Erkek İnfertilitesi Globozoosperm denen illet :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hayırlısı olsun arkadaşım stres yapma. ne kadar desek de tabi insanın içi içini yiyor biliyorum. Bir hafta erken olmazsın heralde 2-3 gün neyse de.. Ankarada mı kalacaksınız süreç boyunca?

Ben de bu arada dondurulmuş tedavisine başladım. Bugün 10. gün ve 2. muayenem olacak. Sanırım bir hafta içinde de transfer. Allah bu sefer hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

Evet Canim anakarada kalicaz az bi zaman değil inşallah hayirli güzel haberini aliriz arkandanda biz geliriz 1 hafta önce hastalanmadim bugüne kadar ama çok agrim var hayirlisi bakalim

amin canım inşallah peşpeşe alırız güzel haberleri. bu sefer çok umutluyum Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için. Umarım fazla fazla en kalitelisinden yumurtalar oluşur da bol bol döllenirler.

Ben de bu sefer totem yaptım annemlere falan söylemedim. Onlar da heyecanlanıyorlar, sürekli soruyorlar, belirti arıyolar. Öyle olunca ben de panik oluyorum. bakalım hayırlısı inşallah

Evet Canim anakarada kalicaz az bi zaman değil inşallah hayirli güzel haberini aliriz arkandanda biz geliriz 1 hafta önce hastalanmadim bugüne kadar ama çok agrim var hayirlisi bakalim

canım naaptın ne zaman gideceğin belli oldu mu doktora? regl oldun mu

Gyps84 nasilsin transfer yapildimi ben bugün tedaviye basladim doktor çok konusmadi anladim bi farki olmicak sanirim

Gyps84 nasilsin transfer yapildimi ben bugün tedaviye basladim doktor çok konusmadi anladim bi farki olmicak sanirim

Cnm transfer için gittim 2 embriyo çözüldü ama denetimler sıklaştığı için 1 embriyo koyacaklarını bu yüzden bir gün daha gözlemleyip daha kaliteli olanı transfer etmek istediklerini söylediler. Dolayısıyla yarına kaldı. Bakalım bizim minikler yarına kadar gelişebilecek mi.. Birini transfer edicekler diğerini de 6. Güne kadar gözlemleyip uygun görürlerse yeniden donduracaklarmış.
Sen memnun kalmadın mı doktordan? Neden farkı olmıcak diyosun?

Hmm 3.den sonrami iki ve fazla konuyordu iyioolmuş gelişimi devam ediyomu duruyomu görürüz ben doktordan bise anlamadim ben muayeneden giyenene kadar esimle konuşmuş ama ben gelince ilaçlar i yazdi anlatti soru sorma firsatu olmadi gibi bide hemşireler çok suratsuzdi tüp bebek unitesindeki ama içimde garip bi boşluk var hic heyecan korku yok duygusuzum buda hisyma gidiyor şimdilik...

İyi olmuş derken Canim bi tane transfer edilmesine demedim bi gün daha takip etmelerine dedim ben çok konmasini isterdim bir tane olsun tutsunda inşallah bol bol yunusun duasini oku çok rahatlatiyo

evet cnm ben de merak ettim zaten embriyo gelişimini. Bakalım yarın meydana çıkar. senin için de çok heyecan yapmaman daha ii bence. Rahat olursun stres yapmazsın en azından. İkinci muayene ne zaman? Sen transfere kadar Ankaradasın o zaman? Hadi hayırlısı bol bol yumuş olsn

Cuma günü ikinci muayene dun ve bugün prugen göbekten iğne verdi yarindan itibaren menepur verdi diğerlerinde gonal- f kullanmistim bide diğerlerinde doktor hergun cagiriyirdu yada bugün durup birgün kan değerleri için evet Canim tedavi bitene kadar anjaradayiz transfer olursa ondan iki gün sonra yola cikariz

umarım transferini de yaptırıp huzurlu bi şekilde dönersiniz. ben de puregon kullanmıştım. Bu arada bnm doktorum da 3-4 günde bir falan çağırıp ilaç dozlarını değiştiriyodu. takılma yani onlara. Hayırlısıyla toplansınlar bol bol döllensinler inşallah. Kalsiyum iyonofor mu piezo mu kullanılacak? off senin yerine ben heyecanlandım şimdi:)

İnşallah embriyo olussunda sen ne yaptin transferin oldumu doktor kalsiyum iyonofirdan farklı bise denucaz dmus eşime ama ne dediğini haturlamiyo ben cuma öğrenirim gidince

Şimdi çıktım transfer edildi bir embriyo. 4. Gün embriyosu kompakt yapıdaymış. Kaliteli dediler ama allahın işi artık bundan sonrası bakalım. Bu aşamaya geldiğimize şükür. Darısı başına

İnşallah embriyo olussunda sen ne yaptin transferin oldumu doktor kalsiyum iyonofirdan farklı bise denucaz dmus eşime ama ne dediğini haturlamiyo ben cuma öğrenirim gidince

cnm nasıl geçti randevun var mı bir gelişme? Bana yine zaman geçmek bilmiyor yaa

Rabbim inşallah nasip etmiştir hamile kalırsın inşallah sağlıkla kucağına alırsınız gypsy84 zor zamanların geride kalır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…