- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
- Konu Sahibi elasrcerten
-
Oncelikle hepinize mrb ve hayırlı ramazanlar, bu aralar yuva yıkan genc kızlar konusu cok fazla iken açmak istemezdim ama artık çaresizim ve benimki biraz daha farklı..simdiden bana akıl verenlere cok tesekurler
Ben 24 yaşında bir bankacıyım..Mayıs 2013'te birisiyle tanıştım, 3 ay boyunca herşey yolunda gitti,inanın cennette gibiydim, agzımdan cıkan her soz o dakika oluyordu, hergun cicekler, basımdan asagı gul yaprakları, kahvaltılar, aksam yemekleri evlilik hayalleri, gelecek planları ile dolu bir iliski, daha 2.ayda annesinin evine aksam yemegine davet etti..Ama benim icimde hemen suphe olustu bir erkegin bunları yapması cok cok fazla geldi, nufusta calısan bir arkadasımda istersen bir bakalım dedi, ve tabiki EVLİ, 2 tane erkek cocugu, birisi 3 yasında, digeride o zaman daha 4 aylık bebek..
Aynı gun is cıkısı icin yemege gitmek icin sozlestik, gidip oturduk ve anında konuyu actım, ben asla o cocukların gunahına giremem onların rızkını yiyemem, sakın bir daha beni arama adımı agzına bile alma dedim ve kalktım, restoranın onunde taksi beklerken beni kolumdan tuttugu gibi bindirdi arabasına, yarım saat kesintisiz dövdü, tehdit etti, bensiz ictigin suyu bile haram ederim,senide çevrenide yakarım diye ve tabiki çok korktum benim cevremde kimsem yok annem ve kız kardesimle sessiz sakin bir hayatımız var, neyse yatıştırıp tamam ayrılmıyoruz dedim, bu olaydan sonra birkac kez kavga cıkartarak ayrılmayı deneyim ve 1 yıl icinde en az 5 kez dayak yedim, daha sonra polise gittim, polis elinde kanıt olmadan birsey yapamayız bacım, onun karısı senden sikayetci olmalı dedi, kendin bulaşmışsın dedi yolladı, en son anneme anlattım, annemle karısını aradık care kalmayınca, birlik olup sikayet edelim o da bilsin diye, karısıda bize kufretti, benim kocam yapmaz dedi hakaretler etti kapattı..
Ben bu adam yuzunden ne evden cıkabiliyorum, ne arkadaslarımla oturup bir bardak cay icebiliyorum, ne olursunuz bir akıl verin ben herseyi denedim kurtulamadım sonu hep DAYAK ! Ben artık evlenip yuva kurmak istiyorum, bu hayvanlada bu niyetle gorusmustum, belam oldu..Hayatım zehir oldu.
Cep telefonuna gelen tehdit mesajları veya seni dövdüğünde bulunduğunuz yeri gören herhangi bir yerin güvenlik kamerası görüntüleri yok mu? Yemek yediğiniz yerde taksi beklerken sizi zorla arabaya bindirdiğinde mekanın güvenlik kamerası görüntüsünü falan isteyip polise şikayet etseniz?Oncelikle hepinize mrb ve hayırlı ramazanlar, bu aralar yuva yıkan genc kızlar konusu cok fazla iken açmak istemezdim ama artık çaresizim ve benimki biraz daha farklı..simdiden bana akıl verenlere cok tesekurler
Ben 24 yaşında bir bankacıyım..Mayıs 2013'te birisiyle tanıştım, 3 ay boyunca herşey yolunda gitti,inanın cennette gibiydim, agzımdan cıkan her soz o dakika oluyordu, hergun cicekler, basımdan asagı gul yaprakları, kahvaltılar, aksam yemekleri evlilik hayalleri, gelecek planları ile dolu bir iliski, daha 2.ayda annesinin evine aksam yemegine davet etti..Ama benim icimde hemen suphe olustu bir erkegin bunları yapması cok cok fazla geldi, nufusta calısan bir arkadasımda istersen bir bakalım dedi, ve tabiki EVLİ, 2 tane erkek cocugu, birisi 3 yasında, digeride o zaman daha 4 aylık bebek..
Aynı gun is cıkısı icin yemege gitmek icin sozlestik, gidip oturduk ve anında konuyu actım, ben asla o cocukların gunahına giremem onların rızkını yiyemem, sakın bir daha beni arama adımı agzına bile alma dedim ve kalktım, restoranın onunde taksi beklerken beni kolumdan tuttugu gibi bindirdi arabasına, yarım saat kesintisiz dövdü, tehdit etti, bensiz ictigin suyu bile haram ederim,senide çevrenide yakarım diye ve tabiki çok korktum benim cevremde kimsem yok annem ve kız kardesimle sessiz sakin bir hayatımız var, neyse yatıştırıp tamam ayrılmıyoruz dedim, bu olaydan sonra birkac kez kavga cıkartarak ayrılmayı deneyim ve 1 yıl icinde en az 5 kez dayak yedim, daha sonra polise gittim, polis elinde kanıt olmadan birsey yapamayız bacım, onun karısı senden sikayetci olmalı dedi, kendin bulaşmışsın dedi yolladı, en son anneme anlattım, annemle karısını aradık care kalmayınca, birlik olup sikayet edelim o da bilsin diye, karısıda bize kufretti, benim kocam yapmaz dedi hakaretler etti kapattı..
Ben bu adam yuzunden ne evden cıkabiliyorum, ne arkadaslarımla oturup bir bardak cay icebiliyorum, ne olursunuz bir akıl verin ben herseyi denedim kurtulamadım sonu hep DAYAK ! Ben artık evlenip yuva kurmak istiyorum, bu hayvanlada bu niyetle gorusmustum, belam oldu..Hayatım zehir oldu.
Bu iyi fikir... Her şeyi denemişsin, bunu da dene bakalım.
Hatta sen ara sürekli, rahatsız et...
Bakın bunu denemedim hakkaten.
Oncelikle hepinize mrb ve hayırlı ramazanlar, bu aralar yuva yıkan genc kızlar konusu cok fazla iken açmak istemezdim ama artık çaresizim ve benimki biraz daha farklı..simdiden bana akıl verenlere cok tesekurler
Evet kapıma geliyor, sabaha kadar iciyor, muzik dinliyor bangır bangır, aradım polisi isim vermeden, anlattım, geldi polis, aldı bir arka sokaga bıraktı, bidaha yapma diye nutuk cekti, gitti. 10 Dk gecmeden geri geldi, tekrar aradım, tamam dediler, birdaha polis falan gelmedi. Tehdit suclaması icin elimde bir mesaj dokumu ya da telefon konusması lazım, YOK ! Telefon konusmasını gotursem ben suclu cıkarım, oyle melek, yuz yuze azrail ! Cıkartıp video mu cekeyim, gizli kamera mı takayım, lutfen ya, farzedin 4 mahkemede karara baglanıyor, bu 4 mahkeme demek en az 2-3 yıl demek, ulkede cocuk tecavuzculeri bile elini kolunu sallayıp geziyor, katiller 3 yıl alıp cıkıyor, daha cok hırslanıp donuyorlar..
Nasil hic birsey yapamiyorsun 5 kere dayak yedin polis sana olmaz mi dedi hic inandirici degil kusura bakma karisini aradin oda kocam yapmaz dedi buda inandirici degil yaptiginiz cirkinlikleri mesrulastirip acindirmayi birakin
Gidin savciliga verin dilekce degistir telefonunu adresini is yerinden sube degisiigi iste olsun bitsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Lisede sabah okula giderken penisini göstermişti bi adam şikayetçi olduk tam 7 yıl hapis cezası verildi 2 ay sonra çocuklarına üzülüp şikayeti geri çekmiştik.bu sadece bi örnek :)
Bu ülkenin Türkiye olduğuna hiç inanasım gelmedi. keşke hep böyle olsa adalet sistemimiz
Ay degisik gorulmemis bi meslek degil bankacilik. Onu mu kastediyorum ben. Bravo. Neden inandirici degil biliyor musun? Bankaciyim diyorsun, savciliga gitmek aklima gelmedi diyosun. Bi arkadas burda yazdi bankalarinda musterilerin kimlik bilgilerine eristigi bi sistem varmis neden onu kullanmadiniz da nufusla ugrastiniz diye, siz ben bilmiyorum dediniz. E sizce bunlar inandirici mi? Ondan sonra da atar yapiyosun millete yok inanin ya da inanmayin diye. O kadar saf ayagina yatiyorsun ki, insanlarin aklina su soruyu getiriyorsun. "Bu kafayla nasil bankaci olmus?" Ne gidip darp raporu aliyosun, ne dogru duzgun sikayet edip hakkini ariyorsun... sence de hikayenin bir yerlerinde yanlislik yok mu?İstediginize inanabilirsiniz, dikkat ederseniz beni nasıl yalancılıkla itham edersiniz diye kimseye saldırmıyorum, nüfustan tanıdıgın birine arayıp sormak o kadar basit bir işlem ki.. farzedelim ki yalan, elime ne gecicek benim ? Kendimi neden masum gostermek isteyim, severek isteyerek boyle bir iliski yaşasam neden burda hic tanımadıgım ve tanımayacagım insanlara anlatayım ki ? Kime ne ? Ben fikir almak icin yazdım, canım sıkılsaydı baska bir konu acardım sacma sapan seyler yazardım, sizede aynısını soyleyecegim, binlerce kadından ben sadece bir tanesiyim, hepsi mi yalan ? Burda soz konusu benim meslegim veya benim kim oldugum degil, yasadıgım olay ve kurtulmak icin care arıyor olmam, o kadar sayfalarca yazı icerisinden siz benim bankacı olmama nufustan evli oldugunu ogrenmeme takılmıssınız belli ki.. ben karısıyla arası kotu asla demedim, bana anlattıgı bu, butun evli adamların hikayesi aynı degil mi karısıyla arası kotu ayrı odalarda kalıyorlar vs. Buna ben dahil beyni olan kimse inanmaz tabiki araları gayet iyi, bunu anlamamak icin baya aptal olmak şart bence. Cevabı kendiniz verdiniz zaten ben kimsenin bu iliski hakkındaki yorumunu veya gorusunu dinlemek icin buraya uye olup konu acmadım, akıl akıldan ustundur belki benim aklıma gelmeyen kurtulma yolları onların aklına gelmistir diye actım, bu kadar ufak ayrıntılara neden takıldınız yok bankacı olmam yok nufustan ogrenmem, ben ingiltere prensesiyim demiyorum bankacıyım diyorum degisik bir ozellik mi ilginc cok nadir gorulen bir meslek mi bankacılık o kadar abartıyorsunuz ki siddet goren tek kadın benim bende yalancıyım sanki.
Oncelikle hepinize mrb ve hayırlı ramazanlar, bu aralar yuva yıkan genc kızlar konusu cok fazla iken açmak istemezdim ama artık çaresizim ve benimki biraz daha farklı..simdiden bana akıl verenlere cok tesekurler…
Merak etme canim bende Turkiyede yasiyorum. Ve Turkiyede bu tur olatlarin cok yasandigini da biliyorum. Seninki gibi bi olay benim yakin bir arkadasimin basina geldi. Ve benim sayemde kurtuldu kiz. Ustelik adamin elinde video goruntuleri varmis onla tehdit etmis kizi. Kizi baglayip kemerle dovmus. Ben zaten onu oyle gorunce bayilacak gibi oldum. Kizi zorla hastaneye goturdum ailesinin bile haberi yoktu zaten o yuzden korkuyordu kiz. Valla aglayarak hastaneye gittigimizi biliyorum. Ben kendi basima gelmis gibi etkilendim o olaydan. Gittik darp raporu aldik. Hemen acil servisteki gorevli polis memuruna yonlendirdi bizi doktor. Raporu da yazdi polise verdi. Hemen o polisle beraber karakola gittik. Ifadesini aldilar hatra benimde. Ayni gun polisler ifadete aldilar adami. Ertesi gun biz savciliga da gittik. Savcilik donusu kizi eve birakip aradim adami. Bulustum konusmak icin. Bi de serefsiz benim okul arkadasim cikmaz mi? Allahin isi iste. Okul yillarinda da tirsardi zaten benden yasca buyuktum onlardan. Neyse baya baya tehdit ettim ben cocugu. Valla gik bile diyemedi. Tamam dedi cikti gitti. Bir daha asla rahatsiz etmedi kizi. Bi kac gun yalvardi sikayetinizi geri cekin diye, sonra ailesini yollatti sirf sikayeti kiz geri alsin diye. Kiz alacakti izin vermedim. Gitti pasa pasa cekti cezasini. Boylelikle kurtuldu kizcagiz. Demem o ki karsisinda sen guclu xuramiyorsan bari yaninda guclu durucak biri olsun. O eskidendi polis biz birsey yapamayiz diyorlardi. Simdi hic oyle degil kusura bakma kimse inandiramaz beni buna. Polisler sabaha kadar nezarette tutmuslar, biraz da hirpalamislar. Ertesi gun polisler aradi bizi. Sizi tekrar rahatsiz ederse mutlaka bize bildirin hemen dediler. O kadar takipcisiyler isin artik. Senin olay cok havada kaliyor. Ya sen bu adamin ilgisinden memnunsun, bir iki tokadina da katlaniyorsun gibi geldi bana. Eger hikayen dogruysa, bu sekildedir.Sizinki hayat tecrubesi degil karıstırıyorsunuz, sizinki on yargı, okuyup anlamama, ya da anlayamama.
Benim yasadıklarımın benzerini yasayan kimse inanmakta gucluk cekmiyor nedense, ama bunun neye benzedigi konusunda en ufak bir fikri olmayanlar sizin gibi ustten ustten umarsızca konusabiliyorlar.. her kadın bir degildir, her erkekte bir degildir, hepsini tanıdıgınızı iddia edemezsiniz, ve emin olun 3-5 cumle ile kimseyi tanıyamazsınız, kimse klavye uzerinden kendini tam olarak ifade edemez, sizin beni sadece burayı okuyarak tanımanız benim konumdan cok daha komik..
Sizin oyle genisce konustugunuz kadar kolay olaylaar degil bunlar, oyle kolay olsaydı bugune kadar kadın cinayeti olmazdı, ben turkiyede yasıyorum, sizi bilemem, ama turkiyede hergun kadın cinayeti var, haberiniz yok sanırım sizin, ya da onlarada amaan yalandır diye soylenip geciyorsunuz..
Merak etme canim bende Turkiyede yasiyorum. Ve Turkiyede bu tur olatlarin cok yasandigini da biliyorum. Seninki gibi bi olay benim yakin bir arkadasimin basina geldi. Ve benim sayemde kurtuldu kiz. Ustelik adamin elinde video goruntuleri varmis onla tehdit etmis kizi. Kizi baglayip kemerle dovmus. Ben zaten onu oyle gorunce bayilacak gibi oldum. Kizi zorla hastaneye goturdum ailesinin bile haberi yoktu zaten o yuzden korkuyordu kiz. Valla aglayarak hastaneye gittigimizi biliyorum. Ben kendi basima gelmis gibi etkilendim o olaydan. Gittik darp raporu aldik. Hemen acil servisteki gorevli polis memuruna yonlendirdi bizi doktor. Raporu da yazdi polise verdi. Hemen o polisle beraber karakola gittik. Ifadesini aldilar hatra benimde. Ayni gun polisler ifadete aldilar adami. Ertesi gun biz savciliga da gittik. Savcilik donusu kizi eve birakip aradim adami. Bulustum konusmak icin. Bi de serefsiz benim okul arkadasim cikmaz mi? Allahin isi iste. Okul yillarinda da tirsardi zaten benden yasca buyuktum onlardan. Neyse baya baya tehdit ettim ben cocugu. Valla gik bile diyemedi. Tamam dedi cikti gitti. Bir daha asla rahatsiz etmedi kizi. Bi kac gun yalvardi sikayetinizi geri cekin diye, sonra ailesini yollatti sirf sikayeti kiz geri alsin diye. Kiz alacakti izin vermedim. Gitti pasa pasa cekti cezasini. Boylelikle kurtuldu kizcagiz. Demem o ki karsisinda sen guclu xuramiyorsan bari yaninda guclu durucak biri olsun. O eskidendi polis biz birsey yapamayiz diyorlardi. Simdi hic oyle degil kusura bakma kimse inandiramaz beni buna. Polisler sabaha kadar nezarette tutmuslar, biraz da hirpalamislar. Ertesi gun polisler aradi bizi. Sizi tekrar rahatsiz ederse mutlaka bize bildirin hemen dediler. O kadar takipcisiyler isin artik. Senin olay cok havada kaliyor. Ya sen bu adamin ilgisinden memnunsun, bir iki tokadina da katlaniyorsun gibi geldi bana. Eger hikayen dogruysa, bu sekildedir.
Doğrusun ama kısmen oda şu benim arkadaşın başına da geldi akrabası girdi araya annesi girdi ne oldu sahte face açti adına fotoları yazışmaları hepsini yükledi tüm akrabalarını ekledi sonuç babası kısmı felç oldu kızın neleri varmış bizim de bilmediğimiz neleri çıktı şikayet edildi bilişim suçu hiç bi sonuç alınamadı.
Ama bu olay farklı darp raporunu alırsın dayak varsa ifadene eklenir konu sahibi tam anlatmıyor olayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?