Erkek İnfertilitesi Globozoosperm denen illet :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bunu öğrendiğim iyi oldu canım sağol
Rica ederim canm ben bisüre ara vermek zorundayım ama buralarda olurum yazarsın gelişme olursa bide Meryem suresi oku hergün vericek olan Allah ondan isteyip dua edelim birbirimize

iyi bir androlog bul.
kaan aydos sitesine bak. hersey orada yazio
Teşekkür ederim kaan aydos da dahil arastirmadigim yer kalmadı .
O yüzden bu konuda en azından denemesi ve başarısı olmuş merkezlere bakıyorum bu konuda ki en iyi bilgi de malesef deneme yanılma yöntemiyle bilgi sahibi olan bizler kalıyoruz o yüzden burdan fikir tavsiye ve deneyimlerden yararlanmak istiyorum
Şuan için sanki şişli memorial daha mantıklı gelmeye başladı

Dediğim gibi yumurta konusunda bişey diyemiyorum o yüzden bence de başka bi Dr görünmen şart dalında iyi olan birisi yiğit ve emek bey bilgililer gerçekten.
Ben yiğit beye gidiyordum ve eşimde ki sıkıntıyı da aktardigimiz da kendisi bununla ilgili yeterince iyi yönlendirme yapamayacağını söyledi enazindan ve oradaki embriyolog olan serdar beye yönlendirdi bizi .
Yüzde 50 de azımsanmayacak bi rakam her iki spermden birisi demek ve rastgele işlemle olacak birşey değil diye düşünüyorum..
Israrım o yüzden .
Eray bey iyi bir Dr olabilir ama kocaelide ki medicalin tüp bebek olarak yeterli alt yapiya sahip olmadığını düşünüyorum . ve malesefki ben umuttepede de labaratuvar konusunda hayal kırıklığına uğradım. kadın doğum uzmanları iyi evet ama labaratuvar kısmıyla iletişim bozukluğu var

kaan hoca bizi yonlendirdi. testleri disardan.yaptirdik. sonuclara gore tup bebe ted. bile sansimizin %10-20 arasinda oldugunu soyledi. gercekci bakmamiz gerektigini bildigimiz icin bebek fikrinden vazgectik.

kaan hoca bizi yonlendirdi. testleri disardan.yaptirdik. sonuclara gore tup bebe ted. bile sansimizin %10-20 arasinda oldugunu soyledi. gercekci bakmamiz gerektigini bildigimiz icin bebek fikrinden vazgectik.
Anlayabiliyorum gerçekten.. kaç sefer denediniz acaba.

Anlayabiliyorum gerçekten.. kaç sefer denediniz acaba.
1. arastir incele derken daha da denemeye gerek kalmadi.
bizde sperm cok.fazla idi ama hepsi.globo.
hasar da cok.yuksek cikti ana baya oldu rakam simdi hatirlamiyorum..
embriobda 1 tanesi 3. gun transfer edildi. ve gelisimi geri 3 hucreli idi. ana rahminde toplar die transfer yapildi. ama beklentiye girmedik..sonuc o gun belli gibiydi...

Ok
Son yazdıklarımı okudun mu tatlım
Okudum canim dogru diosun ben acibademede cok guvenmistim aceleyle bi anda sondu umutlarimiz amaa bu sayfada hamile kalanlar var yinede umudumuzu yitirmeyelim bol dua etmekten baska care yok bide iyi doktor iste

Haklısın gerçekten çok haklısın ama %10-20 olsa yinede bi umut var .. Bizim gerçekten doğru yöntemler kullanmamız lazım .
Sanırım ben 3 kere deneyeceğim en azından elimden geleni yaptım derim oldu oldu olmadı bizimde imtihanımız buymuş amenna der otururum başka bi seçenek yok zaten malesef ..
Şuan için bile kabullenmiş durumdayım ama dediğim gibi en azından elimden geleni yaptım diyeceğim içim rahat olur.

Ok

Okudum canim dogru diosun ben acibademede cok guvenmistim aceleyle bi anda sondu umutlarimiz amaa bu sayfada hamile kalanlar var yinede umudumuzu yitirmeyelim bol dua etmekten baska care yok bide iyi doktor iste
İyi bi Dr iyi bi ekip bu karmaşa da nasıl bulacağız bilmiyorum gerçekten .

bizde elimizden geleni yapacaktik ama verilen oran cok dusuk.
ilac dahi verilmedi vitamin filan...dusun yani :) umitsiz vaka muamelisi yani...
allah gonlunuze gore versin.

Sanssizlik ne bilionmu bizim icin esimin globozmsunu gectim benim tum hormonal degerlerimjn normal olmasina ragmen yumurtalarin kalitesiz cikmasi

Sanssizlik ne bilionmu bizim icin esimin globozmsunu gectim benim tum hormonal degerlerimjn normal olmasina ragmen yumurtalarin kalitesiz cikmasi
bende de prolaktin yuksek. ilacla dusuor ama yumurtalar kalitesiz degilmis.. bizde doktorda buna cok sasirmistik ...sadece yasima gore daha az yumurta toplandi.
4 olgun 6 az olgun. ve azıcık gelismiş 4,-5 tane yumurta urettım. sadece 4 tanesini topladılar bu yeterli dedimişler..
neye sıze kolay gelsin. ben defteri kapattım :)

Az önce de yazdım ama yumurta konusunda bişey diyemeyeceğim bence yine bi Dr a görün acaba gerçekten öyle mi bi emin ol ondan sonra tedaviye başla.

bende de prolaktin yuksek. ilacla dusuor ama yumurtalar kalitesiz degilmis.. bizde doktorda buna cok sasirmistik ...
Senin yazılarını çok okudum biliyormuş hep gerçekçi bi yanın var ama ne kadar artik düşünmüyorum desende sanki bişeyler bi umut saklıyorsun gibi içinde yanlış anlama lütfen gerçekten böyle hissettim seninle ilgili .
Belki ilk denemede doğru merkezde doğru ekiple değildin bi daha yaptırmayı düsünmezmisin..

belki. testleri tekrarlamayı dusunmedik degil. hani ıcımde cok nadır ama bazen denesek mi dedıgım oluor.kabullenme hıssım daha yuksek gıbı. ve yasım 37 nebyalan soyleyeyim rahatada cook alıştım.. :)

belki. testleri tekrarlamayı dusunmedik degil. hani ıcımde cok nadır ama bazen denesek mi dedıgım oluor.kabullenme hıssım daha yuksek gıbı. ve yasım 37 nebyalan soyleyeyim rahatada cook alıştım.. :)
Evet rahatlık konusunda haklısın bazen bana da öyle düşünceler gelmiyor değil .
Ama yine de dediğim gibi elimden geleni yapacagim tabi ki çok da yipranmadan 3 kere düşünüyorum .
İnşallah uğraşlarım sonuç verir de sana da git şurada dene muhakak diyebileceğim bi yer olur. memorial ile bi görüşeyim ne yapıyorlar nasıl yapıyorlar şuan en çok aklımda orası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…