- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Açıklayacaktım ama biraz zaman sonraArkadaşınız firmayı aramasaydı siz kim olduğunuzu açıklamayacak mıydınız?
asla yapmayacağım hareketler
konu sahibi üstüme vazife değil ama yaklaşımınız yanlış bence.
o özel durumu için whatsapptan 2 tebrik üstüne akşam kutlayalım 2 birayla ne dersin mesajı atsanız şansınız daha yüksek olurdu.
yaklaşımınız hoşuna gitmemiş erkekler böyle şeyleri feminen buluyorlar.
erkeklere öküz olmak lazım bırakın onlar ince olmak için uğraşsınlar ancak o zaman dengeyi bulup ortada buluşabiliyoruz.
Dövseymiş yahu bu nasıl bi teşekkür seklidir
Sevmedigim biri bile gönderse ne zahmet ettin utandırdın cok teşekkür ederim der gecerim
Bencede duygusu yok bilerek bozmus belliki baska birini ümit ediyordu sen cıkınca iyice sinirlenmiş
bence yok olsaydı akşam birlikte yiyebilirmiyiz gibi bir teklifte bulunurdu sadece kuru bir tşk ile geçiştirmiş :)
asla yapmayacağım hareketler
konu sahibi üstüme vazife değil ama yaklaşımınız yanlış bence.
o özel durumu için whatsapptan 2 tebrik üstüne akşam kutlayalım 2 birayla ne dersin mesajı atsanız şansınız daha yüksek olurdu.
yaklaşımınız hoşuna gitmemiş erkekler böyle şeyleri feminen buluyorlar.
erkeklere öküz olmak lazım bırakın onlar ince olmak için uğraşsınlar ancak o zaman dengeyi bulup ortada buluşabiliyoruz.
Öyle olduğunu hissettiğim için daha hiç görüşmedim kendisi ile
iyi yapmışsın canım emeklerini hak edecek biri çıkarsın karşına rabbim
Ay bir de ofiste genelde herkes ikram eder ya, biz de nasipleniyoruzBence de herkes yenilebilir şeyler göndersin açık ofislere
Açıklayacaktım ama biraz zaman sonra
Bir güzellik yapayım demişsin ama olmamış. Erkekler zaten çiçeği ne almaya ne vermeye alışık. Boşver bencede sana karşı duygusu yok. Olsa bile kaba davranmış. Her türlü tırt adam benim için.
Siz elinizden geleni yapmissnz bundan sonra top onda hissiyati varsa tanimak isterse arar mesaj atar belli eder bi sekildeArkadaşlar iki yıldır tanıdığım bir insan var ve onun özel bir gününü kutlamak için bürosuna gizli kimlikle çiçek gönderdim.Sonra çiceğin nerden geldiğini öğrenmek için firmayı aradı kişi ve beni aradılar sonra ben o sırada kimliğimi gizledim.Sonra yenilebilir çiçek olduğu için yemez diye whatsaaptan ben gönderdiğimi söyledim ve teşekkür etti.Kimliği de başkaları yanlış anlar diye gizlediğimi söyledim.Sonre er kişisi gizli yaparak iyi yapmışsın ama gerek yoktu gizeme gelip büroda kutlayabilirdin de veya mesaj yeterliydi dedi ve ben böyle istediğimi söylerek kolay gelsin dedim.Bu kişinin bana duyguları bence yok siz ne düşünüyorsunuz?
Siz elinizden geleni yapmissnz bundan sonra top onda hissiyati varsa tanimak isterse arar mesaj atar belli eder bi sekilde
Yok sevdiğini göstermekte sıkıntı yok,çiçek göndermek çok itici.Niye oyle dedin kizzzz, insan seviyorsa/begeniyorsa/deger veriyorsa soylemesi, gostermesi kotu degil ki. Karsi taraf deger verdigini bilse, ne kaybedersin ki?
Yok sevdiğini göstermekte sıkıntı yok,çiçek göndermek çok itici.
:) haha yenilebilir çiçekse banada uyar :)Duz cicek degil bu kiz yenilebiliyorYiyip icilen hediyenin basim ustunde yeri var.
:) haha yenilebilir çiçekse banada uyar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?