Bir de Kaan Hocanın söylediği bol bol nohut, her sabah bir yemek kaşığı keçiboynuzu tozu (üzerine su içilecek), bol kuru incir ve akşamları ısırgan otu çayı. Zaten bir çoğunu yapıyorduk. bir de ısırgan otu çayına başlıcaz şimdi:S
Emre Bey le görüştük Ağustosun ilk haftası ameliyat olcak eşim verikoselden. fish boyama ve DNA hasar testini nerde yaptırdınız? bize kimse söylemedi böyle bişey . bizde keçiboynuzu tozuyla zerdeçal aldık. zerdeçal dolğal DNA hasarı tamircisiymiş. aklında bulunsun canım.
Cnm dna hasarını bizden kaan hoca istemişti. Genartta yaptırdık. Pendikte. Asıl yeri ankarada. Zerdeçalı nasıl tüketiyo eşin? Onu sa deneyelim. Umarım varikosel ameliyatından sonra yükselir değerleriniz bu arada.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
teşekkür ederim canım düzeleceğini pek sanmıyorum doktorda umutlu konuşmuyor zaten ama mecbur yapcaz artıkpeki fish boyama neyi gösteriyo onu ilk defa duydum, bizde yaptıralım izmir de yapılıyosa :26: aç karına 1 çay kaşığı kadar zeytinyağıyla karıştırıp yesin canım. nette araştırırken bulmuştum. gerçi orda 1 tatlı kaşığı yazıyodu ama bana 1 tatlı kaşığı çok gibi geldi. inşallah faydasını görürüz
Emre Bey le görüştük Ağustosun ilk haftası ameliyat olcak eşim verikoselden. fish boyama ve DNA hasar testini nerde yaptırdınız? bize kimse söylemedi böyle bişey . bizde keçiboynuzu tozuyla zerdeçal aldık. zerdeçal dolğal DNA hasarı tamircisiymiş. aklında bulunsun canım.
malesef bizdede sorun aynı bakalım doktora gideceğiz ama inan insanın artık içinden hiçbişey gelmiyo Allah yar ve yardımcımız olsunevet cnm spermiyogramda morfoloji kısmında yuvarlak başlı sperm olması. spermlerin baş kısmındaki akrozom adı denilen yumurtanın içine girmesine yardımcı kısım olmuyomuş.
malesef bizdede sorun aynı bakalım doktora gideceğiz ama inan insanın artık içinden hiçbişey gelmiyo Allah yar ve yardımcımız olsun((
mayısta öğrendik 3 yıl sonra yaniAmin canım. Sizin yeni mi belli oldu? Hiç tüp bebek denediniz mi? Biz şu anda ikinciye başladık. irtibatı koparmayalım çok az kişiyiz
bizdede kaynımın birinde varikosel vardı diğerinin3 çocuğu var....Bende yasadiklarimi yazayim 5 yillik evliyim %100 globozoosperm olduğunu 3. Yilimizda öğrendik daha öncehherşey normal cikiyodu taaki bi tüp bebek merkezine gidene kadar 3 defa tüp bebek denedik ilkinde 2 embriyo oluştu 21 yumurtadan,ikincisinde 27 yumurtadan 3 embriyo oluştu ilkinde ikiside transfer edildi olumsuz sonuç ikincisinde 1 tane transfer edildi sonuç olumsuz geri kalan ikisi donduruldu onlarida denedik ve yine olumsuz neden bilmiyorum ama umudunu hickaybetmiyorum bide bizim durumumuz sizden ffarklı olarak Esim 4 erkek kardeş ve 3 ude bu durumda birinin normal yoldan çocuğu oluyor diğer 3 u ayni abilerinin tüp bebekte hic embriyo olusmadi onlar çocuk esirgemeden aldılar yavrularini ama inşallah bizim olucak insallahhh sizindr olucak lütfen umudumuzu kaybetmeyelim...
mayısta öğrendik 3 yıl sonra yanitüp denemedik tek yumurtam var hep ona bağlıyorduk...tmm cnm irtibat kuralım sizde durum ne?
DNA hasar testini nerde yaptirdiniz pahalı bi testmi biz adıyaman da yaşıyoruz ve burada tüp bebek merkezi bile yok bi test yaptırmaya gaziantepe gidiyoruz bide kaan hoca hıza fish testini söyledi DNA hasar testiyle aynimi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?