Nasıl dayanıyorsun ayMerhaba,
Menü yazmadım diye bozdum sanılmasın.Hiç bir şey yemedim bugün. Sadece su ve kahve. Aslında 24 saatti niyetim ama işlerim çıktı uzadı. Açlık da hissetmedim, hala hissetmiyorum. Bu saatten sonra bir şey yemem. Uzun oruç olsun bugün de. 2 gündür kilom takılmıştı. Onu kırarım belki böylece.
Hiç açlık hissetmiyorum biliyor musun, canım yemek de istemiyor. İlk günler 16 saat bile dayanamıyordum, alıştım sanırım. Normalde bedenimi dinleyip gerçekten acıktığımda yiyorum. Ama bugün o his gelmedi. Kendimi aşırı derecede enerjik hissediyorum. Temizlik yaptım, dışarıda işlerim vardı koşturdum. Hala çok enerjiğim, koşabilirim bile şu an o derece.Nasıl dayanıyorsun ay
Ay helal vallahiHiç açlık hissetmiyorum biliyor musun, canım yemek de istemiyor. İlk günler 16 saat bile dayanamıyordum, alıştım sanırım. Normalde bedenimi dinleyip gerçekten acıktığımda yiyorum. Ama bugün o his gelmedi. Kendimi aşırı derecede enerjik hissediyorum. Temizlik yaptım, dışarıda işlerim vardı koşturdum. Hala çok enerjiğim, koşabilirim bile şu an o derece.
Uzun orucu tutmak bir şey değil de, açması sıkıntı. Çok dikkat etmek gerekiyor.Ay helal vallahi
Evet aynen öyle tekrar verdiğini almamak için dikkat gerekiyor. Ben de 6 gün carnivore tamamlayacağım cumartesi son ama sonraki hafta abanmamam lazım ki verdiğimi almayayımUzun orucu tutmak bir şey değil de, açması sıkıntı. Çok dikkat etmek gerekiyor.
Başlamadan önce tartıldın mı? Sonucu merak ediyorum. Sosyal medyada böyle beslenen birini görmüştüm, değişimi muhteşemdi. Ama o bir de 24 saatte bir besleniyordu.Evet aynen öyle tekrar verdiğini almamak için dikkat gerekiyor. Ben de 6 gün carnivore tamamlayacağım cumartesi son ama sonraki hafta abanmamam lazım ki verdiğimi almayayım
Tartıldım tam 76 ydım pazar günü göreceğiz 6günlül değişimiBaşlamadan önce tartıldın mı? Sonucu merak ediyorum. Sosyal medyada böyle beslenen birini görmüştüm, değişimi muhteşemdi. Ama o bir de 24 saatte bir besleniyordu.
Hiç tartılmıyor musun arada? Ben de haftada bir tartılacağım diyorum kendime ama her banyoya girdiğimde çıkıyorumTartıldım tam 76 ydım pazar günü göreceğiz 6günlül değişimi
Bende aynıyım her sabah ve akşam ndkdkdkdkd akşam tartılınca sabah kaç çıkacağımı tutturmaya çalışıyorum bir deHiç tartılmıyor musun arada? Ben de haftada bir tartılacağım diyorum kendime ama her banyoya girdiğimde çıkıyorumsarılıp yatacağım tartıya nerdeyse
Ben de ben deBende aynıyım her sabah ve akşam ndkdkdkdkd akşam tartılınca sabah kaç çıkacağımı tutturmaya çalışıyorum bir de
Cidden 6 öğün nedir ya? Emzirenler bile 4 öğün falan yapıyorAnnemi çağırmışlardı. Diyetisyene gidiyor. Diyetisyen de 3 ara 3 ana öğün vermiş6 öğün beslenme mi kaldı ya
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
1 dilim hindi füme
Domates
1 tane wasa
Ara
1 paket fıstık krokan
Akşam
6 kaşık etli patlican yemeği
Salata
1 dilim ekmek
İyi akşamlar kızlar sabah ve akşam
Sabah haşlanmış yumurta, avokado, domates, tohum ekmek
Öğlen ceviz fındık badem birkaç tane
Akşam Somon ve kuşkonmaz
Kahvaltı : haşlanmış yumurta, peynir zeytin, tahin pekmez, 2 dilim ekmek
Ara: kahve, kuru kayısı
Öğle: 1 meyveli kruvasan1 çay
Akşam:1 karnıyarık küçük boy, 3 4 yk pilav, 1 kase yoğurt
Merhaba,
Menü yazmadım diye bozdum sanılmasın.Hiç bir şey yemedim bugün. Sadece su ve kahve. Aslında 24 saatti niyetim ama işlerim çıktı uzadı. Açlık da hissetmedim, hala hissetmiyorum. Bu saatten sonra bir şey yemem. Uzun oruç olsun bugün de. 2 gündür kilom takılmıştı. Onu kırarım belki böylece.
Sabah: muz üzerine tahin pekmez ve kahve
Öğlen: kabak yemeği
Ara: tam buğday ekmek arasına hindi füme ve yeşil çay
Akşam: sebze çorbası ve ton balıklı salata
Bayramda 3-4 haftalığına annemlere gideceğim, - göremem muhtemelen ama gruba devam etmek isterim ben de, buranın havası bile güzel
Kahvaltı: yarım simit
Öğlen: çiğ köfte dürüm
Akşam: istiridye mantarı, bulgur pilavı, cacık, 2 dilim karpuz
Ara: büyük boy laktozsuz sütlü latte
Koşturmacalı bir gündü, bence yediklerimi yaktım
burgaza mı geliyorsunuzBayramda 3-4 haftalığına annemlere gideceğim, - göremem muhtemelen ama gruba devam etmek isterim ben de, buranın havası bile güzel
Kahvaltı: yarım simit
Öğlen: çiğ köfte dürüm
Akşam: istiridye mantarı, bulgur pilavı, cacık, 2 dilim karpuz
Ara: büyük boy laktozsuz sütlü latte
Koşturmacalı bir gündü, bence yediklerimi yaktım
Kabak detoksunh deneyen çok görüyorum. Sonucunu merak ediyorum.Günaydın
Bu hafta hiç aktif olamadım kusura bakmayın ama beslenmeye dikkat ediyorum çarşamba günü kabak detoxuna başladım regl sonrası baya iyi geldi bugün son
Kahvaltı 1 yumurtadan omlet yarım avokado 1 bardak kefir ile güne başladım
Ara öğün sade Türk kahvesi
Öğlen 1 kase yoğurt 1 tabak kabak
2. Ara öğün 2 tane yeşil elma
Akşam 1 kase yoğurt 1 tabak kabak
Aralarda yeşil çay ve kiraz sapı çayı içiyorum 3 litre su tüketiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?