Gizliyor...

teşekkürler denicem önerilerinizi,yakın tarih düşünmemiştim.bu konuyu bunun için açtım insan kafası karışınca sağlıklı düşünemiyo

Tarih hocaları da olabilir :))
Daha akılda kalıcı

Canim götür bilgisayarciya,onlar yapsin bisey.Ugrasma böyle.

Allah yardimcin olsun.Insallah bisey cikmaz.

internet explorer ozaman,diğerleri değil

konu sahibi arkadasim ya kusura bakma ihlal edecegim konunu ama,arkadaslar yaa ben konu acmistim yorum falanda yazildi konu silindi gittiii cikmiyor ya birsey anlamadim kufur falanda yoktu

tavsiye etmiyorum böle bişeyi ama illa yapacaksanız keylogger programları var..

klavyede basılan her tuşu kaydediyor.. şifreler yazışmalara dahil.. googledan araştırabilirsini
z..

msn plus direkt kaydediyormu,nereye kaydediyor

bilgisayarına kaydediyor
tüm msn yazışmalarını hemde

tavsiye etmiyorum böle bişeyi ama illa yapacaksanız keylogger programları var..

klavyede basılan her tuşu kaydediyor.. şifreler yazışmalara dahil.. googledan araştırabilirsini
z..

casus yazılımlar genelde bilgisayarı virüslere açık hale getirir
yinede bi şeyler öğrenmek istiyosanz buna değer

[/QUOTE]

trojandan bahsetmiyorum ben. bu sadece program kendin yüklüyorsun virus programı uyarı verebiliyor keylogger için ama gerçekte zararlı bişey değil.. ayrıca virus programına yakalanmayanlar da var...

trojandan bahsetmiyorum ben. bu sadece program kendin yüklüyorsun virus programı uyarı verebiliyor keylogger için ama gerçekte zararlı bişey değil.. ayrıca virus programına yakalanmayanlar da var...[/QUOTE]

işte programı yüklerken antivirüs programını devre dışı bırakmak gerekir.düşün programı yerimseniben
internetten reklam yükler,bilgisayarı yavaşlatır
kişisel bilgilerie çalar yerimseniben

benim 3 sene önce msn adresimi kırmışlardı.geçen sene aklıma geldi. Araştırdım günlerce en sonunda buldum.yalnız bilgilerin hemen hemen aynı olması gerekiyor.ne bileyim en azından 5 sorunun 3 tanesinin tutması gerekiyor.ona göre ama link vermek isterim fakat yasak mı bilmiyorum?

Son düzenleme:
2009'un konusu ama arkadaş bugün tekrar yardım almak için güncelledi konuyu, yani boşuna yazmadınız.. :1rolleyes:
Malesef 1 yıldır çözüm bulamamış sanırım :bbo:

boşuna uğraşmadınız tabiki,arkadaşın dediği gibi bugün güncelledim,o zaman öğrenmek istememin nedeni meraktı şimdi ise eski kız arkadaşı buna msj atmış,onu araştırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…