- 2 Şubat 2023
- 291
- 568
- 33
Maşallah süpersinGünaydıııınnn
İlk bildirim benden.
Geçen hafta: 89,0
Bugün: 85,9
Fark: 3,1
Tebrik ederim canım, Ayy ben de 59u göreyim inşEki Görüntüle 3589703 68.9 olmuşum -600 de benden. Bayrama kadar 65 olcam inş manifest, dua, 777 ne varsa
Direnç kilosu olabilir biraz şaşırt vucudunu ye birazKilomun noktası virgülüne aynı kalışıEki Görüntüle 3589745
Evet direnç kilosunu kırmak zor ama kırınca pıtır pıtır aşağı inecek. Moral bozma, pes etme. Her zaman yaptığından farklı şeyler yaparak şaşırtabilirsin. Günlük aldığın kaloriyi ya azalt ya yükselt, her zaman yediklerinden farklı bir menü yap bir kaç günlüğüne ya da sporu arttır vs. Çare olmazsa 1-2 günlük detoks yaparsın.Kilomun noktası virgülüne aynı kalışıEki Görüntüle 3589745
Kabak detoksu deneyebilirsin direnç kilonu kırmak içinKilomun noktası virgülüne aynı kalışıEki Görüntüle 3589745
Olacak olacak, bu grubun motivasyonu büyükTebrik ederim canım, Ayy ben de 59u göreyim inş
İlk haftalar için de harikasınız, hiç öyle düşünmeyin. Ben de memnunum sonuçtan ilk defa bu kadar istikrarlı gidiyorumGayet iyi sonuç bence. Benim fazlam çok olduğu için ve yeni başladığım için sonuç böyle. Sonraki haftalar böyle olmayacaktır.
Aynen direnç kilolarım bunlar. Yiyorum zaten, bence az yemem lazım şu sıralarDirenç kilosu olabilir biraz şaşırt vucudunu ye birazmoral bozmak yok
Doğru diyorsun. Bildiğiniz etkili detoks varsa tavsiye alırım kızlarEvet direnç kilosunu kırmak zor ama kırınca pıtır pıtır aşağı inecek. Moral bozma, pes etme. Her zaman yaptığından farklı şeyler yaparak şaşırtabilirsin. Günlük aldığın kaloriyi ya azalt ya yükselt, her zaman yediklerinden farklı bir menü yap bir kaç günlüğüne ya da sporu arttır vs. Çare olmazsa 1-2 günlük detoks yaparsın.
Bakayım bi bunaKabak detoksu deneyebilirsin direnç kilonu kırmak için
Merhabalar regl olmak üzereyim kendimi davul gibi hissediyorum bakalım tartı yarın ne diyecek
Kahvaltı ; 5 yk menemen 2 dilim ekmek salatalık zeytin peynir
Ara öğün sade kahve
Eki Görüntüle 3589573 Eki Görüntüle 3589574 Kahvaltı bugün çok tok tuttu öncesinde yürüyüşe rağmen. Arada 5-6 kaju 1 armut yedim.
Bugün yediklerim,
Sabah: yarım simit domates salatalık biraz helva hindi füme çay
Ara: Türk kahvesi + çiğ badem ve kuru incir
Akşam: ton balık + falafelli salata
Yakşamlarrrr
Merhaba,
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, biber, beyaz peynir, zeytin, 2 etimek kızarmış ekmek
Bugün sürekli uğraşacak bir şey çıktı. Daha yeni bitti. Aralıklı oruç yöntemi ile beslendiğimi söylemiştim. Yemek saatini kaçırdım. Saat çok geç oldu. Açlık da hissetmedim, hala hissetmiyorum. Bu yüzden başka öğün yemeyeceğim. 45 dk leslie yaptım bir de. Yarın ilk tartı günüm çok heyecanlıyım
Haftalık alabileceğim max kırmızı et miktarı dolmuş oldu.
Sibodan dolayı salata tüketemediğim için turşu ve sebze yemekleriyle lif almaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?