estağfirullah ne kızması,bu saate kadar uğraştın.ancak parolayı anımsayı tıklayınca benim parolamı gösterdi şimdi eşimin boş bi anına getirip orası tıklıyken şifresini yazdırmak
teşekkürler inşallah başarabilirim herkese ii geceler
estağfirullah ne kızması,bu saate kadar uğraştın.ancak parolayı anımsayı tıklayınca benim parolamı gösterdi şimdi eşimin boş bi anına getirip orası tıklıyken şifresini yazdırmak
teşekkürler inşallah başarabilirim herkese ii geceler
siz 1 senedir hala bununla mı uğraşıyorsunuz akannehir
taş olsa çatlar yaa, iyice paranoya yapmışsınız sanırım.
insanın 1 senedir kocasına güvnemeyip sürekli pc'yi konrol etmsesi, azimle şifresini kırmaya çalışması çok ilginç.
bir adım bile ilerleme yok mu evlilik hayatınızda, yerinizde mi saydınız hep?
Nasıl birşey bu yaa...
Kocamı çooook ama çok seviyorum, asla aldatmadım, hatta böyle bişey aklımdan bile geçmedi...
Ama kocam mail adreslerimin şifrelerini facebook şifremi falan bilömez... İleti geçmişini de kaydetmeyiz....
KOcam da asla benden niye gizliyorsun şifrelerini diye şüphe etmedi... Şüphe etmesini gerektirecek bişey değil çünkü.. Bir insanın e-maili, facebook hesabı kendisine özeldir... Neden ben onun şifresini, p da benim şifremi bilelim ki... Herkesin e-mail facebook hesabı kendine...
siz 1 senedir hala bununla mı uğraşıyorsunuz akannehir
taş olsa çatlar yaa, iyice paranoya yapmışsınız sanırım.
insanın 1 senedir kocasına güvnemeyip sürekli pc'yi konrol etmsesi, azimle şifresini kırmaya çalışması çok ilginç.
bir adım bile ilerleme yok mu evlilik hayatınızda, yerinizde mi saydınız hep?
slm.aradan geçen uzun aman içerisinde hala eşimin msn şifresine ulaşabilmiş değilim.ama basit bi programla silse dahi hangi sitelere girdiğini biliyorum.geçenlerde facebooktan birisi buna arkadaşlık için msj atmış msnsine,ben bunu geçmişi izlediğim programdan farkettim.eşimin facebook adresi yok zaten gelen msja karşılık falancayla arkadaş olmak istiyorsanız kayıt olun yazıyor.
işin çok gıcık tarafı benim facebookum var ve kızın profiline baktım,eşimin muhtemelen üniversitedeyken hoşlandığı kız,aynı ünv mezunu,memleketi benim bildiğim gibi vede göz renginide biliyorum.eşim taa üniversitedeyken böyle bi kızla muhabbeti olduğunu ozamanlar duymuştum fiziksel özelliklerine kadar,akrabalar kanalıyla ortamda konuşulurken.
eşim msn adresini dahi benimle evlendikten sonra aldı,internetle aman aman çok ilgili ve bilgili değildir,öylyse kızın eline eşimin msnsi nerden geçtide msj attı,eşimin msnsi kendi isim ve soyisminden oluşuyo bilemiyorum belki deneyerek buldu,ayrıca kız evli ve eşiylede fotoları var.
şimdi mesele şuki işin aslını öğrenmek için çatlıyorum bi kaç gündür,eşimin facebooka kaydolmadığını biliyorum,kızın sayfasınıda takip ediyorum yeni eklenen arkadaş yok msj tarihi itibariyle.eşim facede görüşmüyor olabilir ama ya msnden yaışıyosa yada mailleşiyosa,içim içimi yiyo,keylogger yüklemekte çok kararsızım virüs fln kaparım bilgisayarı çökertrim diye riskleri var çünkü,msn şifresi lazım bana sadece,nasıl bulcam bilemiyorum.gili sorusuna ulaştım--tarihten en sevdiğiniz kişi --diye bi soru bi türlü çözemedim,çaktırmadan muhabbet arasında ağzından alabilirmiyim bilmiyorum,yada bunu nasıl yapabilirim bu konuda cindir.
yardım....aklım durdu hadi beyin fırtınası yapalım
konuyu yarım buçuk okumazsanız,o zaman anlarsınız...
eşiniz siz odaya girdiğinizde hemen kapatıyosa msni ,senin yanında şifresini girerken-ha sende özellikle dikkat edip bakmadığın halde-eliyle gizleyerek giriyorsa ve onun msnine bişey gönderip hadi bakalım dediğinizde-kasıtlı değil-bunu erteliyosa` ozamanda bukadar rahatmı konuşursunuz.
konuyu tam okusaydınız bizdede durum aynı sizinki gibiyken buhale geldiğini ve bundan benim rahatsız olduğumu anlardınız
slm.aradan geçen uzun aman içerisinde hala eşimin msn şifresine ulaşabilmiş değilim.ama basit bi programla silse dahi hangi sitelere girdiğini biliyorum
pardon 1 yıldır paranoya yapıp msn şifresi aradığımı kim söyledi.geçen sene konuyu açtığımda bikaç gün araştırdım bulamayınca vaz geçtim,çünkü ozamanki sadece gizlemesinden kaynaklanan bi meraktı.şuanda ise facebooktan bi kızın arkadaşlık için eşimin msnine msj attığını farkettim,eşimin facebook adresi yok,o msjdan sonra kızın yeni eklenen arkadaşlarında erkekde yok,zaten kızda daha yeni üye olmuş görünüyo.tek derdim kızın eşimle msn üzerinden irtibatta olup olmadığını bulmak,çünkü eşim evlendikten sonra bu msn adresini aldı,adres kızın eline nerden geçti
ortada bukadar şey varken siz buna hala paranoyamı diyeceksiniz.ha bişey yoksa rahatlarım,kimsenin vicdanını acıtacak bi durum yok ortada,bişey varsada dürüstçe hayatıma çocuğumla devam ederim,aynı durumda siz öğrenmemeyimi yeğlerdiniz ortada bişeyler olsa dahi....
arkadaşlar yokmu başka fikri olan öğrenmek istediğim sadece şifresi,bu kadar gizlediği mail adresinde neler var bakalım
gizli sorusu tarihten en sevdiğiniz kişi
bu sorunun cevabını ağzından nasıl alabilirim,nerdeyse bütün osmanlı padişahlarının adını girdim başkada bişey gelmiyo aklıma
ben evliliğimizin ilk günlerinde cebinden son tlf konuşmaları listesini sildiğini farketmiş çok kızmıştım.bütün şifrelerini bilirim.arkadaşlar erkekler bizim gibi yetiştirilmiyor ve özel hayatına müdahale etmemin en büyük sebebi benden gizli bişey yaparsa hemen anlayacağımı ona hissettirmekti amacım.ama yapan herhalukarda yapar tabi.ben olsam ilk kuşkulandığım anda o maili açtırır baktırmazsa kavga çıkarırdım.sonuçta biz aynısını yapsak kıyamet kopar demi.erkeklerimiz böyle malesef tepesinde zabıta gibi duracaksın