Aklima taklidi simdi ya neden ankaraya gitmisken bu testleri yaptirmadiki kaan hoca ilaçlar fayda ediyomu bidaha yaptirir anlardik
şim klomeni gün aşırı kullanıyor 2 ayı geçti. bakalım 2 aylık bir klomen kullanımının DNA hasarını düzeltmeye etkisi olmuş mu. bir hafta sonra sonucu alıcaz. seni de haberdar ederim. bu arada yaş kaÇ?Aklima taklidi simdi ya neden ankaraya gitmisken bu testleri yaptirmadiki kaan hoca ilaçlar fayda ediyomu bidaha yaptirir anlardik
ikimiz de 30 yaşındayız. mart 2013 te beri çocuk sahibi olmaya uğraşıyoruzKaan hocami yönlendiriyor yaptirin diye testi size sizin yasiniz kac
sağol canım Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. Nerde varsa şifa versin... Umarım bu sefer hayalkırıklığı yaşamayız..Anliyorum bizde ogrenir öğrenmez denedik tüp bebeği ankarada olmadi birkaçay sonra 1 ay arayla 2 kez daha ddenedik inşallah sizinki bu defa olur her namazinda dua edicem size
Canım tüp bebeğe başlamışsın hayırlı olsun, inşallah bu defa Rabbim nasip ederikimiz de 30 yaşındayız. mart 2013 te beri çocuk sahibi olmaya uğraşıyoruzBiz önce mail yoluyla konuştuk Kaan Hocayla. Mailden istede DNA hasar testi. BUrda yaptırdık sonra Ankaraya muayeneye gittik. 2 ay kullanın tekrar bakalım olmazsa iğne veririm dedi. iğneyi de 2 ay kadar kullanırsınız, ondan sonra tüp bebeği deneriz dedi. Ama biz o kadar beklemek istemedik, başladık tüp bebeğe. olmazsa iki üç ay sora bir kere daha deneriz dedik. Tabi kendimde o gücü bulabilirsem belki de direkt evlat edinme yoluna başvururuz...
Canım tüp bebeğe başlamışsın hayırlı olsun, inşallah bu defa Rabbim nasip ederbenim eşimde yarın ameliyat olcak. inşallah iyi geçer. canım gelişmelerden haberdar et. dualarımız seninle
Merhaba tedavi nasil gidiyor nasilsin bende sürekli buraya girip bakiyorum bi gelişme varmi bise yazan varmi ...t: 36549956 .!.:Amin canım. Siz de bir an önce atlatırsınız inşallah. Benim 6. gün bugün. Sanırım haftasonu opu olucak. Döllenme olacak mı diye sabırsızlıkla bekliyorum. Sizden de iyi haberler bekliyoruz. Allah yardımcın olsun
Merhaba tedavi nasil gidiyor nasilsin bende sürekli buraya girip bakiyorum bi gelişme varmi bise yazan varmi ...
Canım takip ediyorum siteyi, hayırlı uğurlu olsun inşallahhh.... Dualarım seninle. Ama sizinle bir şey paylaşayım ben genart ile görüştüm ve bizim durumumuzda olan yani globo olan bir hastalarının şu an 3 yaşında çocuğu varmış dahası sıkı durun o aile şu an yine tüp bebekle hamileymişşşşş:) elbette kişiden kişiye durumdan duruma değişiyor ama bu bizim iyi olmayacağı anlamına gelmez. Ben hala cesaretimi toplayamamış olsamda arada karamsar olsamda genel olarak umutlu ve mutluyum. Gittiği yere kadar gitsin :))canım dün kontrole gittiğimde yumurtalar yeterince olgunlaşmadığı için iki gün daha iğnelere devam dedi. Merional kalçadan iğne ekledi. Bugün iğnelerde 10. gün vücudum delik deşik oldu bıktım valla. Ama bugün son çok şükür. yarın sabah tekrar kontrole gidicem. Sanırım pazartesi opu olucak. Laboratuardan gelecek iyi haberleri duymayı dört gözle bekliyorumArtık iyi bir gelişmeye çok ihtiyacım var Zaten izin konusunda da işyerinden tüm kredilerimi doldurdum...
Siz ne durumdasınız?
Canım takip ediyorum siteyi, hayırlı uğurlu olsun inşallahhh.... Dualarım seninle. Ama sizinle bir şey paylaşayım ben genart ile görüştüm ve bizim durumumuzda olan yani globo olan bir hastalarının şu an 3 yaşında çocuğu varmış dahası sıkı durun o aile şu an yine tüp bebekle hamileymişşşşş:) elbette kişiden kişiye durumdan duruma değişiyor ama bu bizim iyi olmayacağı anlamına gelmez. Ben hala cesaretimi toplayamamış olsamda arada karamsar olsamda genel olarak umutlu ve mutluyum. Gittiği yere kadar gitsin :))
Valla son zamanlarda aldığım en güzel haberdi cnm. Hele ki yarın opuya gireceklen. Moral oldu çok teşekkür ederim. Umarım hepimiz aynı yoldan ilerleriz.. İkinciyi falan düşünemiyorum şimdi, birinciyi bi halletsek allahın izniyle. Bnm için dua edin. Yarın sabah opuya, sora işe. Bi sonraki güne kadar zaman geçmeyecek galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?