Gizli Saklı İlişkim Ve Bela !

Kanunları polismi biliyor avukat savcımı sen hiç avukata gidip görüştünmü ? Sevhili yada başka bir şey kim olura olsun kimseye ne hakaret edebilir ne darp ne de zorla alıkoyup tehdit edebilir. Sen önce iyi bir avukata git onun yönlendirmesiyle savcılığa başvurucaksın yanındayken sesini kaydet telefonuna mesjlarını sakla ona seni istemiyorum beni bırak gibi şeyler yaz yazdığı cevaplar delil olur.

Psikopata bak ya.. arkadaşlar kolaymı öyle hem işi değiştir şehri değiştir falan. Ne kadar kaçarsa kaçsın bu embesil herif yine bulur.
İşin tek çözümü adamı soğutmak. Karısına ispat etmek çözüm değil, ya o kadınıda döver yada iyice sana çullanır.
Ülkemiz malesef kadını koruyamıyor, ne darp raporu nede şikayet. . Tek yol adamın vazgeçmesi.

Darp raporu alman için belirgin bir iz olmasına gerek yok. Hatta dayak yemeden bile şikayetçi olabilirsin. En azından adam hakkında uzaklaştırma kararı çıkarttırırsın. Bu konularda kanunlar kadının yanında. Ayrıca kavganız sırasında telefonunla ses kaydı yapabilir ve tehditlerini kayda geçirebilirsin. Telelfonla görüşüyor olmanıza gerek yok. Biliyorsun telefonların kayıt özellikleri de var. Üstelik annen de şahit. En kısa zamanda git şikayetçi ol. Polisler şikayetçi olamayacağını söylerse onlardan da şikayetçi olacağını söyle çünkü böyle bir hakları yok.

Cep telefonuna gelen tehdit mesajları veya seni dövdüğünde bulunduğunuz yeri gören herhangi bir yerin güvenlik kamerası görüntüleri yok mu? Yemek yediğiniz yerde taksi beklerken sizi zorla arabaya bindirdiğinde mekanın güvenlik kamerası görüntüsünü falan isteyip polise şikayet etseniz?

Böyle adamlar güzellikle soğutmayla anlamaz.
Tutucaksın bir adam ağzını burnunu kırıcak.
Sonra bak bakalım bir daha gelebiliyor mu.

dısarı cıkıcaksan bır süre annenle cık derım
kafaya takmıs ruh hastası
adam kadın satıcısı bıle olabılır
bılmıyorm ama ben senın yerınde olsam baska yere tayınımı ısterrım bankacısın madem annende emeklıdır

Ne diyorsun sen güzelim yaa.İyi o zaman herkes kafayı taktığı kıza zorla tehditle istediğini yaptırsın.Zaten 3 ay da bu kadar yol alman yanlış.Daha 2.ayda evlenme kararı.Evli olduğunu öğreniyorsun en gidip ayrılmak için buluşuyorsun.Hadi gittin dövdü.Hiç mi etrafta insan yok.Adım başı mobesa dolu.İçip içip kapına geliyor.Hiç mi bir Allah ın kulu rahatsız olan komşu esnaf kimse yok.Sabaha kadar içip bangır bangır müzik dinlerken çek kameraya.Döverken nasıl dövüyor incitmeden mi.Bu koca 1 yılda ne yapıyorsunuz siz o zaman.Buluşuyorrsun seni dövüyor geri mi yolluyor.Karakola gidersin.Olmadı savcılığa gidersin.Hiç mi bir çevren yardım isteyeceğin kimsen yok.Dağ başı mı oturduğun yer.Adam sana git erkeklerle birlikte ol dese yani onu da mı kabul edeceksin korkundan.İlçe emniyet müdürlüğüne giderim.Bakanlığa kadar giderim ya.Kim kimi korkutuyor.1 yıl ne diye uzattın sen bu işi.Hattımı değiştiririm evimi taşırım.Yine kurtulurum.Sen kendini güzel şartlandırmışsın yok kadın cinayetleri yok bilmem ne.İyi o zaman ya.Kanunlar boşa,avukatlar boşa.Git bir avukata danış.Adamın biri gelecek beni dövecek.Valla eksik anlattığın birşeyler var senin bence.

Olayda çok kopukluk var konu sahibi örterek anlatıyor gibi

ne yazık ki bizim ülkemizde böyle adamın karısı da ayrı bir dünyada yaşıyor sanırım klasik türk kadını 'benim kocam yapmazzzzzzz'

aslında onun tehditlerine bu kadar boyun eğmeyin sizi buluşmaya çağırdığında gitmeyin biraz da siz gözünü korkutun seni şikayet ederim falan gibisnden :26: kendiliğinden vazgeçeceğini de sanmıyorum bir akradaşın dediği gibi iyi bir dayak yerse akıllanır

adamın annesine ne demeliiiii tövbe yarabbim nasıl insanlara bulaşmışsın allah yardımcın olsunnn

anlamadığım bişey var yaaa :44:

bu adam sizi her aradığında konuşuyorsunuz gel dediğinde hemen gidiyor musunuz ? gitmeyin ne yapabilir ki yanidayak yiyip geliyor musunuz çok tuhaf :44::44::44:

gram ınandırıcı degıl..yemedık üzgünüm

Lisede sabah okula giderken penisini göstermişti bi adam şikayetçi olduk tam 7 yıl hapis cezası verildi 2 ay sonra çocuklarına üzülüp şikayeti geri çekmiştik.bu sadece bi örnek :)

Lisede sabah okula giderken penisini göstermişti bi adam şikayetçi olduk tam 7 yıl hapis cezası verildi 2 ay sonra çocuklarına üzülüp şikayeti geri çekmiştik.bu sadece bi örnek :)

Bu ülkenin Türkiye olduğuna hiç inanasım gelmedi. keşke hep böyle olsa adalet sistemimiz

Ay degisik gorulmemis bi meslek degil bankacilik. Onu mu kastediyorum ben. Bravo. Neden inandirici degil biliyor musun? Bankaciyim diyorsun, savciliga gitmek aklima gelmedi diyosun. Bi arkadas burda yazdi bankalarinda musterilerin kimlik bilgilerine eristigi bi sistem varmis neden onu kullanmadiniz da nufusla ugrastiniz diye, siz ben bilmiyorum dediniz. E sizce bunlar inandirici mi? Ondan sonra da atar yapiyosun millete yok inanin ya da inanmayin diye. O kadar saf ayagina yatiyorsun ki, insanlarin aklina su soruyu getiriyorsun. "Bu kafayla nasil bankaci olmus?" Ne gidip darp raporu aliyosun, ne dogru duzgun sikayet edip hakkini ariyorsun... sence de hikayenin bir yerlerinde yanlislik yok mu?

canım gecmıs olsun uzaklaştırma bıle verseler o adam yapacağını yapar .aslında aklıma bısey geldı soyle bır tanıdık bır mafya bulup dövdürtsen mı ee hakkından o gelır. kusura bkmada turkıyede kadın hakları korunmuyor canım ne polıs ne savcılık çözüm en guzelı dayak attırmak soyle güzel bır sopa hakkından gelır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…