Gizli

bence yok olsaydı akşam birlikte yiyebilirmiyiz gibi bir teklifte bulunurdu sadece kuru bir tşk ile geçiştirmiş :)

asla yapmayacağım hareketler

konu sahibi üstüme vazife değil ama yaklaşımınız yanlış bence.

o özel durumu için whatsapptan 2 tebrik üstüne akşam kutlayalım 2 birayla ne dersin mesajı atsanız şansınız daha yüksek olurdu.

yaklaşımınız hoşuna gitmemiş erkekler böyle şeyleri feminen buluyorlar.

erkeklere öküz olmak lazım bırakın onlar ince olmak için uğraşsınlar ancak o zaman dengeyi bulup ortada buluşabiliyoruz.

Ben biraz tarz olarak farklıyım

Alkol almıyor zaten whatsaaptan kutladım sonra yenilebilir çiçek gönderdim.

Ay bir de ofiste genelde herkes ikram eder ya, biz de nasipleniyoruz Bence de herkes yenilebilir şeyler göndersin açık ofislere

Ya bazen çok içimden gelse de eşime yenilebilir çiçek, çikolata gönderemiyorum yanındaki barzolar da tıkınır diye.

Tanıyorum tipleri o yüzden içimde yara resmen. Adamım iki lokma alıp doyacak sonuçta

Kaba bir insan son zamanlarda bana karşı belki yumuşar diye düşündüm hayırlısı yapısı biraz ağır abı
Bir güzellik yapayım demişsin ama olmamış. Erkekler zaten çiçeği ne almaya ne vermeye alışık. Boşver bencede sana karşı duygusu yok. Olsa bile kaba davranmış. Her türlü tırt adam benim için.

Siz elinizden geleni yapmissnz bundan sonra top onda hissiyati varsa tanimak isterse arar mesaj atar belli eder bi sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…