Gizliyor...

İnan bende polemik olsun diye sormadım o soruyuyerimseniben
Herkes fikrini söylüyor.Arkadaşa bi şekilde yardımcı olmaya çalışıyoruz.Ama eşinin kişiliğini bilemeyiz ki!Senin eşin sakınca görmemiş msn şifresini saklamakta sende görmemişsin!Ama konuyu açan arkadaşın eşine bu durum ters gelebilir illa aldatıyor anlamınada gelmez demek istiyorum.

nişanlımla aramızda senin özelin benim özelim die bişe yok, bizim özelimiz war..bence bölede olmalı zaten çiftler arasında. ikimizde birbirimizin bütün şifrelerini biliriz, yani özellikle oturup ezberlemeyiz kart şifresi bu msn şifresi bu die, ama saklama ihtiyacıda hissetmioruz.. saklama çabasına girilse ozaman kıllanırım iştee klava:

çok sevinirim bulursanız,ben biraz baktım googledan,kimi paralı kimi virüslü ne olduğu belirsiz.hem ücretsiz,yada 15 gün denemesi bedava olan ve temiz bi program olsa,çok şeymi istedim?

bu teknolojiden çok çok iyi anlamıyorum. ama pc sistem geri yükleniyor o şekilde ulaşabilirsiniz belki...
yada casus program yüklersiniz.

pc sistem geri yüklemeyi fazla kullanmayın arkadaşlar pc nize zarar verdiğini biliyormusunuz?evet zararı var sakın fazla sistem geri yükleme yapmayın

msn şifresi facebook şifresi bu gibi şeylerin özeli olmaz. yakın zamanda kuzenımın başına böyle bi olay geldi. eşi face şifresini söylemiyormuş. nasıl olduysa şifreyi öğrenmiş kuzenim ve orada eşinin eskı sevgilisiyle görüşmelerini bulmuş. eşine çok güvenen birisiydi ama sonuç?? hayatta her şey insanlar içindir. eşine güvenen arkadşlar umarım yanılmazsınız.

Bugune kadar hiçbir sevgilim hiçbir şeyimin şifresini bilmedi, sormadı, sorsa da cevap alamazdı, aynı şekilde ben de sormam istemem. Ama bu evlilik adam msn ne girdi çıktı anladık da geçmişi de siliyormuş, internette girdiği sayfalar yani. Belki de bazı arkadaşlık sitelerine giriyordur..neden bir eş internette girdiği sayfaları gizlesin ki. Bu onun özeli olmaktan çok gizliliği anlamına gelir. Ben kandırıldığımdan şüpheleniyorsam yemişim böyle ahlakı. Varsın yaptığım ahlaksızlık olsun, aldatılmanın başka adı mı var sanki. Çatur çutur kırarım o şifreleri bir yolunu bulunca.

konu sahibi arkadaş ne yaptın merak ettim?

eşler arasında özeli malesef iki taraf belirler..şakkıdı
ben istiyorsam maillerinede bakarım,telefonunada bakarım..bu dipdibe yaşamak değildir?ilgilendirsin beni ilgilendirmesin ben bakarım..
söz konusu internet ise dibini ucunu araştırırım..
elbette isteyen keşke istesin..herşekilde yapar ama bu lafın arkasına sığınmakta mantıksızca..:1closedeyes:
internet ile ilgili çok içaçıcı şeyler duymuyoruz yeni nesil üzerinde..
yaşı geçkin olanların bilgisayarda birini bulma ümidiyle dolanma şansı oldukça azdır,ama gençlerde yada orta yaşlılarda oldukça fazla..gamyoncuiremsu
dolayısıya benim eşimde o sayı olarak fazla olan grupta olduğundan karıştırırım.
ağzını açıpta tek kelime edemez özelim,zırtım,vırtım diye!lmaz:
edersede aha kapı..aha sapı..:CüvCüv:

şüpheci tavırlar sergilediği için merak etmeniz normal ama bence şifresini kırmadan önce eşinizle
aklınızdaki tüm sorulara cevap alıcak derecede konuşmalısınız onu konuşturmalısınız eğer tatmin olmuyorsanız - "beni aldattığını düşünüyorum ve şuanda msnine girip maillerini okumadıkça da bu düşüncemden vazgeçmicem" diyin bakalım hemen o anda geçiştirecek mi yoksa kabul edicek mi?

Eşimle aramızda hiç şifre isteme muhabbeti olmadı yani aklımıza bile gelmedi.

Başka bir konuda yine yazmıştım aşkta, sevgide , evlilikte gurur olmaz ama onur olur.

Eşimden böyle bir şeyi asla istemem istemeyi aklıma dahi getirmem, bu onun onurunu kırar, keza aynı şekilde benim.

Bir evlilikte en önemli şey güvendir, güvenmiyorsanız ya biten bir ilişkiyi sadece toplumsal statü olarak iteliyorsunuzdur yada güveniyorum diye kendinizi kandırıyorsunuzdur.

Son düzenleyen: Moderatör:
ve ben esler arasinda ozele inanmiyorum boyle birsey yok ya herseyini paylastigin adamdan ozelim diye kiytirik msn sifresini saklayamazsin bilmiyorum boyle dusunuyorum evliligin anlamai olmaz oyle olunca

Evliliğin anlamı msn veya mail şifrelerine dayanıyorsa vay halimize diyorum.
Diyelim ki eşler birbirlerine bu şifreleri verdiler, peki o zaman sizi aldatmayacağını garanti mi ediyorsunuz. Yani aldatacak kişi geri zekalımı ki tutup şifresini verdiği msn den sizi aldatacak. Normalin altında IQ su olan biri bile bunu yapmaz.
Aslında herkesin tercihi başkadır, benim evlilik görüşüm ve şifre konusuna yaklaşımım budur ve sadece beni bağlar.
Her zaman dediiğim gibi Allah kötüye düşürmesin, yoksa binlerce şifre bilseniz yapacağınız bir şey yok.

henüz bi harekete geçmedim,msnyi kaydediyorum ileti geçmişine şuanda,daha henüz kullanmadı.keylogger kullanıcam gezdiği sayfaları görmek için,bulabilirsem uygun bi program

eşim genel olarak her konuda gizemli olmayı seven bi insan.ailesinde bi şey olsa anlatmaz,bazen ben bi şeyler anlatsam dedikodu yapma der.bi olay olsa niye söylemedin bana desem,sormadınki der-bilmediğim şeyi nasıl sorucaksam,paylaşmayıda çok sevmez,özel eşyalarının yerinin değişmesini istemez,ondan izinsiz eskiyen bişeyi kesinlikle atamam-onun eşyası-.bilmiyorum bu yaptıkları bana normal gelmiyo,ama illaki aldatıldığımı düşünmüyorum,düşünsem zaten dediğiniz gibi açık açık konuşurum.şimdi sırf şifresini söylemiyo diye beni aldatıyomusun diye karşısına çıkamam,saçmaladığımı düşünür ve söyler...

eşim evlendiğimizden beri telefonuna gelen aramaları,aranan numaraları,cevapsızları,msjları hemen siler.bi defasında sordum alışkanlık dedi,baştan beri böyle yaptığı içinde açıkçası normal geliyo artık...

işte budur ekleyecek tek kelime bulamadım TEŞEKÜRLER

ben genel yorum yapmıştım, sizin durum biraz farklı insan tabiki merak eder neden diye ancak gizemden hoşlanıyor dediniz o yüzden de olabilir.

Ancak tel. silmesi hoş değil.

googlede, silinen verileri geri yükleyen prolar var onları yükle ve sistem teker kteker bunları sana gösterir.
keylogger trojan kullanıp eşine msn sine trojan atıp bütün her bastığı tuşu kendi pc ne alabilirsin.
site reklamı yasak deilse burda site ismi verebilirm yardım alabileceğin

birşeyi gizliyor olmak öyle yada böyle illaki şüphe götürür lmaz:
internet ve cep telefonu aldatma olayını çok kolaylaştırdı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…