Emek bey de teyit etti yumurta kalitesizligini yani himm.Ben eray beyde ilk denememi yapmistim teshisi o koydu iyi bi dr gercekten ikinci denemem acibadem maslak hastanesi canim gecen hafta emek beye gittim umuttepeye oda yumurta kalitesizligi zor bi durum dedi vitaminler verdi dusunursek haziran ayinda baslicaz ama ben kararsizim bi kac dr yine bakicam iste kurler uapiyorum iste
Emek bey soyle soledi yumurta kalitesini gostericek bi deger yok dedi bende bitkisele basladim bakalim esimede kendimede uygulucam sen naptin canim haber et tammami ..Emek bey de teyit etti yumurta kalitesizligini yani himm.
Hayırlısı canım benim sıkıntı yapma acele de etme tedavi için ..önce bi sağlıklı beslenin ikinizde hayırlısı inşallah
Anladım canım omepa diye bi takviye ilaç verdi mi vermediyse de kullan muhakkak sende eşinde.. şuan bişey yok bende 21 de memorial ile görüşeceğim o kadar.Emek bey soyle soledi yumurta kalitesini gostericek bi deger yok dedi bende bitkisele basladim bakalim esimede kendimede uygulucam sen naptin canim haber et tammami ..
Canım geçmiş olsun üzüldüm inşallah bi daha ki sefere ..ne zaman yaptırdınız tedaviyi kim ilgilendi sizinleMerhabalar bizde de 100 98 globozo var son denemeyide memorialde yaprimistik sonuç negatif oldu iyi bir merkez orası ama bizde işe yaramadı
yumurta kalitesizliği nasil anlaşıldı benim iki tup denememvar birinde kalitesiz embiriyo oldu birinde de dollenme olmadı sorunumuz sebebi bilinmeyen bize herhangi birşey söylenmedi sizin yumurta kalitesizliginiz testlerlemi kanıtlandı anlatirmisiniz lutfenBen eray beyde ilk denememi yapmistim teshisi o koydu iyi bi dr gercekten ikinci denemem acibadem maslak hastanesi canim gecen hafta emek beye gittim umuttepeye oda yumurta kalitesizligi zor bi durum dedi vitaminler verdi dusunursek haziran ayinda baslicaz ama ben kararsizim bi kac dr yine bakicam iste kurler uapiyorum iste
Testler normal çıkıyor .yumurta toplandığında anlasiliyor kalitesizlik döllenme olmadiyumurta kalitesizliği nasil anlaşıldı benim iki tup denememvar birinde kalitesiz embiriyo oldu birinde de dollenme olmadı sorunumuz sebebi bilinmeyen bize herhangi birşey söylenmedi sizin yumurta kalitesizliginiz testlerlemi kanıtlandı anlatirmisiniz lutfen
canim anlayamadım boş mu çıkıyor yumurtaların benim ilk 30 dolgun birtne bile kaliteli embriyo çıkmadı transfer iptal 2.13yumurta 10 dolgun döllenme olmadiTestler normal çıkıyor .yumurta toplandığında anlasiliyor kalitesizlik döllenme olmadi
Dr nuz ne dedi bu döllenmeme durumuna.canim anlayamad
canim anlayamadım boş mu çıkıyor yumurtaların benim ilk 30 dolgun birtne bile kaliteli embriyo çıkmadı transfer iptal 2.13yumurta 10 dolgun döllenme olmadi
O sorun canım işte yumurtaların.olgun ama kalitesizliginden dolayı döllenme olmuyor çok zor bi durum RABBIM yardımcımız olsuncanim anlayamad
canim anlayamadım boş mu çıkıyor yumurtaların benim ilk 30 dolgun birtne bile kaliteli embriyo çıkmadı transfer iptal 2.13yumurta 10 dolgun döllenme olmadi
Şimdilik yok canım sen naptin gitti mi doktora
Şimdilik yok canım sen naptin gitti mi doktora
Dr nuz ne dedi bu döllenmeme durumuna.
Nerede yaptınız tedavileri
canim ben sana şöyle anlatayım.biz 10yildan fazladır.evliyiz evlendigimden beri hiç korunmadik. aşılama,laparakopi catlatma iğneleri vs..vs olmadı.Sonra bi bktimki süpriz şekilde hamile olduğumu öğrendim.tabi o aradaherseyimiz normal sebebsiz infertilite tanısı koydular.doğumdan sonrada hic korunmadik.böylelikle beş yıl daha geçti gelen giden olmadı geçtiğimiz yazın iki defa tup yaptırdık bize %70 şans verdiler ama ne yazıkki 30dolgun yumurtadan bi tane bile orta kaliteli embiriyo çıkmadı.2.inanın vitamin takviyesi ben ile eşim iki ay kullandık.belki dedim yum kalitesizliği vardır .arada sigara içiyordum.onuda bıraktım.incir kuru yaptim arisutu bal bölen kullandım.ama inanın 13 yumurtadan 10tane işleme alındı .ve bitane bile dollenmedi .bende görünürde en ufacık bi sorun yok eşim keza öyle peki niye böyle oldu anlam vermedik.ama dna hasar testini yapmadık .onuda burda öğrendim.doktorumuz hiç böyle biseyden söz etmedi yalnızca bidaha denemeyin sonuç değişmez dedi.birde unifor kala oyundan bahsetmissiniz arkadaşlar inanın mucizevi bişey değil .umudumuzu kırmak istemiyorum.biz 1.denemede aldığımız halde dollenmedi oldu embiriyoda oluştu.2.kullandık .dollenme dahi olmadıDr nuz ne dedi bu döllenmeme durumuna.
Nerede yaptınız tedavileri
Bence sizin durum farklı sebepsiz görünüyor. Normal doğum bile oluşmuş bence çok kafaya takmayın belki stres etkiliyordur bu ciddi bi faktör.unutmusum soylemeyi izmir irenbe kaan bozkurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?