Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Kilomun noktası virgülüne aynı kalışı Eki Görüntüle 3589745
Evet direnç kilosunu kırmak zor ama kırınca pıtır pıtır aşağı inecek. Moral bozma, pes etme. Her zaman yaptığından farklı şeyler yaparak şaşırtabilirsin. Günlük aldığın kaloriyi ya azalt ya yükselt, her zaman yediklerinden farklı bir menü yap bir kaç günlüğüne ya da sporu arttır vs. Çare olmazsa 1-2 günlük detoks yaparsın.

Doğru diyorsun. Bildiğiniz etkili detoks varsa tavsiye alırım kızlar

Selam guzel kadinlarr annelerinde, mustakbel annelerinde anneler gunu kutlu olsun. benim bir kac haftadir bozulmus duzeni toparlayamadigimi hatta diyeti bozdugumu bu resim de goruyorsunuzdur. Anlatmaya gerek yok goruyorsunuz. Ah hele bi donsem ilk kez baslamis gibi 3 kilo atarim sanirim. Insallah bu hafta olacak. Sizi gordum heveslendim.

Dünün puanlarını ekliyorum kızlar

Merhabalar regl olmak üzereyim kendimi davul gibi hissediyorum bakalım tartı yarın ne diyecek
Kahvaltı ; 5 yk menemen 2 dilim ekmek salatalık zeytin peynir
Ara öğün sade kahve

Eki Görüntüle 3589573 Eki Görüntüle 3589574 Kahvaltı bugün çok tok tuttu öncesinde yürüyüşe rağmen. Arada 5-6 kaju 1 armut yedim.

Bugün yediklerim,
Sabah: yarım simit domates salatalık biraz helva hindi füme çay
Ara: Türk kahvesi + çiğ badem ve kuru incir
Akşam: ton balık + falafelli salata

Haftalık alabileceğim max kırmızı et miktarı dolmuş oldu.
Sibodan dolayı salata tüketemediğim için turşu ve sebze yemekleriyle lif almaya çalışıyorum
Cereser immzaben O oslem_ Y Yagmurkan Nevossss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…