Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Diyet motivasyonum yüksek hayat motivasyonum düşük regl öncesi dönemde hayatı sorgulamalarım başladı sen nasılsın
Ben iyiyim ya eksiliyorum da motivasyonum yükseldi
Ben memleketten sonra psikolojik olarak başa döndüm maalesef. Düzelicez yaaa şu olaylar bi bitsin
aynı şeyi bayramda yaşayacağım ben de kesin, annem gelecek yememem imkansız

Haziran 1 de 2 aylık sürecimiz doluyor kızlar. Arefe 5 haziran perşembe ya en son tartıyı 1 inde verelim yine, bayram dönüşü 10 haziran salı ile başlayalım mı tekrar ne dersiniz? ilk tartı salı günü ardından yine 15 haziran pazar diye devam ederiz? tabi yine arada yediğini içtiğini yazmak isteyen olursa yazar.

Bayramda ne yiyeceğim belli : kavurma, baklava, sütlaç, sarma, aşure
Ben devam ederim

Bana uyar. Ben bayramda da bozmayı düşünmüyorum. Belki ufak tefek çok kalorili bir şeyler olur ama kesinlikle abartmayacağım. Aralıklı oruçla devam edeceğim. Benim toplam hedefim en az 35 kg. Hiç bayram seyran tatil lüksüm yok

vallahi ben de aşırı bozmayı düşünmüyorum tabi yerim de porsiyon kontrollü devam ederim

Bana da uyar, arkadaşlar gibi bende bayramda bozmayı pek düşünmüyorum çünkü zaten et ve süt grubu bana yasak olduğu iÇin bu bayram bana çok zor geçecek neyse ki her şey oğluşumun sağlığı için o iyi olsunda ben seneye yerim inşallah kavurmayı baklavayı

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
1 dilim hindi füme
Domates
1 tane wasa

Ara
1 paket fıstık krokan

Akşam
6 kaşık etli patlican yemeği
Salata
1 dilim ekmek

Selam herkese
Bu ara topiclere yazacak motivasyonu kendimde bulamadım.
Ama dikkat etmeye çalıştım ve bu sabah 59.8 çıktım.
Yamuna nın korsesini aldım. Göbeğimi epey topladı.
Haftaya cuma tekrar ölçüm yapacağım,

Kahvaltı : haşlanmış yumurta, peynir zeytin, tahin pekmez, 2 dilim ekmek
Ara: kahve, kuru kayısı
Öğle: 1 meyveli kruvasan 1 çay
Akşam:1 karnıyarık küçük boy, 3 4 yk pilav, 1 kase yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…