- 29 Aralık 2018
- 866
- 863
- 33
- 33
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Ah ben olaylara pozitif bakmak isterken kendimi kandırırım. Bence teşekkür ettiğinde bir gülücük koyabilirdi... şaşırmış olabilir,hatta beğenmiş de olabilir ama erkekler biz kadınlar kdar duygusal değil... net ifade edebilirler kendilerini. Bilemedim...Bu bir nevi zarflamaydı ben olduğumu bile anlamadı ve teşekkür biçimi çok saçma zaman kaybı.Duygusu olsa farklı davranmazmıydı.
Ben yazın memleketteyken eşimin doğum günü için iş yerine çiçek yolladım:) ben çiçek aldığımda o kadar sevinmedim hiçErkege cicekte nedir yahu
keşke göndermeseydiniz. Hadi gönderdiniz en azından isimsiz yollamasaydınız. Emin olun isimsiz çiçek çok daha fazla konuşulur ve ilgi çeker.
Ben de duyguları olmadığını düşünüyorum.
Belli ki rahatsız olmuş ve durumun tekrarlanmaması için sizi kibarca uyarmış.
öyledir ama biz de de bu tarz şeyler geldiğinde özellikle bekarlara hemen oo kimden diye konuşulur sorulur. İsimsiz olması ilgi çeker yüzlerce senaryo yazılır geyikler yapılır. Ama siz olduğunuzu bilseydi bir arkadaş der geçerdi ve kimse öğrenmezdi..Çiceği direk kendisi almış
öyledir ama biz de de bu tarz şeyler geldiğinde özellikle bekarlara hemen oo kimden diye konuşulur sorulur. İsimsiz olması ilgi çeker yüzlerce senaryo yazılır geyikler yapılır. Ama siz olduğunuzu bilseydi bir arkadaş der geçerdi ve kimse öğrenmezdi..
Sizin mesajlarınızı görünce adaşımı görmüş gibi hissediyorumNiye ya bence güzel.Normal çiçek de kuruyor anlamsız.En azından bu mideye gidiyor.
Bence de duyguları yok, ama şu saatten sonra bir farkındalık yaratabilme ihtimalinizin olduğunu düşünüyorum. Biraz bekleyin, duygularınız varsa kendinizi hatırlatma amaçlı yakın zamanda bir iki şey yapmaya çalışın direk ona karşı değil tabii ki ortaya olacak şekilde. Ortak alanınız var mı hiç ? O nerde siz nerdesiniz mesela, ben tepkisini yersiz bulmadım, size duyguları olmadığını düşündüğüm için normal geldi. Duygusallık katacak bir hissi yok adamın şu an.
Yenilebilir çiçek hoş olmuş bu arada, bana da hep kuruyan çiçekler geliyor doğum günümde, keşke birisi de yenilebilir gönderse ne iyi olurdu diye içimden çok demişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?