Erkek İnfertilitesi Globozoosperm denen illet :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Emre Bey le görüştük Ağustosun ilk haftası ameliyat olcak eşim verikoselden. fish boyama ve DNA hasar testini nerde yaptırdınız? bize kimse söylemedi böyle bişey . bizde keçiboynuzu tozuyla zerdeçal aldık. zerdeçal dolğal DNA hasarı tamircisiymiş. aklında bulunsun canım.

Cnm dna hasarını bizden kaan hoca istemişti. Genartta yaptırdık. Pendikte. Asıl yeri ankarada. Zerdeçalı nasıl tüketiyo eşin? Onu sa deneyelim. Umarım varikosel ameliyatından sonra yükselir değerleriniz bu arada.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

teşekkür ederim canım düzeleceğini pek sanmıyorum doktorda umutlu konuşmuyor zaten ama mecbur yapcaz artık peki fish boyama neyi gösteriyo onu ilk defa duydum, bizde yaptıralım izmir de yapılıyosa :26: aç karına 1 çay kaşığı kadar zeytinyağıyla karıştırıp yesin canım. nette araştırırken bulmuştum. gerçi orda 1 tatlı kaşığı yazıyodu ama bana 1 tatlı kaşığı çok gibi geldi. inşallah faydasını görürüz

Cnm emre bey biZe de çok umutsuz konuştu hatta gittiğime gideceğime pişman oldum. Ama bu işlerde moral de çok önemli biliyosun. Bence sen kaan beye bir mail at. Mail yoluyla da dosya oluşturup konttol altında tutuyo hastalarını. Ve en az bizim kadar heyecanla bekliyor sonuçları. Bu fish boyama ve dna hasar testleri çok yeniymiş türkiyede. O yüZden şu ana kadarki globozoo vakalarında böyle testlere bakmıyolarmış. Dolayısıyla tüm değerleri yükselttikten sonra denenen globozoo tüp bebek başarısına ilişkin bir istatistik yok dedi hoca. Ve yeni bi başarıya imza atabilme ihyimali onu da heyecanlandırdı tabi hoca olarak. O yüzden de iletişime geçmemi tavsiye ederim. Fish boyama haploid hücre diploid hücre oranlarını bildiriyo. Haploid sağlıklı olan olması gerekenmiş. Bizde 98 çıktığına hoca şaşırdı. Cünkü globozoolarda genelde düşük çıkması beklenir dedi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım meraba. naaptınız eşin ameliyat oldu mu? durumda bir gelişme var mı? biz bu hafta ikinci tüp bebek denemesine başlıyoruz inşallah.

evet cnm spermiyogramda morfoloji kısmında yuvarlak başlı sperm olması. spermlerin baş kısmındaki akrozom adı denilen yumurtanın içine girmesine yardımcı kısım olmuyomuş.
malesef bizdede sorun aynı bakalım doktora gideceğiz ama inan insanın artık içinden hiçbişey gelmiyo Allah yar ve yardımcımız olsun((

malesef bizdede sorun aynı bakalım doktora gideceğiz ama inan insanın artık içinden hiçbişey gelmiyo Allah yar ve yardımcımız olsun((

Amin canım. Sizin yeni mi belli oldu? Hiç tüp bebek denediniz mi? Biz şu anda ikinciye başladık. irtibatı koparmayalım çok az kişiyiz

Merhaba bizdede ayni sorun var bizde 11 ağustosta kaan hocaya gittik size söylediğinin aynisini söyledi klomen ve emodex verdi inşallah bi sonuç aliriz

Bende yasadiklarimi yazayim 5 yillik evliyim %100 globozoosperm olduğunu 3. Yilimizda öğrendik daha öncehherşey normal cikiyodu taaki bi tüp bebek merkezine gidene kadar 3 defa tüp bebek denedik ilkinde 2 embriyo oluştu 21 yumurtadan,ikincisinde 27 yumurtadan 3 embriyo oluştu ilkinde ikiside transfer edildi olumsuz sonuç ikincisinde 1 tane transfer edildi sonuç olumsuz geri kalan ikisi donduruldu onlarida denedik ve yine olumsuz neden bilmiyorum ama umudunu hickaybetmiyorum bide bizim durumumuz sizden ffarklı olarak Esim 4 erkek kardeş ve 3 ude bu durumda birinin normal yoldan çocuğu oluyor diğer 3 u ayni abilerinin tüp bebekte hic embriyo olusmadi onlar çocuk esirgemeden aldılar yavrularini ama inşallah bizim olucak insallahhh sizindr olucak lütfen umudumuzu kaybetmeyelim...

Amin canım. Sizin yeni mi belli oldu? Hiç tüp bebek denediniz mi? Biz şu anda ikinciye başladık. irtibatı koparmayalım çok az kişiyiz
mayısta öğrendik 3 yıl sonra yanitüp denemedik tek yumurtam var hep ona bağlıyorduk...tmm cnm irtibat kuralım sizde durum ne?

bizdede kaynımın birinde varikosel vardı diğerinin3 çocuğu var....

Bizde çocuğu olmayan kayinlariminda durunlari %100 globozoospermr varikosal felan yok sayisinda hizinda problem yok

mayısta öğrendik 3 yıl sonra yanitüp denemedik tek yumurtam var hep ona bağlıyorduk...tmm cnm irtibat kuralım sizde durum ne?

valla biz de 3. yılımızda öğrendik. Öğrendikten sonra 6. ayımızda nisan 2014'te vakit kaybetmeden tüp bebek denedik İstanbul Tüp Bebek Merkezinde. 11 yumurtadan hiçbiri döllenmedi. Nasıl yıkıldığımı anlatamam. Kendimi toparlamam iki ayımı aldı. Şimdi biraz daha iyiyim. 2. kez tüp bebeğe başladık. bugün 5. günümüz. Heyecanla bekliyorum. Bu arada 09 haziranda Kaan Hocaya gittik. DNA hasar testleri falan... Hasar %38 di düşürmek için klomen verdi. O gün bugün kullanıyor eşim yeni bir DNA testi yaptırdık henüz sonucunu almadık.

Bu illetin tedavisi nasıl bulunamıyor aklım ermiyor. Bu teknolojide hiç spermi olmayan insanlar bile çocuk sahibi oluyorken..

Merhaba gypsy84 bizde kaan hocaya bu ayin 11 önde gittik ama bizden DNA hasar testini hemen istemedi ilerleyen zamanda isticem dedi ilaçları kullanın dedi inşallah bu defa olur kavusursun bebeğine bu durumda okupta bebeği olan birisi çıksa çok iyi olacak literatürde 12 tane varmış bu durumda doğan bebek anatolia tüp bebek merkezinden hakan yaralı hoca demişti bende çok arastiriyorum bu durumda literatürde var ama ben burada doktirlardanda duymak istiyorum evet olur demelerini allah yardımcımız olsun moralini bozma Rabbim ol dicek ve olacak inşallah

DNA hasar testini nerde yaptirdiniz pahalı bi testmi biz adıyaman da yaşıyoruz ve burada tüp bebek merkezi bile yok bi test yaptırmaya gaziantepe gidiyoruz bide kaan hoca hıza fish testini söyledi DNA hasar testiyle aynimi bu

DNA hasar testini nerde yaptirdiniz pahalı bi testmi biz adıyaman da yaşıyoruz ve burada tüp bebek merkezi bile yok bi test yaptırmaya gaziantepe gidiyoruz bide kaan hoca hıza fish testini söyledi DNA hasar testiyle aynimi bu

hayır cnm DNA testi ayrı fish boyama ayrı. aynı örnek üzerinden yapıyorlar ama. bizim fish boyama çok ii çıktı (%98 haploid) genelde globozoo vakaları için beklenmeyen bir durummuş. bize biraz o umut oldu. DNA hasarı biraz yüksek çıktı. DNA ve fish boyama 250'şer TL. biz istanbulda olduğumuz için pendikte genartta yaptırdık. sanırım sadece ankara ve istanbulda var.

ben de artık bu globozoo ile ilgili tez yazacak hale geldim araştıra araştıra. Bir mucize bekliyoruz gibi. kalsiyum iyonofor ile aktivasyon kullanıyorlar tüp bebek merkezinde. bakalım inşallah bu sefer hayırlı haberler alırız da bizim durumda olan herkese umut olur.

Senin kaynın da evlat mı edindi? Hiç tüp bebek denemişler mi?

Kayinlarimin 2 si evlat edindi ikisinde 1 er defa tüp bebek denedi onlarda embriyo olmayinca bidaha drnememisler onlarin yaşi geçti artuk eltilerimin yani 50 yi geçti biri diğerinde 50ye yakin bidaha ddüşünmezleryani

Aklima taklidi simdi ya neden ankaraya gitmisken bu testleri yaptirmadiki kaan hoca ilaçlar fayda ediyomu bidaha yaptirir anlardik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…