Göbeği atalım rahatlayalım!!!

Handecikk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
14
1
1
İstanbul
merhaba hanımlar,
ben bugün 09.06.14 Pazartesi itibariyle diyete başlıyorum kilom şuanda 63 hedef 54 yaklaşık 10 kilo kadarcık :(
Ama başarmalıyız bana yardımcı olur musunuz destek vererek, herkes bize bakıp imrensinnnn sizde benimle var mısınız? her gün burada paylaşalım böylece birbirimizden çekiniriz ve yememeye çalışırız çünkü ben her diyete pazartesi başlayıp en fazla cumaya kadar gidiyorum sonra hooooop hepsi geri gelmiş birileriyle paylaşmam lazım ancak böyle olacak gibi sizde benim gibiyseniz hadi omuz omuzaaaaa

hedefleriniz neler!!

Kilo:63
Hedef :54

ben senin gibi değilim daha kiloluyum canım ama artık kurtulalım şu kilolardan... ben de yürüyüş bandıyla zayıflamaya çalışanlardanım. bir günlük açtım ben de.. müsait oldukça bildirim yapacağım. birbirimizi takip edelim...

ben senin gibi değilim daha kiloluyum canım ama artık kurtulalım şu kilolardan... ben de yürüyüş bandıyla zayıflamaya çalışanlardanım. bir günlük açtım ben de.. müsait oldukça bildirim yapacağım. birbirimizi takip edelim...

süper birini bulduğum için çok sevindm valla belki sen biiraz kendimi tutmama yardım edersiiiin:18:

Back
X