• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gizliyor...

didikledin diyelim eğer olumsuz birşeyle karşılaşırsan
ne olacak önemli olan o
yani sineye çekip aşağı oturup kendi kendini yiceksen hiç karıştırma bencede

bencede eğer bilip sineye çekiceksen hiç bilmemek daha iyi o zaman ama ben bu şüpheyle yaşayamam diyosan eşinle konuş

salak yerine konmaktan iidir,üülmeyi göze alabiliyorum,zaten çok fazla yolunda giden bi evlilik değil üstüne böyle şeylerde varsa katlanmam

Bütün sayfaları okuyamadım.
Eşinize sordunuz mu , bilmek istediğinizi söylediniz mi?
Neden sakladığını ve hoşunuza gitmediğinizi söylediniz mi?
Arkadaşlarında dediği gibi, eğer birşey yapmayacaksınız bence de araştırmaya gerek yok.
Gerçi ben yalanla yaşamaktansa, gerçekleri görüp, gerekirse acısını çekmeye de razı olurum.

Bütün sayfaları okuyamadım.
Eşinize sordunuz mu , bilmek istediğinizi söylediniz mi?
Neden sakladığını ve hoşunuza gitmediğinizi söylediniz mi?
Arkadaşlarında dediği gibi, eğer birşey yapmayacaksınız bence de araştırmaya gerek yok.
Gerçi ben yalanla yaşamaktansa, gerçekleri görüp, gerekirse acısını çekmeye de razı olurum.

sormazmıyım,sormasam byle işlere kalkışırmıyım,şifresi onun özeliymiş.son sözünüze katıldığım için uğraşıp duruyorum.adam öbür taraflarda başka işler çeviriyosa benim temiz sevgimi haketmiyodur

:delphin:nedenini sorduğunda o benim özelim demiş..:delphin:
bu cevap her şeyi açıklıyor, ne özeliymiş bu siz evlisiniz senden gizli özel neyi olabilr ki??
bu cevap tatmin edici mi ence?
zaten bu bile yeterli onu suçlu çıkarmaya..gizleyecek bişeyi varsa bi hatası da var demek ki..kimbilir ne işler çeviriyor..sen hala casusluk, şifre kırma peşinde koş..adam işini götürsün..
uyan canım aklını başına topla ..
bişeyler yapıyor zaten..sen eğer şifre kırıp acaba yapıyo mu diye öğrenmek istiyosan hata ediyosun..sadece ne yaptığnı öğreneceksin..
yani acaba diye bakma maillere..'ne' diye bak..
dedeğim gibi zaten bişeyler karıştyor.tepkini koy

msn sifre kırma.......eşinin mail adresini yaz..sifremi unuttum a tıkla...mailine hangi ülke ,şehir girdi...biliyorsan onları seç ve gizli soruya cevap ver...eşin artık onu ne yaptı ise..sansa belki bir kerede bulursun....sonra yeni şifre yap oldu biti :))))))))))tempo file denden geçmişe bakabiliyorsun...sen mail açmadan..tempofilesden girilen hotmail adresine girmeyi bi dene

temp files a girdim ama nerden bulucam,çok karışık

salak yerine konmaktan iidir,üülmeyi göze alabiliyorum,zaten çok fazla yolunda giden bi evlilik değil üstüne böyle şeylerde varsa katlanmam

aldatmadıkları sürece öğrendiklerimiz sadece bizi üzüyor başka bir işe yaramıyor...
bunun için ayrılınmaz diye düşünüyor insan çoğu zaman...
sonrasında keşke hiç öğrenmöeseydim diyor, yanlız kaldığı her anında....

arkadaşlar yokmu başka fikri olan öğrenmek istediğim sadece şifresi,bu kadar gizlediği mail adresinde neler var bakalım

gizli sorusu tarihten en sevdiğiniz kişi

bu sorunun cevabını ağzından nasıl alabilirim,nerdeyse bütün osmanlı padişahlarının adını girdim başkada bişey gelmiyo aklıma

arkadaşlar yokmu başka fikri olan öğrenmek istediğim sadece şifresi,bu kadar gizlediği mail adresinde neler var bakalım

bu sorunun cevabını ağzından nasıl alabilirim,nerdeyse bütün osmanlı padişahlarının adını girdim başkada bişey gelmiyo aklıma

Yakın tarihte olabilir..
Sevdiği bir siyasi lider falan..
Siyasi görüşüne göre de deneme yap.
Hmm tarihten derken farklı anlayıp tari bir kişilik yerine geçmiş zamanlardan sevdiği saydığı biride olabilir..?

Yakın tarihte olabilir..
Sevdiği bir siyasi lider falan..
Siyasi görüşüne göre de deneme yap.
Hmm tarihten derken farklı anlayıp tari bir kişilik yerine geçmiş zamanlardan sevdiği saydığı biride olabilir..?

teşekkürler denicem önerilerinizi,yakın tarih düşünmemiştim.bu konuyu bunun için açtım insan kafası karışınca sağlıklı düşünemiyo

teşekkürler denicem önerilerinizi,yakın tarih düşünmemiştim.bu konuyu bunun için açtım insan kafası karışınca sağlıklı düşünemiyo

Önemli değil.. Şu an kafanız çok karışık,şüpheleriniz vs..
Dilerim karşılaşmaktan korktuğunuz şey ile karşılaşmayın.

kendi adını bi desene :))))))))))))))))))))))) illah tarihden birinin adını verdiğini sanmıyorum birde MISIR ı dene tutarmı tutar vallahi...istersen eşinin mail adresini ver birde biz deneyelim :)) ay cok fenayım yaaaa

kendi adını bi desene :))))))))))))))))))))))) illah tarihden birinin adını verdiğini sanmıyorum birde MISIR ı dene tutarmı tutar vallahi...istersen eşinin mail adresini ver birde biz deneyelim :)) ay cok fenayım yaaaa

delikafaduldendelikafaduldenonline ajanlık eğlenceli:roflol:

canım msn plus yükle pcne
konuşmaları kaydeder bilgisayara aklinialirimsmile
sende okursun:3:

yavrim onalrıda siliyomuş galiba kocası:3:

kanka kocası ne bilcek
her gün bilgisayardaki programlarımı kontrol etcekdelikafadulden
yüklesin
sohbet günlüklrim klsörü var msn plusta,klasörün adını da değiştirir tamamdırsengözlerimebaksanab
misal benim bilgisayarda da var
şişştt çaktırma aklinialirimsmile

kanka kocası ne bilcek
her gün bilgisayardaki programlarımı kontrol etcekdelikafadulden
yüklesin
sohbet günlüklrim klsörü var msn plusta,klasörün adını da değiştirir tamamdırsengözlerimebaksanab
misal benim bilgisayarda da var
şişştt çaktırma aklinialirimsmile

nan yazışan adam onları kontrol etmez mi sence bende de var hem klösörün adını değiştirsede o adma oraları temizlemden kalkmazaklinialirimsmile

Arkadaslar esiniz telefonunu ortaya koymazsa
sessize alsa
esinizin telefonunu aldiginiz zaman kabul etmezse
"benim ozelim" dese
ne dusunursunuz? Buyuk oranla cogunuz telefonu elde etmeye calisacak
acaba ne var bunda diye?!
konuyu yazan arkadasin durumu bundan ibaret
esi sifresini saklamamazlik etmeseydi
silmeseydi her cikisinda
konu sahibi suphelenmezdi..
ufak bir ornek esimle saklimiz gizlimiz yoktur
fakat esimin maillerimi karistirmasini istemiyorum
sifremi biliyor ama karistirmiyor (yada benim haberim yok)
bende biliyorum ama karistirmiyorum.. sayet bilmesem ve ozellikle benden saklasa
kesinlikle o sifreyi ogrenirdim kirarak degil ama esimden
haaa tatli dille baslardim baktim inat ediyor savas ilan ederdim
dogrusu bu..

şimdi bende çok bilgili değilim,browser deyince neyi kastetmiş oluyosunuz,açılışta windows vista yazıyo onunla ilgili bişeymi,xp olanlardada ulaşılabiliyomuş diye duymuştum
Yani internete girdiğiniz program.. Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome gibi..
Hiç olmadı nasılsa laptopmuş. Alın götürün bir bilgisayarcıya, sildiği dosyaları da geri getirsinler kötükedihüso

Back
X