Gizli Saklı İlişkim Ve Bela !

adam sizi tehdit ederken gizlice ses kaydı yapsanız sonra adamın karısına dinletseniz?

En son is cıkısı aradı, eve gittin mi dedi yok yoldayım dedim eve gidince yaz dedi tamam dedim kapadım, en son 2 saat once iyi geceler yazıp yattı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

adam sizi tehdit ederken gizlice ses kaydı yapsanız sonra adamın karısına dinletseniz?

Bunu yapmayı dusunuyorum birde su ufak kameralardan alacagım, ama karısı gozuyle gorse gormedim duymadım bilmiyorum diyecek bir kadın malesef, ben yinede yapacağım

Adam bu konuşmaları kanıtlamayazsa güzel bir çözüm olabilir. Ama işte adam bu konuşmaları kanıtlarsa bu sefer bunları kullanarak kendini aklar, sanki bu zamana kadar kız ona asılmış gibi kızı kötü gösterebilir. Bu riski de var :26:

Şimdi ara rahatsız et o zaman konuşmak istiyorum de fln durduğun yerde aynı rutinle kurtulamazsın. Bu ne ya kurtar bir an önce kendini canım şu an ne olursa olsun 3. Kadın pozisyonundasın.

Canım ölüm tehdidinden ve bu korkuyla yaşamaktan iyidir bence bu durumda keşke senin dediğin gibi bir durum olsa ama adam konu sahibinden sıtkını sıyıracak onu suçlayıp dava edecek gibi gözükmüyor hiç keşke öyle olsa da kurtulsa adamdan ;|

Son düzenleme:

Telefonda ses kaydeden programlar var onlardan yukle ve telefonda bir tartisma konusu ac , birak tehditler yagirsin sana mesele elinde kanit olmasi .

iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir

Darp raporu sadece fiziksel izlere verilmiyor siz kavga esnasinda psikolojik olarak etkilenseniz bile veriliyor savciliga gitmeye devam edin soylediklerinizde eksik biseyler sanki ya da soyledigize gore bastan atmislar tv leri arayin savcilik ilgilenmiyor deyin ama evlenelim demek cozum olur mu bilmiyorum

cok değişik yaaaaa.... nasıl darp raporu vermezler ilgilenmezler..... yuh artık yaaa....
boşan evlenelim demen care olmayabilir
yuva yıkılma durumu da giriyor araya

ses kaydı işini yap yanına al cihazı kendini tehlikeye atmadannnnnnnn ona cok dıkkat et hayatını tehlikeye atmaa sakınn
ne desen ki buna
ben hemcinslerimden hoşlanıyorum de
konuyu okudum ılk o geldi aklıma belki iğrenir bilemedim kiiii :26::26::26:

Allah sizi bu cikmazdan kurtarir ins. Adaklar adayin ins kurtulursunz

Boşan evlenelim diye fikir sunmak hoş ama adam dengesiz ya gerçekten boşanırsa. Bu defa evlenmek zorunda kalırsınız; çünkü sizin yüzünüzden boşandığını ileri sürer. Eşine dinletmek bence çözüm değil şöyle ki eşi adama çıkışacak adam sizinle vuruşacak...

Ayrıca her gün kadın cinayeti oluyor, bir çoğu polis korumasında olan ya da koruma isteyen kadınlar. Yani mağduruz arkadaşlar kadınlar olarak. Adamınki aşktan çok saplantı sanırım. Allah yardımcınız olsun. Hukuki yoldan neler yapılabileceğini araştıracağım.

büyük yanlışınız var.

haksızlık ediyorsunuz.

sizi 5 saat odaya kapatıp dövüp boğazınızı sıkabiliyor adam, ancak dışarı çıktığınızda yüzünüzde gözünüzde tek bir iz olmayabiliyor.

yaşamadığınız şeyi biliyor gibi konuşmayın lütfen.

(bunu sarisaclihuzun hanıma ithafen yazdım ama nedense siz alıntılandınız, düzeltemedim)

size de şunu söyleyeyim, savcı değil ama polis ASLA hiçbir şey yapmıyor. gerisin geriye evinize yolluyor. hatta dalga bile geçiyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Konu sahibi ne yapti verdi mi dilekce savciliga merak ettim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öncelikle geçmiş olsun böyle piskopatlar malesef etrafımızda içimizde bir benzerinide şu an arkadaşım yaşıyor kıza bir yıl yalan söyleyip sonrasında aslında daha önceden evli olduğunu ve çocukları olduğunu söylüyor kızcağız yalan yüzünden ayrılmak isteyince tehditler iş yerini basarım demeler vs. Kurtulmaya çalışıyor ve onunda annesi babası yok üstelikte bu şerefsizler ezikler eğer seni koruyacak biri olmadığından eminse ezikliğinin intikamını alıyor en güzeli iyi bi dövülmesi lazım o tehditler hikaye korkaklar . Birde sürekli mutsuz biri gibi davran az konuş boş bak adam beklentisiz hayattan sana takmış ve mutlu olma ihtimalin onsuz onu çıldırtıyordur

Arkadaşlar hep deriz şiddet her şeye çözüm değil diye. Ama burada bu adamın hak ettiği tek şey sana şimdiye kadar toplam attığının 100 katı dayak. Şöyle arabayla tepelere kaçırıp ağzı yüzü tanınmaz hale gelene kadar, ellerini kollarını tek tek kırana kadar dövdürmek.

Üzgünüm ama bu tek çözümün.

Ya inanin çok cok üzüldüm böyle disardan öğüt vermek sunu yap bunu yap demek cok kolay , bu isler asiri cesaret ister gozu kara olacak ki yapabilecek insan
Bende sizin durumunuzda olsam ben de korkarım elim ayagim birbirine dolanir, ya o gizli kameralari ses kayit cihazlarını farketti diyelim ne olacak? Gerci ne olacak diye diye ertelememek kabullenmemek lazim yazik degil mi 1senenize az da degil yani. O karaktersiz yuzunden belki de siz ondan sonra karsiniza cikacak hiçbir erkege guvenmeyecek saglikli iliskiler kuramayacaksiniz bence hayatinizi bukadar mahvettigi yeter artik cesareti toplamanin zamani geldi madem surekli dovuyo psikopat bu adam sizi öldürmek için zaten bi bahane bulacaktir (allah korusun) , madem siz sikayet edince iyice azitmasindan korkuyosunuz soyle dusunun bu adamdan sikayetci olsanizda size zarar veriyor olmasanizda madem iki turlu de zarardasiniz bence mucadele etmekte fayda var bide boyle deneyin bakalim ben guzel sonuclar alacaginiza inaniyorum allah yardimciniz olsun

İstifa et kimseye yerini bildirmeden git o şehirden hatta ailenle hep beraber gidin.
Bu adamdan başka türlü kurtuluş yok

Yalnız eve kapatıp döven tecavüz de edebilir dikkatli olun..

oluyormu böyle zorbalıkla birliktelikler ya..
Allah allah
bir taraf istemeyince ilişkimi olurmuş?

E peki ya adam karısını boşamaya kalkarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…