- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi elasrcerten
-
Aynen ya bende inanmadim bu konuya. Kurtulmak icin hic bisi yapmamissiniz. O yuzden inandirici gelmiyo. Insanlar sehir degistirin diyo, yok ben ailemden ayri kalamam diyorsun.Peh cok komik sanki fizana gideceksin. Nesin sen saka mi? Okumus kulturlu biri olacan da boyle seylere ses cikarmayip oturcan. Kusura bakma inandirici degil konun. Ayrica nerde bulusuyorsunuz ki dovuyor bu adam sizi?
insafsızlıkta üstünüze yok maşallah.
kız kurtulmaya çalışıyorum yazmış siz itham ediyorsunuz.. yazık gerçekten çok yazık..
e ama güzelim ne dense o olmaz, işim burada şehir değiştiremem,savcılık/ polis olmaz kadınları öldürüyorlar vs vs hep bahane.
git ver parasını bul iki tane izbandut gibi adam dövdürt bu ayı oğlu ayıyı. bu kadar tırsak olmayın be kızım. dağ başımı burası yahu ?!
Çogu zaman yalnız gitmiyorum, arkadasımı cagırıyorum artık ama o da igrendi gelmek istemiyor, fazla birsey demiyor bana, polise goturdu sonuc cıkmadı, karısını aradık sonuc cıkmadı, allah belasını versin, kemikleri kırılsın,haysiyetsiz,cibiliyetsiz diye dolanıyor evde.
Hepiniz sonuna kadar haklısınız ama gercekten yasadıklarım beni tuketti bitirdi artık, polis geri ceviriyor, karısı hem inanmıyor hem hakaret ediyor, dovdurmek ilk fikrimdi, ama bir olur iki olur, 3 gun sonra ayaga kalkınca yine bana sarıcak, benim yaptırdıgımıda tabiki anlıcak, daha kotu olmayacak mı ? Baska biri bunları yaşasa bende sizin soylediklerinizi soylerdim, ama işin ozu oyle degil, başa gelince cok daha farklı, ve malesef dağ başından beter gercekten, yolun ortasında dayak yedim, ustelik beni otobanda bıraktı, bir suru gelen gecen arabanın bir tanesi ne olmus acaba diye yuzume bakmadı !
Hepiniz sonuna kadar haklısınız ama gercekten yasadıklarım beni tuketti bitirdi artık, polis geri ceviriyor, karısı hem inanmıyor hem hakaret ediyor, dovdurmek ilk fikrimdi, ama bir olur iki olur, 3 gun sonra ayaga kalkınca yine bana sarıcak, benim yaptırdıgımıda tabiki anlıcak, daha kotu olmayacak mı ? Baska biri bunları yaşasa bende sizin soylediklerinizi soylerdim, ama işin ozu oyle degil, başa gelince cok daha farklı, ve malesef dağ başından beter gercekten, yolun ortasında dayak yedim, ustelik beni otobanda bıraktı, bir suru gelen gecen arabanın bir tanesi ne olmus acaba diye yuzume bakmadı !
Bakın benim sadece bir annem ve bir 12 yasında kız kardesim, kurulu bir duzeni bozmak kolay degil, buradaki ev kendimizin 20 yıldır buradayız, evdeki tek maaş benim, kız kardesim gecen sene ciddi ve 2 defa ameliyat gecirdi surekli kontrol altında, ben bu aileyi nasıl bırakabilirim? Annem çalışamaz, kardeşim evde nasıl kalsın? Ben olmazsam ne olucak ?
Aynen ya bende inanmadim bu konuya. Kurtulmak icin hic bisi yapmamissiniz. O yuzden inandirici gelmiyo. Insanlar sehir degistirin diyo, yok ben ailemden ayri kalamam diyorsun.Peh cok komik sanki fizana gideceksin. Nesin sen saka mi? Okumus kulturlu biri olacan da boyle seylere ses cikarmayip oturcan. Kusura bakma inandirici degil konun. Ayrica nerde bulusuyorsunuz ki dovuyor bu adam sizi?
Yorumlardan alinti yapmak yasak!
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kimseyi inandıramam gercekten, allah razı olsun bircok kiside yardımcı olmaya calıstı. Birsey yapmadım mı ? Polise gittim karısını aradım kurtulmayı denedim elime tek geçen dayak oldu ! Ailemden ayrı kalamam evet, evdeki tek maaş benim, evin ekmegi suyu faturası bana bakıyor, kız kardesim surekli doktor kontrolu altında annem zaten ona bakmaktan tukenmis durumda, bu aile sizin olsun ve siz bırakıp gidin bakalım.. konusunca kolay tabiki, size bunları ispat etme cabasına girmek istemiyorum saygısızlıkta etmek asla istemiyorum kimseye, ben tum durustlugumle basımdan gecenleri ozetleyip yardım almak istedim akıl akıldan ustundur cunku, ben su an caresizim umutsuzum, ve sizin kadar kolay cozum uretemiyorum
Yeni mi yasaklandı? yoksa sizin yorumlarınızdan alıntı yapmak mı yasaklandı şahsı müstesnanız tarafından?
Bu konu fake bence
Bu konu fake bence
Bu konu fake bence yeni uye ilk konu herseye bahane
Oncelikle hepinize mrb ve hayırlı ramazanlar, bu aralar yuva yıkan genc kızlar konusu cok fazla iken açmak istemezdim ama artık çaresizim ve benimki biraz daha farklı..simdiden bana akıl verenlere cok tesekurler
Ben 24 yaşında bir bankacıyım..Mayıs 2013'te birisiyle tanıştım, 3 ay boyunca herşey yolunda gitti,inanın cennette gibiydim, agzımdan cıkan her soz o dakika oluyordu, hergun cicekler, basımdan asagı gul yaprakları, kahvaltılar, aksam yemekleri evlilik hayalleri, gelecek planları ile dolu bir iliski, daha 2.ayda annesinin evine aksam yemegine davet etti..Ama benim icimde hemen suphe olustu bir erkegin bunları yapması cok cok fazla geldi, nufusta calısan bir arkadasımda istersen bir bakalım dedi, ve tabiki EVLİ, 2 tane erkek cocugu, birisi 3 yasında, digeride o zaman daha 4 aylık bebek..
Aynı gun is cıkısı icin yemege gitmek icin sozlestik, gidip oturduk ve anında konuyu actım, ben asla o cocukların gunahına giremem onların rızkını yiyemem, sakın bir daha beni arama adımı agzına bile alma dedim ve kalktım, restoranın onunde taksi beklerken beni kolumdan tuttugu gibi bindirdi arabasına, yarım saat kesintisiz dövdü, tehdit etti, bensiz ictigin suyu bile haram ederim,senide çevrenide yakarım diye ve tabiki çok korktum benim cevremde kimsem yok annem ve kız kardesimle sessiz sakin bir hayatımız var, neyse yatıştırıp tamam ayrılmıyoruz dedim, bu olaydan sonra birkac kez kavga cıkartarak ayrılmayı deneyim ve 1 yıl icinde en az 5 kez dayak yedim, daha sonra polise gittim, polis elinde kanıt olmadan birsey yapamayız bacım, onun karısı senden sikayetci olmalı dedi, kendin bulaşmışsın dedi yolladı, en son anneme anlattım, annemle karısını aradık care kalmayınca, birlik olup sikayet edelim o da bilsin diye, karısıda bize kufretti, benim kocam yapmaz dedi hakaretler etti kapattı..
Ben bu adam yuzunden ne evden cıkabiliyorum, ne arkadaslarımla oturup bir bardak cay icebiliyorum, ne olursunuz bir akıl verin ben herseyi denedim kurtulamadım sonu hep DAYAK ! Ben artık evlenip yuva kurmak istiyorum, bu hayvanlada bu niyetle gorusmustum, belam oldu..Hayatım zehir oldu.
Cok tesekkurler, aile ve sosyal politikaları arayacagım, ailem malesef kurulu duzeni bozma taraftari degil, birde ev kendimizin, satısa cıkardık ama olmadı, cokta durumumuz iyi degil suan, bir benim maasım var..
bana da öle gelmeye başladı... ya fake değilse diye birşeyler yazmaya çalışıyoruz... yoksa gene biri tez araştırması yapıyor olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?