- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinkpinkblue
-
Doktor bana bırak dedi,ilk muayenede ve içmiyorumMrb arkadaslar. 7 haftalik hamileyim. Glifor kullaniyorum. 2 farkli dr a gittim. Biri glifora devam et dedi. Diger dr simdilik birak dedi. Sizin dr lariniz bu konuda ne dusunuyor .kacinci haftaya kdr kullandiniz
Tesekkur ederim . Kac haftalik bebeginiz?Doktor bana bırak dedi,ilk muayenede ve içmiyorum
7 haftalık benimde,sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun hepimize tüm hamile lere, olmayanlara da Allah en kısa zamanda nasip etsinTesekkur ederim . Kac haftalik bebeginiz?
Masallahh. Amin insallah saglikla kavusalim imsallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah7 haftalık benimde,sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun hepimize tüm hamile lere, olmayanlara da Allah en kısa zamanda nasip etsin
Baya icmissiniz . Cuma tekrar gidicem tekrar sorucam sekerim yuksek cikmisti .Ben 24 haftaya kadar ictim ortalama, sonrasinda insuline gectim. Hatta birinde 30’lra kadar ictim
Seker yuksekligi ani bebek olumune dahi sebep olabilen ciddi bir rahatsizlik. Ben cok kontrollu diyet ve ilaclarla hem bebegin kilosunu normal seviyelerde saklamistim hem de kendim cok az kilo alarak hamileligi bitirmistim. Ustelik annenin sekeri yuksek seyrederse dogumdan sonra bebegin seker komasina girme ihtimali bile varBaya icmissiniz . Cuma tekrar gidicem tekrar sorucam sekerim yuksek cikmisti .
ha bir de glifor gibi seker ilaclari dusugu engeller, dusuk tehlikesi olan dr bir arkadasim ilk 3 ay kendisi kullanmistiBaya icmissiniz . Cuma tekrar gidicem tekrar sorucam sekerim yuksek cikmisti .
Benim bu 3.gebeligim . Ilk gebeljkte tanistim gebekim sekeri ile dogumdan sonra gecmisti. Somra imsukim direnci yulseldi dr um glifor basladi tekrar gebe kaldim kimyasal gebelik oldu kendisi sonlandi. Buda 3.bebegim suan devam ediyorum icmeye . Kimyasel gebelik sagliksiz oldugu icin devm etmiyor seker ilaci ile ilgisi yok bence ;(.Rabbim sağlıcakla kucağınıza aldırsın inşallah . Ben kimyasal gebelik geçirdim ve o ara glifor kullanmaya devam etmiştim. Daha sonra doktora gittimde gebelik olduğunda kullanmanı istemiyorum kesinlikle demişti bana . Doktorunuzla konusun.
Ilk gebelikte tanistim gebelik sekeri ile diyet ile basladim diyetin harfi harfine uymama ragmen dusuk cikmiyordu. Ek olarak insulin basladi drum gunde 2 doz. Hem diyet yaparak hemde insulin kullanarak gecirdim . Kendim cok kilo almadim 9 kiloydu toplamda ama bebegim hep 2 hafta omden gidiyordu ve erken dogum riski vardi 36. Haftada 3680 gr dogdu. Cok sukur kuveze gerek kalmadi gauet saglikliydi ama gebelik boyunca korkuyla gecmisti donem. Simdi bumda daha tecrubeliyim basinda beri dikkat ediyorum ama sanirim yime bana insulin yollari gorunecek . Bende dusugu engelledigini duymustum bu yuzden 12. Haftaya kdr devam etmeyi dusunuyorum dr a tekrar danisicam . Tesekkur ederim dr arkadasiniz bile kullandiysa suan icim dahada rahatladiSeker yuksekligi ani bebek olumune dahi sebep olabilen ciddi bir rahatsizlik. Ben cok kontrollu diyet ve ilaclarla hem bebegin kilosunu normal seviyelerde saklamistim hem de kendim cok az kilo alarak hamileligi bitirmistim. Ustelik annenin sekeri yuksek seyrederse dogumdan sonra bebegin seker komasina girme ihtimali bile varo yuzden dikkat edin lutfen
Aslında ben de öyle biliyordum çünkü glifor kullanarak hamile olanı bile duymuştum . Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimizeBenim bu 3.gebeligim . Ilk gebeljkte tanistim gebekim sekeri ile dogumdan sonra gecmisti. Somra imsukim direnci yulseldi dr um glifor basladi tekrar gebe kaldim kimyasal gebelik oldu kendisi sonlandi. Buda 3.bebegim suan devam ediyorum icmeye . Kimyasel gebelik sagliksiz oldugu icin devm etmiyor seker ilaci ile ilgisi yok bence ;(.
Saglikla kucaginiza alin bebeginiziI
Ilk gebelikte tanistim gebelik sekeri ile diyet ile basladim diyetin harfi harfine uymama ragmen dusuk cikmiyordu. Ek olarak insulin basladi drum gunde 2 doz. Hem diyet yaparak hemde insulin kullanarak gecirdim . Kendim cok kilo almadim 9 kiloydu toplamda ama bebegim hep 2 hafta omden gidiyordu ve erken dogum riski vardi 36. Haftada 3680 gr dogdu. Cok sukur kuveze gerek kalmadi gauet saglikliydi ama gebelik boyunca korkuyla gecmisti donem. Simdi bumda daha tecrubeliyim basinda beri dikkat ediyorum ama sanirim yime bana insulin yollari gorunecek . Bende dusugu engelledigini duymustum bu yuzden 12. Haftaya kdr devam etmeyi dusunuyorum dr a tekrar danisicam . Tesekkur ederim dr arkadasiniz bile kullandiysa suan icim dahada rahatladi
Onlardan biride ben olabilirimAslında ben de öyle biliyordum çünkü glifor kullanarak hamile olanı bile duymuştum . Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize
Aminn insallah hepimiz :)Saglikla kucaginiza alin bebeginizi❤
Ben de pcoluyum ama bana dahiliye doktoru verdi kadın doğum doktoruna kullanıyorum demiştim bi zararı olmaz kullan dedi dikkat ettiğimizde cidden kilo vermememize bile yardımcı oluyor . Hatta ben glifor ile birlikte inofolıc combi de kullanmıştımOnlardan biride ben olabilirimgenelde pco tedavisine ek veriliyor.
Bende kullandim cnm ikisini bir arada . Cok guzel kilo verdim biraz dikkat ederek. Omcesimde insulin direnci yuksek oldugu icin biranda 60 kg ciktim ve veremiyordum o sekilde kadindogumcu basladi ilaci .52 kiloya dustum tedavisiz gebe kaldim. Yarin komtrol var devam edeyimmi diye soracagim bakalimBen de pcoluyum ama bana dahiliye doktoru verdi kadın doğum doktoruna kullanıyorum demiştim bi zararı olmaz kullan dedi dikkat ettiğimizde cidden kilo vermememize bile yardımcı oluyor . Hatta ben glifor ile birlikte inofolıc combi de kullanmıştım
Ben 70 lere kadar indim ama bir iki sene korudum kilomu sonra tekrar aldım ben ne yazık ki , anne olmak nasip olur inşallahBende kullandim cnm ikisini bir arada . Cok guzel kilo verdim biraz dikkat ederek. Omcesimde insulin direnci yuksek oldugu icin biranda 60 kg ciktim ve veremiyordum o sekilde kadindogumcu basladi ilaci .52 kiloya dustum tedavisiz gebe kaldim. Yarin komtrol var devam edeyimmi diye soracagim bakalim
Insallah rabbim tez zamanda isteyen herkrse nasip etsin amiinnBen 70 lere kadar indim ama bir iki sene korudum kilomu sonra tekrar aldım ben ne yazık ki , anne olmak nasip olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?