Gizli Saklı İlişkim Ve Bela !

eski iş yerimdeyken öle gariban kadınlar, cahil kadınlar hak arıyorlardı ki. okumuş bir kadından beklemediğimiz cevaplar alıyoruz.

şaşırdım doğrusu

Yorumlardan alinti yapmak yasak!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hiç bişi olmaz, denemeden bilemezsin. öyle bi dövsünler ki kemikleri kırılıncaya kadar.
bu adamlar da yakında olsunlar bi süre, dokunamasın sana, yine böyle birşeye kalkıştığında yine sopayı yerse artık usanır bence. sen bizi dinle. o arkadaşına söyle sana iki güçlü kuvvetli adam bulsun
bu hayvanoglu hayvan seni kimsesiz bulmuş ondan üstüne varıyor.sen böyle tırstıkça daha da varacak. belki de tecavüz filan etmeye kalkacak. değer mi be güzelim hayatını zehir etmeye.
haydi biraz cesaret..

karısıyla olan alakayı anlamadım ben. öğrense ne olacak ki belki adam karışma diyecek onu da dövecek...

Yahu guzelim diyorsun ki akrabam yok al anneni kardesini baska yere tasin bu kadar mi zor kiraci olsaydin ev sahibin cikin dediginde ne yapacaktin baska ilceye tasin adam isi gucu birakip seni 7/24 takip mi edecek toplu tasima ile ise git kalabalikta izini kaybeder oyle bile olsa

Ne dense o olmaz bu olmaz gidemem edemem, bilemiyorum yani her yoruma bir kılıf buluyorsunuz.
Samimiyetinize bende inanıyorum fakat git gide durum git gide stockholm sendromu'na dönüşüyor gibi

Kimseyi inandıramam gercekten, allah razı olsun bircok kiside yardımcı olmaya calıstı. Birsey yapmadım mı ? Polise gittim karısını aradım kurtulmayı denedim elime tek geçen dayak oldu ! Ailemden ayrı kalamam evet, evdeki tek maaş benim, evin ekmegi suyu faturası bana bakıyor, kız kardesim surekli doktor kontrolu altında annem zaten ona bakmaktan tukenmis durumda, bu aile sizin olsun ve siz bırakıp gidin bakalım.. konusunca kolay tabiki, size bunları ispat etme cabasına girmek istemiyorum saygısızlıkta etmek asla istemiyorum kimseye, ben tum durustlugumle basımdan gecenleri ozetleyip yardım almak istedim akıl akıldan ustundur cunku, ben su an caresizim umutsuzum, ve sizin kadar kolay cozum uretemiyorum

Yapmayın Allah aşkına mübarek gün kimseyi de saf yerine koymayın şurada. İyi bari her önümüze gelen bizi zevkine dövsün tehdit etsin biz hiç birşey yapamayalım savcılık bir şey yapamayız desin var mı böyle bir şey o zaman herkes herkesi döver tehdit eder. Bir insana kızgın mı yüz mü vermedi, çıkmadı mı döv ama darp izi bırakma hiç şikayete hakkın yok böyle bir mantık var mı. Annesiyle tanıştırmış aileni şekilde ve anne de bir şey demiyor hayret valla. Bir de beraber yaşıyorsunuz bence yaptığınıza sadece kılıf arıyorsunuz. Bu ülkenin savcısı var yahu gider şikayet dilekçeni yazarsın. Bizim bir komşumuz anneme tekme tokat atmıştı anında gittik şikayetçi olduk nezarete atmışlardı. Sonra şikayetini geri aldı annem de çıktı dağda mı yaşıyoruz. Karısı nasıl inanmıyor ayrıca fotoğraflarınızı yollayın. Bu adamın evli olduğu halde sizi rahatsız ettiğini bile söyleseniz savcılık çağırır zaten.

kilo al,saclarini erkek saci gibi kestir
makyaj yapma tamamen bakimsiz ol
ozellikle onun yanina giderken sogan sarimsak ye
aklina ne igrenclik geliyosa yap yaninda

diger seyleri arkadaslar demisler aile savunma bakanligimiydi ne ona git
darp gordugun gibi hastaneye git rapor al
onunla gittigin her zaman bi kayit cihazi acik bulunsun

mumkunse is cikislari bi kursa yazil mesgul oldugunu gorsun oyle zirt pirt seni alamasin
aldigindada igrenc ol

Bu KK yi son 2-3 aydir okuyorum
meger ne degisik seyler oluyomus bole okuyom resmen

Bu konu fake bence yeni uye ilk konu herseye bahane

Son düzenleme:

fark ediyor musun herşeye hayır diyorsun. sen basit şeyi yapmışsın karakola gitmişsin. neden adliye değil... yada neden valilik/ kaymakamlık değil. hem o adamı hem de o polisleri şikayet edebilirdin. halen edebilirsin....

Bu konu fake bence

Gercekten konunun en ufak kelimesinde bile yalan yanlıs birsey yok, lutfen ya, tum iyi niyetimle sizden akıl istedim, bu derdimin arasında ben sizin kadar cabuk cozum uretemiyorum cunku, polismis savcıymıs dayakmış oyle lafta soylendigi gibi kolay işler degil, biraz dusunun ya. Yinede fake oldugunu dusunuyorsanız kusura bakmayın kimsenin vaktini almak istemem ama sonuna kadar doğru ve bu ozet hali.

Bu konu fake bence yeni uye ilk konu herseye bahane

Fake degil bence, Turkiye'deki adalet sistemini herkes biliyor. Hukuktan, mahkemeden, adaletten, polisten bir sey beklenilmeyecegini hepimiz biliyoruz. Onlarca kadin es/sevgili cinayetine kurban gitmedi mi,d efalarca kez polise basvurmadilar mi? Ne yapti devlet, ne yapti polis?

Allah belalarını versin evli cocuklu olduğu halde cocuklarının rızkını baskalarına yedirenlerin ya erkeklerden soğutur bu tür adamlar insanı bence sessiz kalma ağzın dilin var bağır çağır sana bişey yapmaya kalkınca veya olmadımı kameraya cekmeye calıs ama sakın sessiz kalma ndemek bayana el kaldırmak serefsiz herif ya cok sinirleniyorum bayanlara el kaldıranlara karısıda midesizmiş allahım sen koru bu tarz insanlardan

Cok tesekkurler, aile ve sosyal politikaları arayacagım, ailem malesef kurulu duzeni bozma taraftari degil, birde ev kendimizin, satısa cıkardık ama olmadı, cokta durumumuz iyi degil suan, bir benim maasım var..

Ne demek ailem kurumu düzeni bozma taraftarı değil?? annen nasıl bu duruma göz yumuyo kızından dahamı değerli kurulu düzen????????

bana da öle gelmeye başladı... ya fake değilse diye birşeyler yazmaya çalışıyoruz... yoksa gene biri tez araştırması yapıyor olmasın.

Evet yeni uye oldum ve ilk konum, uzun zamandır takip ediyorum bunu daha once yazacaktım ama vakit bulamadım, bugun fırsatım oldu sordum, bunda kotu ne olabilir bir suru benden buyuk veya kucuk tecrubesi olan insanlarla paylasıp benim aklıma gelmeyeni onlar soyleyebilir demistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…