- 14 Eylül 2015
- 718
- 31.890
- 418
- 34
- Konu Sahibi ingilizceci
-
merhabalar arkadaşlar bende 2 yıldır evliyim gitmediğim doktor kalmadı rahim filmi çektirdim göbekten çatlatma iğnesi yaptım hangisini yapsaydım doktorlar sonrasında hep bu ay bebek olacak diyorlardı daha ayım dolmadan adet oluyordum bende artık doktora gitmeyi bıraktım geçen hafta adetliyken bir bayan tanıdık vardı ona gittim göbeğime eleyip baktığında gözleri doldu ne olduğunu sorduğumda nasıl bu kadar süredir fark etmemişsin göbeğinin düştüğünü ve bebeğin oluşumunun oldu yerin düşüp düştüğü yerde kalıtlaştığını bende hiç ağrı filan hatta hiçbişey farketmediğimi söyledim aç olmak gerekiyormuş bide ben aç gitmiştim baya uğreştı bayan arkadaş ve yapınca ağrılarım çok oldu bayan hergün zeytin yağı ile hergün kasıklarına aç karınla masaj yap dedi 3 gün gidilmesi gerekiyormuş bende ikici gün yine gittim baktı yine düşmüş yine kaldırdı sonraki gün bayra olduğu için gidememiştim aradım zeytin yağı ile kasıklarını yukaru çeker gibi masaj yap dedi kasık kısmında bir damar var onu biraz basılı tutmak gerekiyormus uzanıp ayakalrımızı göbeğimize doğru çekmemiz gerekiyormuş öyle yaptım zeytinyağı sürdüm yukarı doğru masaj yaptım kasıklarımda resmen çıtırdama sesi duydum ve damara basınca bacaktan aşağı sıcak bir his olması gerekiyormuş çok uğraştım oldu sonunda bayram bitince adetimde bitmişti gittim tekrar bayanın yanına tekrar baktı herşey yolunda dedi ağır taşıma sakın dedi ben artık büyük çantamı dahil takmıyor küçük çanta ile işe gidiyom bayanın yanına bayramdan sonra gittiğimde bayan bana bakıp gülümsedi hayırlısı ile bu ay olmaza gelecek ay sen gebe olarak yanıma geleceksin dedi kadın yüzüme baktığında hissetmiş çünkü bayan çok iyi biri hacca gitmiş gelmiş biri baya bir dua etti isteyen herkes için inşallah isteyen bütün arkadaşalra nasip olur kocağına çocuk almayı....amin.
canm bende cekrtdımm arada yokluyorum atıyorsa sorun yok ama tık yok hala kalamaıdmm hiçbşe yapmıyorum artık beklemekden başkaa
aminn aminnn aminnn beklemekdeyım eşime keci boynuzu suyu pekmezi vermekden başkabayanlar o işlemleri bende yaptırdım hatta gitmediğim ebe kalmadı göbek düşmesi değilde rahim eğriliği diyorlar adına önce yapmanız gereken eşinizde ve sizde problem olup olmadığını öğrenin rahim filmi filan çekildiniz mi?inşallah tez zamananda hayırlısıyla hamile kalırsınız yaşadığım için çok iyi biliyorum ve hepinize dua ediyorum....soğan kürü incir kürü bal tarçın çörek otu bunları denediniz mi?rabbim kucaklarınızı boş bırakmasın inşallah evet ağır filan kaldırmayın kolunuzu fazla yukarı kaldırmayın dikkat edin olur mu
içiyorsa devam et canım faydasını görürsünüz rabbim tez zamanda gönlüne göre versin....aminn aminnn aminnn beklemekdeyım eşime keci boynuzu suyu pekmezi vermekden başka
Canini sıkma arkadasim elbet bi zamani vardir bu ay olmadiysa umudumuz her ay devam ediyor insallah en yakin zamanda bebeklerimize kavusuruzbügün adet oldum 35 günden sonra adet yine oldumdün gece o kadar midem bolanıyordu ki kesin gebeyim dedim kendi kendime sabah olsun test yaparım kesin gebe çıkarım dedim ama sabah uyandığımda lavaboda gördüğüm beni hayalkırıklığına uğrattı ne yapacağımı artık bilemiyorum denemediğim şey kalmadı lütfen yardımcı olabilen varsa lütfen yardım
Amin canım. tekrar adet oldunuz mu yada hamilemisiniz merak ediyorum benimde göbek deliğimin üst kısmında kalp gibi atıyor adetim hep çok fazla sancılı olur ve sebepsiz infertilite varsağol canım hayırlısı ile yüce ALLAH isteyen hepimizin kucağına bebişler almayı nasip eder inşallah
bu konuya başka bir yerdede cvp yazmıştım göeğim düşük benim ama hamile kalmaya engel değil ve benim göbeğim artık başka yerde yer edinmiş kendine göbeğime geriye getirdiğim zaman o zaman mide ulantısı ve ağrı yapıyor ama gebeliğe engel değil şuanda hala midemin olduğu yerde ve ben 13 hafta 5 günlük hamileyimo yüzden rahat olun Allah ol desin yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?