Seniii grubun en azimlisi seçiyorumGünaydın kızlar. Yarın evde olmayacağım, tartı bulamam diye bugünden atıyorum tartımı.
Henüz kahvaltı yapmadım. 1 saat yürüyüş sonrası öğlene doğru yaparım.
Emziriyorum ya hala korkuyorum kuzum bitki caylarindan da. Ancak iste rezene falan iciyorum. Gerisinden emin olamiyorum. Ah bi birakabilsek şu memeyi aslinda ananas ozu varmis cok iyi odem attiriyormus arada icerim.Böyle aksaklıklar olabiliyor. Süreç uzun. Önemli olan toparlayabilmek. Haftaya daha iyi olacak.Biraz ödem attıran bitki çayları tüket istersen.
Aa doğru.. benim kız hiç emmediği içinEmziriyorum ya hala korkuyorum kuzum bitki caylarindan da. Ancak iste rezene falan iciyorum. Gerisinden emin olamiyorum. Ah bi birakabilsek şu memeyi aslinda ananas ozu varmis cok iyi odem attiriyormus arada icerim.
Bizimkide tam bagimli bakalim nasil birakacagizAa doğru.. benim kız hiç emmediği içintecrübesizim o konuda..
Öyle tabii. Sağlıklı olsunlar da. Ben çok üzülmüştüm. Çok şükür sağlıkla büyüdü.Bizimkide tam bagimli bakalim nasil birakacagiziki turlude zor valla canlari sag olsun yeter ki napalim.
Merhaaba, Yumurtada yasak maalesef. Bitkisel proteinden kastın nedir tam olarak ?Merhaba, şu an bana da haftada 1 kırmızı et serbest o yüzden sabahları 2 haşlanmış yumurtayla başlıyorum. Balık veya tavuk yiyemeyeceksem mercimek makarnası tarzı ürünler tüketiyorum. Bitkisel proteinle açığı kapatabilirsin. İçeriğe önem vererek beslendiğim için kendim için de baktım; organik, tertemiz içerikli emziren anneye uygun protein tozu henüz görmedim.
Not: vegan protein tozlarını inceleyebilirsin.
Merhaaba, Yumurtada yasak maalesef. Bitkisel proteinden kastın nedir tam olarak ?
Gayet iyi sonuç bence. Benim fazlam çok olduğu için ve yeni başladığım için sonuç böyle. Sonraki haftalar böyle olmayacaktır.Eki Görüntüle 3589703 68.9 olmuşum -600 de benden. Bayrama kadar 65 olcam inş manifest, dua, 777 ne varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?