83.9 ile başladım fazla odem tutan bir yapım var malesefKabak detoksunh deneyen çok görüyorum. Sonucunu merak ediyorum.
Ben de 42 saattir bir şey yemedim ve hala aç hissetmiyorum83.9 ile başladım fazla odem tutan bir yapım var malesefbu sabah tartildim 81.9 çıktım 2 günde 2 kilo farketmis ve inanır mısın açlık hissetmiyorum kabak lifli olduğu için gerçekten doyurucu bir öğün oluyor ben sevdiğim için kabağı sıkılmadım ama sıkılıp 3 gün yapamayan çok arkadaşım var
pazar canımKızlar tartı günü ne zamandi ?
başınız sağolsun. mekanı cennet olsun.Selam kızlar, biz bugün yurtdışına çıkacaktık, tartı bulamam diye bu sabah tartıldım. Cenazemiz var şimdi gidemedik ama muhtemelen pazar günü yine tartılamam. Bugünden atıyorum.
Eki Görüntüle 3592265
Sağol canımbaşınız sağolsun. mekanı cennet olsun.
Eveeetburgaza mı geliyorsunuz
Başınız sagolsunSelam kızlar, biz bugün yurtdışına çıkacaktık, tartı bulamam diye bu sabah tartıldım. Cenazemiz var şimdi gidemedik ama muhtemelen pazar günü yine tartılamam. Bugünden atıyorum.
Eki Görüntüle 3592265
Sağol canımBaşınız sagolsun
Denk gelirsek bir kahve içer miyizEveeet
Neden olmasın kiDenk gelirsek bir kahve içer miyiz
Başınız sağ olsunSelam kızlar, biz bugün yurtdışına çıkacaktık, tartı bulamam diye bu sabah tartıldım. Cenazemiz var şimdi gidemedik ama muhtemelen pazar günü yine tartılamam. Bugünden atıyorum.
Eki Görüntüle 3592265
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?