cıkan her soz o dakika oluyordu, hergun cicekler, basımdan asagı gul yaprakları, kahvaltılar, aksam yemekleri evlilik hayalleri, gelecek planları ile dolu bir iliski, daha 2.ayda annesinin evine aksam yemegine davet etti..Ama benim icimde hemen suphe olustu bir erkegin bunları yapması cok cok fazla geldi, nufusta calısan bir arkadasımda istersen bir bakalım dedi, ve tabiki EVLİ, 2 tane erkek cocugu, birisi 3 yasında, digeride o zaman daha 4 aylık bebek..
Aynı gun is cıkısı icin yemege gitmek icin sozlestik, gidip oturduk ve anında konuyu actım, ben asla o cocukların gunahına giremem onların rızkını yiyemem, sakın bir daha beni arama adımı agzına bile alma dedim ve kalktım, restoranın onunde taksi beklerken beni kolumdan tuttugu gibi bindirdi arabasına, yarım saat kesintisiz dövdü, tehdit etti, bensiz ictigin suyu bile haram ederim,senide çevrenide yakarım diye ve tabiki çok korktum benim cevremde kimsem yok annem ve kız kardesimle sessiz sakin bir hayatımız var, neyse yatıştırıp tamam ayrılmıyoruz dedim, bu olaydan sonra birkac kez kavga cıkartarak ayrılmayı deneyim ve 1 yıl icinde en az 5 kez dayak yedim, daha sonra polise gittim, polis elinde kanıt olmadan birsey yapamayız bacım, onun karısı senden sikayetci olmalı dedi, kendin bulaşmışsın dedi yolladı, en son anneme anlattım, annemle karısını aradık care kalmayınca, birlik olup sikayet edelim o da bilsin diye, karısıda bize kufretti, benim kocam yapmaz dedi hakaretler etti kapattı..
Ben bu adam yuzunden ne evden cıkabiliyorum, ne arkadaslarımla oturup bir bardak cay icebiliyorum, ne olursunuz bir akıl verin ben herseyi denedim kurtulamadım sonu hep DAYAK ! Ben artık evlenip yuva kurmak istiyorum, bu hayvanlada bu niyetle gorusmustum, belam oldu..Hayatım zehir oldu.
aynen oyle yaptılar, benim sikayetci olmaya hakkım yokmuş, işin kotusu darp raporu alınıcak belirgin izlerim yoktu, hamlamış gibi her yerimde ağrı..Acıkcası korktum birde bu polis savcılık vs uzaklastırma kararı alınan cogu kadın kocası veya sevgilisi tarafından olduruldu,polis ilgilenmiyor umurlarında değil
Ay degisik gorulmemis bi meslek degil bankacilik. Onu mu kastediyorum ben. Bravo. Neden inandirici degil biliyor musun? Bankaciyim diyorsun, savciliga gitmek aklima gelmedi diyosun. Bi arkadas burda yazdi bankalarinda musterilerin kimlik bilgilerine eristigi bi sistem varmis neden onu kullanmadiniz da nufusla ugrastiniz diye, siz ben bilmiyorum dediniz. E sizce bunlar inandirici mi? Ondan sonra da atar yapiyosun millete yok inanin ya da inanmayin diye. O kadar saf ayagina yatiyorsun ki, insanlarin aklina su soruyu getiriyorsun. "Bu kafayla nasil bankaci olmus?" Ne gidip darp raporu aliyosun, ne dogru duzgun sikayet edip hakkini ariyorsun... sence de hikayenin bir yerlerinde yanlislik yok mu?
aynen zivaynençok guzel anlatmışsın.kim yer ki...hele bu zmanda.polis gerı yollıcak falan.fake konu olmasın..hanı bız cok gaza gelıyoruz ya bu konuda...
Fake bir konu değil, polisin geri cevirdigi tek kadın ben degilim, azıcık haber izleseniz, biraz gazete karıstırsanız polisin kimleri geri cevirdigini ve sonucunda neler oldugunu gorebilirsiniz.
Ben 17 yasında hamile kalmaya calısan kucuk kızımız da degilim, 16 yasında sevgilsi olan komşunuzu ayartmaya çalışan kız da degilim, bakın benzer olayları yaşayan birkac kisi daha var benim konuma yazmışlardı, onlarında anlattıkları benimkilerle baya yakın şeyler, ve hic biri eksik parca var yok hak hukuk vs dememis dikkat ederseniz, ve ustune basarak soyluyorum bu zamanda polis kadını daha fazla ezip assagılıyor, hayır polisler zaten cogu kendi eşlerine daha fazla siddet uyguluyor, turkiyede her zaman kadın ezilmistir, korunmamıstır, savunulmamıstır, bunu herkes biliyor!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
muhtemelen şu an ikinci hanım olarak kaynananın evinde bir posta dayak yiyodurbu erkeklerin işi mi yok okullar tatil olunca gençler başa mı sardı nerden tutsan elinde kalıyor konu
Allasen ne diyon sen ya? Sen Allah bilir hicbir delil olmadan vermissindir dilekceyi de. O zaman hicbisi olmaz haberin olsun. Okuyorum okuyorum yok abi boyle bi karakter olamaz diyorum. Polise rapor almadan gidersen (ki yinede ihtimal vermiyorum isimiz gucumuz var diyeceklerine) polisde islem yapmayabilir. Seninki gole maya calmak gibi olmus. Ya tutarsa. Valla once essegini saglam kaziga baglayacaksin guzelim. Toplayacaksin delillerini. Hemen yok telefonda melek gibi soyle de boyle de deme. Sanirsin adam derin devlete karismis da hic iz birakmaz da arkasinda. Alt tarafi g... boklu dugun salonu varmis. Sen ne kadar gozunde buyutmussun. Hem diyon benden once de hayatinda birileri varmis. Ee onlari oldurmus mu yok. Onlar nasil kurtulmus? Adamin hevesinin gecmesini beklemisler dersin sen simdi. Sende bahane cok :)Valla size bravo! Konumu nasıl okudunuz anlayamadım doğrusu, arkadaşın dedigi bankaların bilgi sistemi tc kimlik numarası ile yapılır dedim, baska bir şekli varsa bilmiyorum dedim ve tam 3 kez yazdım tc kimlik numarası ile ogrenmedim diye, bu kafayla nasıl bankacı olmus derken? Bu kafanın bankacılık doktorluk ev hanımlıgı vs gibi seylerle ne gibi bir ilgisi olabilir, hangi universite bolumunde siddet bolumu varmıs savcılıga gitmezseniz bankacı olamazsınız vs gibi, cok komiksiniz dogrusu, ve inanılmaz ufak ayrıntılara takılıyorsunuz, ben aptal degilim ya da cocuk degilim savcılıga gitmek aklıma gelmedi diye bir laf asla ve asla etmedim, hukuki surec basladıktan sonra daha fazla hırslanmasından cekindim, daha fazla kıskırtmak istemedim diyorum, 50 kez tekrarladım bunu, burda hızlı hızlı yazıyorum ve istisnasız herkese tek tek yazıyorum tabiki arada atladıgım eksik yazdıgım cok iyi hatırlamadıgım seyler olabilir siz nesiniz bilmiyorum ama ben insanım, kadınım! Size uzaktan kolay gelen seyler yasanınca boyle kolay olmuyor bunu atlıyorsunuz, savcılıga dilekce ver hadi bitti gitti ne guzel bir dunyanız var sizin oyle, ben burada meslegimle ilgili ya da baska bir ozelligimle ilgili bir soru sormadım, farzedin bankacı degilim ogrenciyim ev hanımıyım doktorum vs degisen birsey mi basımdaki olay budur sizler ne fikirler verebilirseniz diye soruyorum samimiyetimle, yok hala sen bankacı degilsin sen boyle degilsin vs..
Anlattıgınız olaya gelince, evet polisin bana verdigi cevap tam olarak bu, bu arada arastırırsanız zina artık suç olmaktan bile cıkmıs, dayak konusuna gelince birseyin yok bacım isimiz gucumuz var dediler gayet laubali bir tavır ile. Gercekten ben burda bir hikaye uyduruyor olsaydım kimsenin inanıp inanmaması alay konusu etmesi gram umrumda olmazdı oturup hepinize uzunca yazarak vakit kaybetmezdim,biraz mantık lutfen.
Sizin bahsettiginiz olayda arkadasınız ucuz kurtulmus olayın ustune dusmus, ve evet o guclu durmus, benim kadar korkmamıs, benim bahsettigim adam ipsiz sapsız bir insan degil bakın bu kısmı cok onemli sıradan bir insan degil karsımdaki, eli kolu oldukca uzun bir insan, attıgım adımı dahi bilebilicek, her istedigine emin olun erisebilicek bir adam mı deriz hayvan mı deriz boyle bir varlıktan bahsediyorum, sizin anlattıgınız gibi ailesini gonderip ozur dileyecek birinden bahsetmiyorum, annesi ayrı edepsiz, karısı olacak kadın ayrı gurursuz ayrı edepsiz. Gidipte suna soyleyim beni kurtarsın gibi bir durumum yok, polisin tek geri cevirdigi kadın ben miyim hayır neden uzaylı muamelesi goruyorum anlayabilmis degilim, hic mi duymadınız hic mi gormediniz hukuki islem basladıktan sonra hırslanan daha kotusunu yapan adamları acaba ? Bu kadar ilginc acaip bir konu acmadım ben.
Bu arada eger bir katkısı olacaksa, evet sabah direk savcılıga verdim dilekcemi, bekliyorum..
hiç bir halt yapamaz, boş tehdit bunlar, havlayan köpek ısırmaz canım....Oncelikle hepinize mrb ve hayırlı ramazanlar, bu aralar yuva yıkan genc kızlar konusu cok fazla iken açmak istemezdim ama artık çaresizim ve benimki biraz daha farklı..simdiden bana akıl verenlere cok tesekurler
Ben 24 yaşında bir bankacıyım..Mayıs 2013'te birisiyle tanıştım, 3 ay boyunca herşey yolunda gitti,inanın cennette gibiydim, agzımdan cıkan her soz o dakika oluyordu, hergun cicekler, basımdan asagı gul yaprakları, kahvaltılar, aksam yemekleri evlilik hayalleri, gelecek planları ile dolu bir iliski, daha 2.ayda annesinin evine aksam yemegine davet etti..Ama benim icimde hemen suphe olustu bir erkegin bunları yapması cok cok fazla geldi, nufusta calısan bir arkadasımda istersen bir bakalım dedi, ve tabiki EVLİ, 2 tane erkek cocugu, birisi 3 yasında, digeride o zaman daha 4 aylık bebek..
Aynı gun is cıkısı icin yemege gitmek icin sozlestik, gidip oturduk ve anında konuyu actım, ben asla o cocukların gunahına giremem onların rızkını yiyemem, sakın bir daha beni arama adımı agzına bile alma dedim ve kalktım, restoranın onunde taksi beklerken beni kolumdan tuttugu gibi bindirdi arabasına, yarım saat kesintisiz dövdü, tehdit etti, bensiz ictigin suyu bile haram ederim,senide çevrenide yakarım diye ve tabiki çok korktum benim cevremde kimsem yok annem ve kız kardesimle sessiz sakin bir hayatımız var, neyse yatıştırıp tamam ayrılmıyoruz dedim, bu olaydan sonra birkac kez kavga cıkartarak ayrılmayı deneyim ve 1 yıl icinde en az 5 kez dayak yedim, daha sonra polise gittim, polis elinde kanıt olmadan birsey yapamayız bacım, onun karısı senden sikayetci olmalı dedi, kendin bulaşmışsın dedi yolladı, en son anneme anlattım, annemle karısını aradık care kalmayınca, birlik olup sikayet edelim o da bilsin diye, karısıda bize kufretti, benim kocam yapmaz dedi hakaretler etti kapattı..
Ben bu adam yuzunden ne evden cıkabiliyorum, ne arkadaslarımla oturup bir bardak cay icebiliyorum, ne olursunuz bir akıl verin ben herseyi denedim kurtulamadım sonu hep DAYAK ! Ben artık evlenip yuva kurmak istiyorum, bu hayvanlada bu niyetle gorusmustum, belam oldu..Hayatım zehir oldu.
Allasen ne diyon sen ya? Sen Allah bilir hicbir delil olmadan vermissindir dilekceyi de. O zaman hicbisi olmaz haberin olsun. Okuyorum okuyorum yok abi boyle bi karakter olamaz diyorum. Polise rapor almadan gidersen (ki yinede ihtimal vermiyorum isimiz gucumuz var diyeceklerine) polisde islem yapmayabilir. Seninki gole maya calmak gibi olmus. Ya tutarsa. Valla once essegini saglam kaziga baglayacaksin guzelim. Toplayacaksin delillerini. Hemen yok telefonda melek gibi soyle de boyle de deme. Sanirsin adam derin devlete karismis da hic iz birakmaz da arkasinda. Alt tarafi g... boklu dugun salonu varmis. Sen ne kadar gozunde buyutmussun. Hem diyon benden once de hayatinda birileri varmis. Ee onlari oldurmus mu yok. Onlar nasil kurtulmus? Adamin hevesinin gecmesini beklemisler dersin sen simdi. Sende bahane cok :)
Tamam hadi hikayen dogru olsun :) Sen bisey yapmaya yapamazsin bu adama. Surda kk daki kadinlardan rica et de toplasip hakkindan gelsinler adamin.
ben konu gerçek mi değil mi bilemem ama bilmediğiniz konularda konuşmaya bayılıyorsunuz hanımlar. lütfen biraz empati, hepimiz kadınız, az destek.
1) benim erkek arkadaşımın ablası cezaevinde çalışıyor ama savcının yanında. benim adım soyadım ve memleketimden annemin babamın onların anne babalarının anne babalarına taa kaç cedde kadar her şeyimi çıkarmış. şok olmuştum. benim tc'me ulaşamaz. mümkün değil. zaten sorduğumda da ad soyad memleketten buldum dedi.
2) polise hala bu kadar güvenmeniz çok güzel, kendinizi güvende hissediyorsunuzdur. polis hiçbir şey yapmıyor! bir şey biliyoruzda söylüyoruz. ama savcılık öyle değil!
3) diğer yorumumda da yazdığım gibi, bir adam sizi saatlerce dövebilir, hemde öldüresiye; ama gelin görün ki ne bir iz yara ne başka bir şey. acılı ama Allahınız şaşıyor.
illa yaşadıklarımızı mı yazalım inanmanız için?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla size bravo! Konumu nasıl okudunuz anlayamadım doğrusu, arkadaşın dedigi bankaların bilgi sistemi tc kimlik numarası ile yapılır dedim, baska bir şekli varsa bilmiyorum dedim ve tam 3 kez yazdım tc kimlik numarası ile ogrenmedim diye, bu kafayla nasıl bankacı olmus derken? Bu kafanın bankacılık doktorluk ev hanımlıgı vs gibi seylerle ne gibi bir ilgisi olabilir, hangi universite bolumunde siddet bolumu varmıs savcılıga gitmezseniz bankacı olamazsınız vs gibi, cok komiksiniz dogrusu, ve inanılmaz ufak ayrıntılara takılıyorsunuz, ben aptal degilim ya da cocuk degilim savcılıga gitmek aklıma gelmedi diye bir laf asla ve asla etmedim, hukuki surec basladıktan sonra daha fazla hırslanmasından cekindim, daha fazla kıskırtmak istemedim diyorum, 50 kez tekrarladım bunu, burda hızlı hızlı yazıyorum ve istisnasız herkese tek tek yazıyorum tabiki arada atladıgım eksik yazdıgım cok iyi hatırlamadıgım seyler olabilir siz nesiniz bilmiyorum ama ben insanım, kadınım! Size uzaktan kolay gelen seyler yasanınca boyle kolay olmuyor bunu atlıyorsunuz, savcılıga dilekce ver hadi bitti gitti ne guzel bir dunyanız var sizin oyle, ben burada meslegimle ilgili ya da baska bir ozelligimle ilgili bir soru sormadım, farzedin bankacı degilim ogrenciyim ev hanımıyım doktorum vs degisen birsey mi basımdaki olay budur sizler ne fikirler verebilirseniz diye soruyorum samimiyetimle, yok hala sen bankacı degilsin sen boyle degilsin vs..
Anlattıgınız olaya gelince, evet polisin bana verdigi cevap tam olarak bu, bu arada arastırırsanız zina artık suç olmaktan bile cıkmıs, dayak konusuna gelince birseyin yok bacım isimiz gucumuz var dediler gayet laubali bir tavır ile. Gercekten ben burda bir hikaye uyduruyor olsaydım kimsenin inanıp inanmaması alay konusu etmesi gram umrumda olmazdı oturup hepinize uzunca yazarak vakit kaybetmezdim,biraz mantık lutfen.
Sizin bahsettiginiz olayda arkadasınız ucuz kurtulmus olayın ustune dusmus, ve evet o guclu durmus, benim kadar korkmamıs, benim bahsettigim adam ipsiz sapsız bir insan degil bakın bu kısmı cok onemli sıradan bir insan degil karsımdaki, eli kolu oldukca uzun bir insan, attıgım adımı dahi bilebilicek, her istedigine emin olun erisebilicek bir adam mı deriz hayvan mı deriz boyle bir varlıktan bahsediyorum, sizin anlattıgınız gibi ailesini gonderip ozur dileyecek birinden bahsetmiyorum, annesi ayrı edepsiz, karısı olacak kadın ayrı gurursuz ayrı edepsiz. Gidipte suna soyleyim beni kurtarsın gibi bir durumum yok, polisin tek geri cevirdigi kadın ben miyim hayır neden uzaylı muamelesi goruyorum anlayabilmis degilim, hic mi duymadınız hic mi gormediniz hukuki islem basladıktan sonra hırslanan daha kotusunu yapan adamları acaba ? Bu kadar ilginc acaip bir konu acmadım ben.
Bu arada eger bir katkısı olacaksa, evet sabah direk savcılıga verdim dilekcemi, bekliyorum..
Oncelikle hepinize mrb ve hayırlı ramazanlar, bu aralar yuva yıkan genc kızlar konusu cok fazla iken açmak istemezdim ama artık çaresizim ve benimki biraz daha farklı..simdiden bana akıl verenlere cok tesekurler
Her söylenene yokuş yapıyosun. Hiçte kurtulmak için birşey yapmamıssın. Gerçekten dayak yiyen kurtulmak isteyen bi insan yeri yurdu umrunda olmaz gerekirse tüm düzenini bozar gider ama sen buraya dert yanmaktan başka birşey yapmıyorsun. Derdinin çözümü burda değil savcılıkta.
Ben inanmıyorum konu sahibine
Sanki herşey güzelmiş de sonradan bozulmuş gibi
Adam nasıl dövüyor bunu da kimse bişey yapmıyor ? Araba da dayak dediği bi tokat galiba...
Bende inanmıyorum bu kadar madur olan bi insan kurtulmak için birşey yapmıyor olması hiçde inandırıcı değil
Güya adamın kolu çok uzunmuşta karakol başından savmışta korkuyomuş bişey yapabilirmişte. Birde millete sizin başınıza gelmedi edaları halleri
Gizlediği bişeyler var tam anlatmıyor
Güya adamın kolu çok uzunmuşta karakol başından savmışta korkuyomuş bişey yapabilirmişte. Birde millete sizin başınıza gelmedi edaları halleri
Gizlediği bişeyler var tam anlatmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?