Merhaba kizlar nasilsiniz ben adet olmayi bekliyorum adetime 1 hafta var ama şimdiden belirtileri basladi stresten sanirim haftaya olmam lazim eşiminiişindenddolayı bu hafta erken olursam diğer aya kalacak gibi offf sikintilardayim yine keske evimde tedavi olma sansim olsaydi
Evet Canim anakarada kalicaz az bi zaman değil inşallah hayirli güzel haberini aliriz arkandanda biz geliriz 1 hafta önce hastalanmadim bugüne kadar ama çok agrim var hayirlisi bakalim
hadi hayırlısı bakalım. Benim de pazartesi transferim varBugün regl oldum yarin yola cikicaz inşallah pazartesi tedavi baslar bi aksilik olmazsa
Gyps84 nasilsin transfer yapildimi ben bugün tedaviye basladim doktor çok konusmadi anladim bi farki olmicak sanirim
İnşallah embriyo olussunda sen ne yaptin transferin oldumu doktor kalsiyum iyonofirdan farklı bise denucaz dmus eşime ama ne dediğini haturlamiyo ben cuma öğrenirim gidince
Rabbim inşallah nasip etmiştir hamile kalırsın inşallah sağlıkla kucağına alırsınızgypsy84 zor zamanların geride kalır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?