Ne demek istedigimi sormussunuz;
amacim polemik yaratmak degil yanlis anlasilmasin ltf.
Esimle birbirimizin msn ya da sifreli neyimiz varsa biliyoruz sakincasi yok bizim icin.
Esimin bana söylemedigi seyler olabilir bu da erkek arkadasiyla cok özel bir seylerdir tipki arkadasimla benim arkadasimin özeli gibi, özel derken hani jinolojik vs..
Arkadasim, esim benden özenle msn adresini falan gizlerse benim dikkatimi ceker, illa ki dürter beni...
Ayni sekilde ben de yapsam esim de aynen sebep falan arar belki...
Güvenden bahsediyoruz tamam da inanin ki zaman geliyor insan kendine bile güvenemiyor, annesine, babasina, kardesine güvenemiyor ki....
Ayni yatagi, hayati paylastigi karisindan msn sifresini sakliyorsa adam, kadinin aklina da kurt düsebilir...
insanin özeli vardir mutlaka ama bahsi gecen msn sifresi ki maalesef bu msn-messenger günümüzde ailelerde ne huzur bozucu olaylara konu oluyor.
Burbuk esinize msn sifresini verseniz ne kötülük var anlayamadim...
Aldatacak kişi sırf msn den aldatmaz ki, yapacağını sizin gözününüzün önünde yapar ve ruhunuz duymaz. Hep söylüyorum Allah kötüye düşürmesin.
Evet ben vermem şifremi, kocamı da aldatmıyorum. Benim kız arkadaşlarımla yaptığım muhabbeti eşimin bilmesine gerek var mıdır? Özel konuşmalarımız eşimi ne kadar ırgalar. Ben arkadaşlarımla yada ailemle bir sırrımı veya özel bir olayı msn den paylaşamazmıyım, mailleşemezmiyim bu konuda, işim konusunda mail kullanıyorum ve işimin detayını eşim bilmek zorunda mı? Evliyim diye iç içe yaşayacak halim yok, her halimi bilmesine veya arkadaşımla, ailemle olan her durumu öğrenmesine gerek varmıdır?
Bence yoktur. Eğer şifremi vermedim diye bana güvenmeyecek ve benden şüphelenecekse kapı açık arkasını döner ve çıkar gider. Çünkü eşim bilir ki ben böyle biri değilim. Gizliyorsam sebebi aldatmak değil özelimi paylaşmamaktır.
Ama güven yoksa işte bu noktada değil msn ne yaparsanız yapın 24 saat adamın yanından ayrılmayın gene karşınızdaki yapacağını yapar.
keylogger bulalım sana internetten. kuruyorsun bilgisayara, basılan her tuşu kaydediyor. bütün şifreleri ve konuşmaları patır patır ortaya dökersin. eşin istediği kadar silsin, keylogger özel bir klasörde logları tutar, o bilgisayar başından kalktıktan sonra alır okursun.
istersen bulurum sana.
bu teknolojiden çok çok iyi anlamıyorum. ama pc sistem geri yükleniyor o şekilde ulaşabilirsiniz belki...
yada casus program yüklersiniz.
insanin özeli vardir mutlaka ama bahsi gecen msn sifresi ki maalesef bu msn-messenger günümüzde ailelerde ne huzur bozucu olaylara konu oluyor.
Burbuk esinize msn sifresini verseniz ne kötülük var anlayamadim...
Aldatacak kişi sırf msn den aldatmaz ki, yapacağını sizin gözününüzün önünde yapar ve ruhunuz duymaz. Hep söylüyorum Allah kötüye düşürmesin.
Evet ben vermem şifremi, kocamı da aldatmıyorum. Benim kız arkadaşlarımla yaptığım muhabbeti eşimin bilmesine gerek var mıdır? Özel konuşmalarımız eşimi ne kadar ırgalar. Ben arkadaşlarımla yada ailemle bir sırrımı veya özel bir olayı msn den paylaşamazmıyım, mailleşemezmiyim bu konuda, işim konusunda mail kullanıyorum ve işimin detayını eşim bilmek zorunda mı? Evliyim diye iç içe yaşayacak halim yok, her halimi bilmesine veya arkadaşımla, ailemle olan her durumu öğrenmesine gerek varmıdır?
Bence yoktur. Eğer şifremi vermedim diye bana güvenmeyecek ve benden şüphelenecekse kapı açık arkasını döner ve çıkar gider. Çünkü eşim bilir ki ben böyle biri değilim. Gizliyorsam sebebi aldatmak değil özelimi paylaşmamaktır.
Ama güven yoksa işte bu noktada değil msn ne yaparsanız yapın 24 saat adamın yanından ayrılmayın gene karşınızdaki yapacağını yapar.
Ben de aynen anlattiklarina katiliyorum da, demek istedigim; adamin her seyini bilmek zorunda misin diyorsun da(konuyu acan arkadasa) cok okuduk, msn vakalarini ben bakimdan arkadasi anliyorum.
Basimdan msn vakasi gecmedi ama okuduklarimdan anladim ki bunu yasayan cok arkadasimiz var...
ve ben esler arasinda ozele inanmiyorum boyle birsey yok ya herseyini paylastigin adamdan ozelim diye kiytirik msn sifresini saklayamazsin bilmiyorum boyle dusunuyorum evliligin anlamai olmaz oyle olunca
konu sahibi arkadaş ne yaptın merak ettim?
eşler arasında özeli malesef iki taraf belirler..şakkıdı
ben istiyorsam maillerinede bakarım,telefonunada bakarım..bu dipdibe yaşamak değildir?ilgilendirsin beni ilgilendirmesin ben bakarım..
söz konusu internet ise dibini ucunu araştırırım..
elbette isteyen keşke istesin..herşekilde yapar ama bu lafın arkasına sığınmakta mantıksızca..:1closedeyes:
internet ile ilgili çok içaçıcı şeyler duymuyoruz yeni nesil üzerinde..
yaşı geçkin olanların bilgisayarda birini bulma ümidiyle dolanma şansı oldukça azdır,ama gençlerde yada orta yaşlılarda oldukça fazla..gamyoncuiremsu
dolayısıya benim eşimde o sayı olarak fazla olan grupta olduğundan karıştırırım.
ağzını açıpta tek kelime edemez özelim,zırtım,vırtım diye!lmaz:
edersede aha kapı..aha sapı..:CüvCüv:
şüpheci tavırlar sergilediği için merak etmeniz normal ama bence şifresini kırmadan önce eşinizle
aklınızdaki tüm sorulara cevap alıcak derecede konuşmalısınız onu konuşturmalısınız eğer tatmin olmuyorsanız - "beni aldattığını düşünüyorum ve şuanda msnine girip maillerini okumadıkça da bu düşüncemden vazgeçmicem" diyin bakalım hemen o anda geçiştirecek mi yoksa kabul edicek mi?
Eşimle aramızda hiç şifre isteme muhabbeti olmadı yani aklımıza bile gelmedi.
Başka bir konuda yine yazmıştım aşkta, sevgide , evlilikte gurur olmaz ama onur olur.
Eşimden böyle bir şeyi asla istemem istemeyi aklıma dahi getirmem, bu onun onurunu kırar, keza aynı şekilde benim.
Bir evlilikte en önemli şey güvendir, güvenmiyorsanız ya biten bir ilişkiyi sadece toplumsal statü olarak iteliyorsunuzdur yada güveniyorum diye kendinizi kandırıyorsunuzdur.
Bugune kadar hiçbir sevgilim hiçbir şeyimin şifresini bilmedi, sormadı, sorsa da cevap alamazdı, aynı şekilde ben de sormam istemem. Ama bu evlilik adam msn ne girdi çıktı anladık da geçmişi de siliyormuş, internette girdiği sayfalar yani. Belki de bazı arkadaşlık sitelerine giriyordur..neden bir eş internette girdiği sayfaları gizlesin ki. Bu onun özeli olmaktan çok gizliliği anlamına gelir. Ben kandırıldığımdan şüpheleniyorsam yemişim böyle ahlakı. Varsın yaptığım ahlaksızlık olsun, aldatılmanın başka adı mı var sanki. Çatur çutur kırarım o şifreleri bir yolunu bulunca.
eşim evlendiğimizden beri telefonuna gelen aramaları,aranan numaraları,cevapsızları,msjları hemen siler.bi defasında sordum alışkanlık dedi,baştan beri böyle yaptığı içinde açıkçası normal geliyo artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?