- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
poofftuurruk... pofftuurruuukk...biz yeni ogrendik ya arastirma modundayim
sen bikaç gün önce gayet soğukkanlıydın halbuki? öylesi daha makbuloluruna bırak ama mücadele etmeyi bırakma. hepimiz bebek sahibi olucaz inşallah...ne demişler inanmak başarmanın yarısıdır..
ve gercekten durum umitsizse tup bebe raporu alayim diye ugrasmiim. yada o kadar hormonu icmiiim..falan filan...
bende sana sunu yazayım bu tamamen kocaman bir yalanno kadar hormon almakla ilgili ben bayağı bir araştırma yapmıştım. bana da aynı şeyleri söylediler özellikle Emre Bakırcıoğlu çok fazla deneyip kendinizi yıpratmayın falan demişti. Şimdi düşünüyorum da hayatımın dumuru olmuştu. Ama sorup soruşturduğum bir çok doktor yeni adet dönemleriyle birlikte vücudun o hormonlardan tamamen arındığını uzun vadede de herhangi bir etkisinin bulunmadığını söyledi. Bilgin olsun.
işte emre bilmem kim bey olumsuz konuşuyor diyorsunuz da kaan bey de olumlu konuştugu kadar olumlu sonuc alınıyor mu ? ? belki emrenin olumsuz konuşması gercektir. istanbula gidersem bülent tıaş ve teksen beyle konuşmak istiyorum..bakalım onlar ne diyecek..
kaab aydosa msj attim. cevabi: globozoospermia gerceten tedavisi zor ve gebelik az gorulur. gene de isterseniz gelin bir goruselim gelirken fish testi ve bir takim hormon testlerinizi yaptirip geliniz. die yazmis. biraz once emre beye de yazdim bakalim ondan ne cikacak ...
valla arkadaşlar ben de genartı aradım tahlil sonuçlarımıza baktılar baya olumsuz konuştular, ancak sadece globozoodan dolayı değil bizim zaten sperm sayımız da çok düşük ondan dolayı öyle konuştu sanırım. orada denerim vs diye ümitliydim de onlarda bi canımı sıktı yani. Ama bildiğimiz kesin bir şey var ki o da bu vakalarda embriyo oluşturabildikleri. Allah büyük bakalım ilerleyen aylarda korkuyu bir kenara bırakıp artık deneyeceğim tüp bebeği yeniden. o zaman durumu size yazarım. bu arada gypsy84 siz de kaan hocaya gitmemiş miydiniz? size de bu kadar olumsuz yazmış mıydı ya? off çok moralim bozuldu şimdi azospermi durumunda bile sperm çıkarıcaz mutlaka diye ümit veren hatta başarılı olan bir doktormuş kendisi ikidir moral bozuyor. ilkinde gypsy84, sana embriyo oluşması gebelik oluşacağı anlamına gelmez türünden bir şey demiş kulağımıza gereksiz bir su kaçırmıştı ya hani. ikincisi de bu. ama genart başarılı olduk demişti. literatür okuyorum başarılı olan vakalar olmuş dünyada hatta birinde ikiz bebek canlı doğumu olmuş. türkiyede de yapılan bilimsel makaleler var bu konuyla ilgili. inşallah birimizden birimiz çözeriz bu zorluğu da diğerlerimiz gider o merkezde yaptırır alır bebeğini kucağına:)hepsi aşağı yukarı aynı şeyleri söylüyor canım. Düşün en ılımlısı Kaan Hocaydı ki o bile ne yazmış. Emre Beyin yorumunu da paylaşırsan seviniriz.
valla arkadaşlar ben de genartı aradım tahlil sonuçlarımıza baktılar baya olumsuz konuştular, ancak sadece globozoodan dolayı değil bizim zaten sperm sayımız da çok düşük ondan dolayı öyle konuştu sanırım. orada denerim vs diye ümitliydim de onlarda bi canımı sıktı yani. Ama bildiğimiz kesin bir şey var ki o da bu vakalarda embriyo oluşturabildikleri. Allah büyük bakalım ilerleyen aylarda korkuyu bir kenara bırakıp artık deneyeceğim tüp bebeği yeniden. o zaman durumu size yazarım. bu arada gypsy84 siz de kaan hocaya gitmemiş miydiniz? size de bu kadar olumsuz yazmış mıydı ya? off çok moralim bozuldu şimdi azospermi durumunda bile sperm çıkarıcaz mutlaka diye ümit veren hatta başarılı olan bir doktormuş kendisi ikidir moral bozuyor. ilkinde gypsy84, sana embriyo oluşması gebelik oluşacağı anlamına gelmez türünden bir şey demiş kulağımıza gereksiz bir su kaçırmıştı ya hani. ikincisi de bu. ama genart başarılı olduk demişti. literatür okuyorum başarılı olan vakalar olmuş dünyada hatta birinde ikiz bebek canlı doğumu olmuş. türkiyede de yapılan bilimsel makaleler var bu konuyla ilgili. inşallah birimizden birimiz çözeriz bu zorluğu da diğerlerimiz gider o merkezde yaptırır alır bebeğini kucağına:)
Artık bi deniycez bizim Mayıs'ta olmuştu hiç embriyo oluşmayan deneme zamanı geldi de izin ve maddi sıkıntıları çözmeye çalışıyoruz. Bir sonraki ay olabilir heralde canım. Haber veririm de sen önce dondurulmuşları yapsan oldu desen pek bi hora geçer:))))bu arada K kelebek3248 siz ne zaman denemeyi düşünüyorsunuz tüp bebeği?
Ben kendimi kandırmak istiyorum müsaade ederseniz, sıklıkla demoralize oluyoruz zaten bir de yaşadıklarınızdan yola çıkarak genel yorum yapmazsanız sevinirim. Sizi anlıyorum bu sürecin içinden çok yakın bir zamanda çıktınız, güçlü olmak istiyor ya da bu şekilde savunma mekanizması geliştirmek istiyor olabilirsiniz. Size saygı duyuyorum ama ben hayal kurmak, olmayacaksa bile bu duaya âmin demek istiyorum. Olmayacak, olmaz, çözülemez vs bize her yerde söyleniyor zaten. Bir de ekstra dizin söylemeniz bir şey katmıyor aksine üzüyor bizi. Rica ediyorum deneyim aktaralım, içimizi dökelim ama kesinlikle olmayacak yaklaşımından uzak duralım. Çünkü var, çünkü oluyor diyorlar sabahtan akşama kadar bilimsel makale okuyorum evet sayıca çok az ama yine de başarı sağlanmış. Belki bir mucize olacak, belki duamız kabul olacak. Ben buna yalanda olsa inanmak istiyorum. Evet ümidim kırılıyor ama yine de burdan destek görüyorum kendime geliyorum. Bana iyi geliyor. Kendimi kandırmaya devam edicem, ben size nasıl kendini sen de kandır diyemezsem, siz de bize kendini kandırmayın demeyin lütfen. Hepimiz çok hassasız zaten yeterince yaralıyız. Birbirimize destek olalım.embrio sagliksiz oluyor tutma sansi az. kinse kendini kandirmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?