- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
champagneshimmer kendince haklı olabilirsin. Yapın gereği de tamamen gerçekçi yaklaşabilirsin. Ama söylemlerin burda birbirine umut olmaya çalışan insanları umutsuzluğa sürükleyecek düzeyde olmamalı.
Mesela "embrio sagliksiz oluyor tutma sansi az. kinse kendini kandirmasin" cümlesi yerine "siz embriyonun diğer tüp bebek vakalarından farksız olduğunu söylemişsiniz ama ben bu şekilde bir şey duydum..." şeklinde olsaydı şu an bunları yazıyor olmazdık.
Doktorları Allah başımızdan eksik etmesin de her söylediklerine de inanıcaz diye bir şey yok. Neticede bizde oluşan 10 embriyoyu hiçbir doktor açıklayamadı. Açıklayamamak bi tarafa "kısmet" dediler. düşün artık. Önce kendin inanacaksın ki vücudun da inansın, karşındaki doktor inansın.
Sen bu işe "benim olmazsa olmazım değil, bebek olmasa da olur diye başlarsan" doktor ne yapsın. O bebek kendini istemeyen anneye gelir mi?
Düşüncelerimizi yıkıcı, umut kırıcı şekilde değil de yapıcı bilgilendirici şekilde ifade edebilirsek bence birbirimize daha fazla yardımcı olmuş oluruz, umut olmuş oluruz...
Süper cnm çok sevindim. Hadi hayırlısı.. Ne zaman başlıyosunuzMerhaba kaan aydosa tahlil sonuclarini yolladim %88 haploid çok iyi dedi tüp bebek sansi olabilir ilaçlara devam edin bana ilk firsatta yazin tüp bebek için haxirliklara baslayalim yazmis
Daha tarih vermedi ama dna hasar testi ustemedi bizden bence bir iki ay daha tedavuye devam eder gibi geliyo...
Merhaba arkadaşlar kaan aydos adetinizin 2. Günü tüp bebek için gelin dedi bu ay geçti artik adetimin 3. Günü bugün kasimda bu aksilik cikmazsa baslicaz ankara tip fakültesinde cem atabekoglu diye bi prof.ona gudicekmisiz esimede tekrar bakilip uygun olursa menideki spermden yoksa tese yapılarak sperm alinacakmis bakalim hakkimizda hayirlisi
canım bizim dna hasarına bakılacaktı örnek vermişti eşim, sayı çok az olduğu bakılamamışsayı, hız, morfoloji, hareket hepsi çok kötü bizde ne yazık ki şimdi durumu kaan hocaya yazdık cevap bekliyoruz. durumumuz hiç iç açıcı değil yani canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?