Gizliyor...

benim bukonudaki yorumum şu:
şimdi o şifreyi bulunca ne olacak? eşi başka birisiyle konusuyorsa, belki flört de ediyor olabilir bunu öğrenince üzülecek, yıpranacak kendini heba edeceksin. evliliğin istemediğin noktalara gelecek.

belki de böyle birsey yok... öyle vakit geçiriyor nette.. birsey olmadıgını görünce içiniz rahatlayacak..
bazen bazı seyleri önemsememek, üstüne gitmemek daha iyi olabilir.
zaten bariz bir olumsuzluk varsa eninde sonunda ortaya cıkacaktır.

benim annem babam 35 senedir evliler.. yanımızda bir gün yüksek sesle konustuklarını duymadım. benim annem öğretmen, bazen anlatır evliliğindeki sancılı zamanları derdimki annecim neden katlandın paran var gecimini kendin yapardın ayrılsaydın bu kadar yıpranacağına derdim.. o da bana herseyi görseydim herseyi duysaydım şimdi böyle huzurlu olamazdık, benim evlatlarım vardı sizleri düşündüm sizler için sabrettim der..Allah'a binlerce sükürler olsun mutlu bir evimiz bizleri sayan koruyan kollayan bir babamız var..

ben herseyi cok kurcalamanın bazen zararımıza olabileceğini düşünüyorm... Tabi evlenince belki daha farklı olur ama simdilik düsüncem bu.

güzelim şuanda ortada facebooktan eşimle arkadaş olmaya çalışan bi kız var ve kızın eşimle aynı üniversiteden mezun olduğu bilgisine ulaştım,ayrıcada kız evli eşiylede resimleri var facede.eşimin henüz kaydolmadığını biliyorum olsa bizim bilgisayarda çıkar,ha başka bilgisayardan olsa kızın msj gönderdikten sonra arkadaş olduğu kişiler hep bayan.üstüne üstlük benim eşim face ekarşıdır.

evlilikte tabiki duymayıp görmeyeceksin ama bu tarz şeyleri duymamak için sağır,görmemek için kör olmak lazım.

bitürlü karıştırma diyenleri anlayabilmiş değilim,benim karıştırmamam onun bişeyler yaptığı-yapıyosa-gerçeğini değiştirmez

boşuna uğraşmadınız tabiki,arkadaşın dediği gibi bugün güncelledim,o zaman öğrenmek istememin nedeni meraktı şimdi ise eski kız arkadaşı buna msj atmış,onu araştırcam

ha tamam o zamanopuyorumnanaktan,benim dediğimi de yaparsanız iyi olur.yine denemiş olursunuz

benim 3 sene önce msn adresimi kırmışlardı.geçen sene aklıma geldi. Araştırdım günlerce en sonunda buldum.yalnız bilgilerin hemen hemen aynı olması gerekiyor.ne bileyim en azından 5 sorunun 3 tanesinin tutması gerekiyor.ona göre kolay gelsin

linke tıklayın.Devam tuşuna basın İletişim e mail adresi yazan yere kendi adresinizi yazın(yani sıfırlama parolasının gelmesini istediğiniz adresi)sonra da gelen sayfada eşinizin adresini yazın.sonra devam tuşuna basıyorsunuz tekrar.gelen sayfada Ad Soyad.Doğum Tarihi gibi sorular var onları cvplayın.eşinizin cvplarına göre.yani en azından deneyin bir kaç kere.hangisi tutarsa artıkaklinialirimsmile
Ben geçen sene bayağı uğraştım en sonunda sıfırlama linki geldi yeni adresime.yani bi deneyin bakalım.denemekten zarar gelmez.[/QUOTE]

merhaba canım,şimdi sana gelen linkle sen yeni bir parolamı oluşturdun yoksa eski parolanımı sana gönderdiler.ben eşimin parolasını değiştirmek istemiyorum,çünkü bu sefer o giremez ve ben takip edemem ,eski mailleri fln da- telefonunda olduğu gibi siliyosa -bu hiç işime yaramaz.onun parolasını bulup takipte olmam lazım

Son düzenleme:

canım parola anımsadan gızlı sorusuna cevap vererek sıfreyı acabılırsın bence

merhaba canım,şimdi sana gelen linkle sen yeni bir parolamı oluşturdun yoksa eski parolanımı sana gönderdiler.ben eşimin parolasını değiştirmek istemiyorum,çünkü bu sefer o giremez ve ben takip edemem ,eski mailleri fln da- telefonunda olduğu gibi siliyosa -bu hiç işime yaramaz.onun parolasını bulup takipte olmam lazım[/QUOTE]

hım evet sıfresı degısecekkk hım pc ye takıp programı yukleyebılrısınn

merhaba canım,şimdi sana gelen linkle sen yeni bir parolamı oluşturdun yoksa eski parolanımı sana gönderdiler.ben eşimin parolasını değiştirmek istemiyorum,çünkü bu sefer o giremez ve ben takip edemem ,eski mailleri fln da- telefonunda olduğu gibi siliyosa -bu hiç işime yaramaz.onun parolasını bulup takipte olmam lazım[/QUOTE]

mail adresime link yolladılar parolanızı sıfırlayın diye.yeni bir parola oluşturdum tabii a.s

ama ben o konuyu hiç düşünmemiştim ama bi dk.geçen sene bir program vardı.bilgisayardan girilen bütün msn ve şifreleri kaydediyordu.sadece msn değil.mynet gibi sitelerin şifrelerini.ben internetten araştırayım bulunca tekrar yazarım.bi internete gireyim araştırayım:1rolleyes:

keylogger programları var ama güvenlik duvarını açmak gerekiyo virüs olarak algılıyo yoksa,bide bilgisayarı fln çökertirim hepten .keylogger bayağı araştırdım ama güvenemiyorum,yapılan yorumlarda kimi çok memmnun kimi hiç değil anlayamadım açıkçası...denenmiş güvenilir bi program olsa ve güvenliğe takılmasa ancak,zaten eşim sürekli taratıyo bilgisayarı ...

tamam buldum dediğim programı.ve kendi bilgisayarıma kurdum direkt kendi msn adreslerim ve şifreleri çıktı.programın adı MessenPass 1.26 programı kur.bi dene bakalım

Son düzenleme:
adreslerimiz çıkıyo ama parola yok sende msn giriş sayfasında parolamı hatırla tıklımı bizde değil

bir dk.tamam doğru.dediğin gibi yani.off ne bilim öyle zannettim

umarım kızmadıneyvahedigeldismile

estağfirullah ne kızması,bu saate kadar uğraştın.ancak parolayı anımsayı tıklayınca benim parolamı gösterdi şimdi eşimin boş bi anına getirip orası tıklıyken şifresini yazdırmak

teşekkürler inşallah başarabilirim herkese ii geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…