bence daha çok üzüleceksin,
hiç didikleme...
didikledin diyelim eğer olumsuz birşeyle karşılaşırsan
ne olacak önemli olan o
yani sineye çekip aşağı oturup kendi kendini yiceksen hiç karıştırma bencede
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence daha çok üzüleceksin,
hiç didikleme...
didikledin diyelim eğer olumsuz birşeyle karşılaşırsan
ne olacak önemli olan o
yani sineye çekip aşağı oturup kendi kendini yiceksen hiç karıştırma bencede
Bütün sayfaları okuyamadım.
Eşinize sordunuz mu , bilmek istediğinizi söylediniz mi?
Neden sakladığını ve hoşunuza gitmediğinizi söylediniz mi?
Arkadaşlarında dediği gibi, eğer birşey yapmayacaksınız bence de araştırmaya gerek yok.
Gerçi ben yalanla yaşamaktansa, gerçekleri görüp, gerekirse acısını çekmeye de razı olurum.
msn sifre kırma.......eşinin mail adresini yaz..sifremi unuttum a tıkla...mailine hangi ülke ,şehir girdi...biliyorsan onları seç ve gizli soruya cevap ver...eşin artık onu ne yaptı ise..sansa belki bir kerede bulursun....sonra yeni şifre yap oldu biti :))))))))))tempo file denden geçmişe bakabiliyorsun...sen mail açmadan..tempofilesden girilen hotmail adresine girmeyi bi dene
salak yerine konmaktan iidir,üülmeyi göze alabiliyorum,zaten çok fazla yolunda giden bi evlilik değil üstüne böyle şeylerde varsa katlanmam
arkadaşlar yokmu başka fikri olan öğrenmek istediğim sadece şifresi,bu kadar gizlediği mail adresinde neler var bakalım
gizli sorusu tarihten en sevdiğiniz kişi
bu sorunun cevabını ağzından nasıl alabilirim,nerdeyse bütün osmanlı padişahlarının adını girdim başkada bişey gelmiyo aklıma
Yakın tarihte olabilir..
Sevdiği bir siyasi lider falan..
Siyasi görüşüne göre de deneme yap.
Hmm tarihten derken farklı anlayıp tari bir kişilik yerine geçmiş zamanlardan sevdiği saydığı biride olabilir..?
teşekkürler denicem önerilerinizi,yakın tarih düşünmemiştim.bu konuyu bunun için açtım insan kafası karışınca sağlıklı düşünemiyo
kendi adını bi desene :))))))))))))))))))))))) illah tarihden birinin adını verdiğini sanmıyorum birde MISIR ı dene tutarmı tutar vallahi...istersen eşinin mail adresini ver birde biz deneyelim :)) ay cok fenayım yaaaa
arkadaşlar yokmu başka fikri olan öğrenmek istediğim sadece şifresi,bu kadar gizlediği mail adresinde neler var bakalım
gizli sorusu tarihten en sevdiğiniz kişi
bu sorunun cevabını ağzından nasıl alabilirim,nerdeyse bütün osmanlı padişahlarının adını girdim başkada bişey gelmiyo aklıma
canım msn plus yükle pcne
konuşmaları kaydeder bilgisayara aklinialirimsmile
sende okursun![]()
yavrim onalrıda siliyomuş galiba kocası![]()
kanka kocası ne bilcek
her gün bilgisayardaki programlarımı kontrol etcekdelikafadulden
yüklesin
sohbet günlüklrim klsörü var msn plusta,klasörün adını da değiştirir tamamdırsengözlerimebaksanab
misal benim bilgisayarda da var
şişştt çaktırma aklinialirimsmile
Yani internete girdiğiniz program.. Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome gibi..şimdi bende çok bilgili değilim,browser deyince neyi kastetmiş oluyosunuz,açılışta windows vista yazıyo onunla ilgili bişeymi,xp olanlardada ulaşılabiliyomuş diye duymuştum