Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Sabah: yumurtalı patates salatası gibi bir şey vardı patateslerinden yedim bide salata kısmından, hindi füme zeytin domates salatalık helva ekmek
Ara: 2 adet hurma ve kahve
Akşam: mercimek çorbası 3 yemek kaşığı pilav yanına tavuk sote

Günoo
Hala açım kan tahlili olacağım için kahvaltımı yanıma aldım

Kahvaltı
Yulaflı 1 yumurtalı çökelekli krep
1 kk peynir
4 zeytin
1 hindi füme

Akşam
6 kaşık kremalı tavuk
2 kaşık makarna
Salata

1 dilim.bitter

Merhaba
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, beyaz peynir, zeytin, domates, salatalık, biber, 2 etimek kızarmış ekmek
Akşam: 3 fırın mücver, yoğurt, 1 kaşık patates kavurma

İyi akşamlar kızlar
Sabah 2 haşlanmış yumurta 2 hindi füme az kaşar
Akşam 200 gram kuzu eti

Kahvaltı: akşamdan kalan 3 minik nuget
Öğle&Ara: sade türk kahvesi, 1 dilim burma kadayıf
Akşam: patlıcanlı bulgur pilavı, kuzu ciğer kavurma

Akşam taze fasülye ve bir dilim tohum ekmek yedim

Sabah süt, yulaf, elma, tarçın ve fıstık ezmeli bir lapa
Arada latte + karabuğday patlağı+1 dilim peynir
Akşam, kinoalı pancar köftesi, havuç tarator ve bol salata. Yürüyüş yapamadım maalesef

Kahvaltı
Yulaflı 1 yumurtalı çökelekli krep
1 kk peynir
4 zeytin
1 hindi füme

Akşam
6 kaşık kremalı tavuk
2 kaşık makarna
Salata

1 dilim.bitter
dünü ekledim

Nasıl gidiyor kızlar? Moral motivasyon ne alemde?
Günaydın
Sorma 2 gündür nefsimle savaşıyorum gece körü mis kokulu sadviç yapan koca, tepsi tepsi börek poğaça yapan anne misafir gelecek de. Fırından çıkmış mis gibi kokan poğaçalar… dün çocuğa yedirirken hepsini ağzıma tıkasım geldi resmen. Yalan söylemeyeceğim ama yapmadım. Haftasonu yatılı misafirlerim var. Haftasonunu da sağlam atlatabilirsem, ben daha yıkılmam

Ay sınanıyorsun baya, dayan pazara az kaldı tartıdan sonra ufak bir ödül verebilirsin kendine

Ay sınanıyorsun baya, dayan pazara az kaldı tartıdan sonra ufak bir ödül verebilirsin kendine
Ödül için çok erken. Hedefe kadar böyle bir şey yapmayı düşünmüyorum. Düzgün beslenmeye alışmışken tekrar hatırlatamam bünyeme, sonu gelmez sonra. Kendimi biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…