protein tozu kullanabiliyor musunuz?Ya arkadaşlar şimdi benim bebemin alerjisinden dolayı et süt falan tüketemiyorum haliyle yoğurt peynir hepsi yasak. Sorum şudur, ben proteini sabah hindi füme akşamda tavuktan almaya çalışıyorum ama bence yetersiz ve sıkıcı oluyor. Bana yiyebileceğim protein kaynağı önerme şansınız var mı yani bunların et süt peynir yerine yiyebileceğim?
Hiç bilmiyorum daha önce kullanmadım açıkçasıprotein tozu kullanabiliyor musunuz?
Yumurta da mı yasak? Yeşil yapraklı smoothieler deneyebilirsin belki. Chia tohumu, kuruyemiş, baklagiller, balık…Ya arkadaşlar şimdi benim bebemin alerjisinden dolayı et süt falan tüketemiyorum haliyle yoğurt peynir hepsi yasak. Sorum şudur, ben proteini sabah hindi füme akşamda tavuktan almaya çalışıyorum ama bence yetersiz ve sıkıcı oluyor. Bana yiyebileceğim protein kaynağı önerme şansınız var mı yani bunların et süt peynir yerine yiyebileceğim?
Bibi, onu ezip tuz limon birazda peynirle karıştırıp yersen çok güzel oluyor
Bende deniycem böyle yaa acayip yavan geliyo çünkü tişikkirlir gızlarBenim favorim ezip tuz, limon, karabiber ekleyip hafif kızartılmış ekmek üzerine sürmek. Onun üstüne de çırpılmış yumurta, hindi füme, beyaz peynir vs. açık sandviç şeklinde hazırlıyorum
Çorba ya da yoğurt+kuruyemiş/meyve ya da pratik bir ton balıklı ya da peynirli salata falan gibi bir şey yiyebilirsin.Sabah iki haşlanmış yumurta+peynir+zeytin
Öğlen 1 kase ayran aşı çorbası
Ara da erik yedim 8-9
Akşam yemeyeceğim gibi işten çıkamadım daha, yicek olursam güncellerim inş yemem ya da sağlıklı bişey yerim
Kebap yedim diye gelmem inşallah bi eve gidiyim deÇorba ya da yoğurt+kuruyemiş/meyve ya da pratik bir ton balıklı ya da peynirli salata falan gibi bir şey yiyebilirsin.
Merhaba, şu an bana da haftada 1 kırmızı et serbest o yüzden sabahları 2 haşlanmış yumurtayla başlıyorum. Balık veya tavuk yiyemeyeceksem mercimek makarnası tarzı ürünler tüketiyorum. Bitkisel proteinle açığı kapatabilirsin. İçeriğe önem vererek beslendiğim için kendim için de baktım; organik, tertemiz içerikli emziren anneye uygun protein tozu henüz görmedim.Ya arkadaşlar şimdi benim bebemin alerjisinden dolayı et süt falan tüketemiyorum haliyle yoğurt peynir hepsi yasak. Sorum şudur, ben proteini sabah hindi füme akşamda tavuktan almaya çalışıyorum ama bence yetersiz ve sıkıcı oluyor. Bana yiyebileceğim protein kaynağı önerme şansınız var mı yani bunların et süt peynir yerine yiyebileceğim?
Akşam 150 gr köfte 1 tam buğday lavaşıSabah iki haşlanmış yumurta+peynir+zeytin
Ara da erik yedim 8-9
Akşam yemeyeceğim gibi işten çıkamadım daha, yicek olursam güncellerim inş yemem ya da sağlıklı bişey yerim
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, biber, zeytin, beyaz peynir, 2 etimek kızarmış ekmek
Akşam: 2 kepçe domates çorbası, tavuklu salata
Yarım saat leslie ile spor yaptım.
2-3 bardak filtre kahve, 1 bardak rezene çayı, 1 maden suyu, 3 litre suyu da tamamlarım.
Sabah iki haşlanmış yumurta+peynir+zeytin
Ara da erik yedim 8-9
Sabah 1 yumurta , peynirli avokadolu tost , domates salatalık
Arada züber ve latte
Akşam ipin ucu kaçtı yarım hamburger patates kızartması 1 küçük ekler yedim. Bu da haftanın cheat öğünü oldu artık ne yapalım
O oslem_ Y YagmurkanSabahları benzer şekilde devam ediyorum. 2 haşlanmış yumurta, kapya biber, tohum ekmek, yarım avokado.
Öğlen, yarım kase cevizli kinoa salatası
Akşam, organik sade kıymayla köfte yaptım yanına dünden kalan kabak sıyırma ve ısırma iç güdümü karşılamak için bir havuç yedim
ay sen ne güzel zayıflıyorsun yavGünaydın kızlar. Yarın evde olmayacağım, tartı bulamam diye bugünden atıyorum tartımı.
Henüz kahvaltı yapmadım. 1 saat yürüyüş sonrası öğlene doğru yaparım.
Böyle aksaklıklar olabiliyor. Süreç uzun. Önemli olan toparlayabilmek. Haftaya daha iyi olacak.Gunaydin kizlar. Sicaktan midir nedir fena odem tuttum. Bileklerim ayaklarim davul gibi. Oncesinde kaloriferler yanarken 2 gun icinde ev isisi birdenbire cam acikken 28, kapaliyken 30 olacak seviyelere geldi. Ondan midir bilemem. Uzerinede bebis kaynakli uykusuzluk stres derken bu hafta hic hayrim kalmadi kendime. O kadar motiveydim ama bu haftada patladim ben. Yiyerek patladigim pek soylenemez ama diyete de odaklanmadim sporda yapamadim. Umarim bi dahaki haftaya toparlarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?