Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Günaydın kızlar. Yarın evde olmayacağım, tartı bulamam diye bugünden atıyorum tartımı.
Henüz kahvaltı yapmadım. 1 saat yürüyüş sonrası öğlene doğru yaparım.
Seniii grubun en azimlisi seçiyorum maşallah

Merhabalar regl olmak üzereyim kendimi davul gibi hissediyorum bakalım tartı yarın ne diyecek
Kahvaltı ; 5 yk menemen 2 dilim ekmek salatalık zeytin peynir
Ara öğün sade kahve

Böyle aksaklıklar olabiliyor. Süreç uzun. Önemli olan toparlayabilmek. Haftaya daha iyi olacak. Biraz ödem attıran bitki çayları tüket istersen.
Emziriyorum ya hala korkuyorum kuzum bitki caylarindan da. Ancak iste rezene falan iciyorum. Gerisinden emin olamiyorum. Ah bi birakabilsek şu memeyi aslinda ananas ozu varmis cok iyi odem attiriyormus arada icerim.

Emziriyorum ya hala korkuyorum kuzum bitki caylarindan da. Ancak iste rezene falan iciyorum. Gerisinden emin olamiyorum. Ah bi birakabilsek şu memeyi aslinda ananas ozu varmis cok iyi odem attiriyormus arada icerim.
Aa doğru.. benim kız hiç emmediği için tecrübesizim o konuda..

Merhaaba, Yumurtada yasak maalesef. Bitkisel proteinden kastın nedir tam olarak ?

Dün yediklerim,
Sabah: domates salatalık hindi füme zeytin tahin pekmez ve 1 dilim ekmek yeşil çay
ara: kahve+ ceviz kuru incir
Öğlen: şehriye corbası
Akşam: ton balıklı salata
Çayın yanına 10 adet çiğbadem yedim

Merhaba,
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, biber, beyaz peynir, zeytin, 2 etimek kızarmış ekmek
Bugün sürekli uğraşacak bir şey çıktı. Daha yeni bitti. Aralıklı oruç yöntemi ile beslendiğimi söylemiştim. Yemek saatini kaçırdım. Saat çok geç oldu. Açlık da hissetmedim, hala hissetmiyorum. Bu yüzden başka öğün yemeyeceğim. 45 dk leslie yaptım bir de. Yarın ilk tartı günüm çok heyecanlıyım

Haftalık alabileceğim max kırmızı et miktarı dolmuş oldu.
Sibodan dolayı salata tüketemediğim için turşu ve sebze yemekleriyle lif almaya çalışıyorum

Eklentiler

• IMG_6801.webp
    93,5 KB · Görüntüleme: 25
2 gündür yediklerimi yazmıyorum saldığımdan ama yarın + görmeyeceğime de inanıyorum(neyime güveniyorsam) bol -‘li tartılarımız olsun inşallah kızlar, güzel pazarlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…