Ben iyiyim ya eksiliyorum da motivasyonum yükseldiDiyet motivasyonum yüksek hayat motivasyonum düşük regl öncesi dönemde hayatı sorgulamalarım başladısen nasılsın
aynı şeyi bayramda yaşayacağım ben de kesin, annem gelecek yememem imkansızBen memleketten sonra psikolojik olarak başa döndüm maalesef. Düzelicez yaaa şu olaylar bi bitsin
Bayramda ne yiyeceğim belli : kavurma, baklava, sütlaç, sarma, aşureHaziran 1 de 2 aylık sürecimiz doluyor kızlar. Arefe 5 haziran perşembe ya en son tartıyı 1 inde verelim yine, bayram dönüşü 10 haziran salı ile başlayalım mı tekrar ne dersiniz? ilk tartı salı günü ardından yine 15 haziran pazar diye devam ederiz? tabi yine arada yediğini içtiğini yazmak isteyen olursa yazar.
süper bakalım bayram da + kaçlar ile döneceğiz dhhfhhgBayramda ne yiyeceğim belli : kavurma, baklava, sütlaç, sarma, aşure
Ben devam ederim
Bana uyar. Ben bayramda da bozmayı düşünmüyorum. Belki ufak tefek çok kalorili bir şeyler olur ama kesinlikle abartmayacağım. Aralıklı oruçla devam edeceğim. Benim toplam hedefim en az 35 kg. Hiç bayram seyran tatil lüksüm yokHaziran 1 de 2 aylık sürecimiz doluyor kızlar. Arefe 5 haziran perşembe ya en son tartıyı 1 inde verelim yine, bayram dönüşü 10 haziran salı ile başlayalım mı tekrar ne dersiniz? ilk tartı salı günü ardından yine 15 haziran pazar diye devam ederiz? tabi yine arada yediğini içtiğini yazmak isteyen olursa yazar.
vallahi ben de aşırı bozmayı düşünmüyorum tabi yerim de porsiyon kontrollü devam ederimBana uyar. Ben bayramda da bozmayı düşünmüyorum. Belki ufak tefek çok kalorili bir şeyler olur ama kesinlikle abartmayacağım. Aralıklı oruçla devam edeceğim. Benim toplam hedefim en az 35 kg. Hiç bayram seyran tatil lüksüm yok
Aslında evde olduğum sürece çok iyiyim tam uyum sağlıyorum ama bi yere gidince nedense onu yapamıyorum illaki yiyesim geliyorNasıl gidiyor kızlar? Moral motivasyon ne alemde?
Bana da uyar, arkadaşlar gibi bende bayramda bozmayı pek düşünmüyorum çünkü zaten et ve süt grubu bana yasak olduğu iÇin bu bayram bana çok zor geçecekHaziran 1 de 2 aylık sürecimiz doluyor kızlar. Arefe 5 haziran perşembe ya en son tartıyı 1 inde verelim yine, bayram dönüşü 10 haziran salı ile başlayalım mı tekrar ne dersiniz? ilk tartı salı günü ardından yine 15 haziran pazar diye devam ederiz? tabi yine arada yediğini içtiğini yazmak isteyen olursa yazar.
Yaza yaklaştık, son duzlukteyiz diye geniz alana yayamiyoruzNasıl gidiyor kızlar? Moral motivasyon ne alemde?
toplarlarsa grubu gösterelim yapıyoruz bişiiiler diye jfjgİnşallah sağlık bakanının elemanları bizi yolda toplamazlar sjdjdjdjd
Hof bide sağlık ocağından arayıp çağırıyorlarmış bunun için doğru mu? Gruptan çağırılan oldu mu acabatoplarlarsa grubu gösterelim yapıyoruz bişiiiler diye jfjg
Annemi çağırmışlardı. Diyetisyene gidiyor. Diyetisyen de 3 ara 3 ana öğün vermişHof bide sağlık ocağından arayıp çağırıyorlarmış bunun için doğru mu? Gruptan çağırılan oldu mu acaba
ne diyip çağırıyorlar :/Annemi çağırmışlardı. Diyetisyene gidiyor. Diyetisyen de 3 ara 3 ana öğün vermiş6 öğün beslenme mi kaldı ya
Toplum sağlığı merkezinden arıyoruz. Diyetisyen danışmanlığı için sizi bekliyoruz diyip randevu oluşturmuşlarne diyip çağırıyorlar :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?