- Konu Sahibi hemensorupgidicem
-
tamam canım uyumaktan vazgectım zateneşim angry bırds oynıcam dedı bende uyumuym dedm ozaaman çoçuk yaşta evlennce boyle oluoo
haha eşin kaç yaşında ki valla bence hangi yaşta olursa olsunlar erkekler büyümüyor
20 yaşında oda hiç büyümüo hemdebütün gün oyun paten kaykay eğleniyoruzz :):)
ayy ne güzel allah bozmasın canım maaşallah maaşallaaahhhvalla benim ödüm kopar şu anda evlenmekten bi türlü büyüyemedim çünkü her şeyimi annem yapar bir elim yağda bir elim balda bozmaya da niyetli değilim hahah
20 yaşında oda hiç büyümüo hemdebütün gün oyun paten kaykay eğleniyoruzz :):) cnm posta kutun doluymuşş mesajım gelmıyor sanaa
walla ben onumdekı suyu bıle almaz anneme aldırtırdım sımdı esıme aldırtıyorumdeğişen birşey yok
:123:
heheheh
Selam kızlar bugün umduğum gibi başlayamadim güne
Yarım simitle biraz peynir yedim su pek icemedim şimdi yeşil çay içtim öğlen yemeğini az yicem tavuk sote pilav var
Yarım simit ve peynir bence kötü değil ama zayıf olmuş. Yanlış hatırlamıyorsam 1/3 simit 1 dl ekmeğe tekabül ediyordu. Yanında yumurta, zeytin vs olabilseydi süper olurdu ama sanırım acele olmuş kahvaltınız. :)
Yalnız benim de arada simit krizim tutar ve kahvaltı olarak 1 simit yerim ama içini olabildiğince çıkarırım =)
Kızlar bu dijital tartılar ne kadar uyuz yahu!
Elimizde iki sonuç var 55.3 ve 56.7
Ben 56.7'dir diye düşünüyorum ama kahvaltıdan sonra eczanede tartılacağım aşağı yukarı hangisinin doğru olduğunu anlarım sanırım.
Ve evet çok geç kalktım, bu kötü bir şey, uykunun düzenli olması lazım. Şimdi yarım litre suyumu içiyorum, ardından kahvaltı yapacağım. :)
evet acele oldu acele olmasaydı simit yemicektim
içini dışını yedim vallareglim ağrım vardı ilaç almak için yedim onuda
Sabah yenilenlerin gün içinde eritilmesi daha kolay, canını sıkma o yüzden, zaten yarım yemişsin. Afiyet olsun! :)
hoşgeldin canımmerhaba arkadaşlar ben de birçok gruba baktım ama buraya katılmaya karar kıldım motive açısından ayrıcaaaa size süper bir haberim var uzman bir diyetisyen arkadaşımında tavsiyesiyle zamanında verdiğim 17 kilo verdiren listemi anlatırım yazacağım beslenme şekli ağır bir hastalığı olmayan her bünyeye uygun sağlıklı ve kalıcı kilo veriyorsun şimdi 2 sene sonra yine aldım 69 olmuştum üç hafta dikkat ettim 65 oldum tekrar sağlıklı zayıflamaya devam diyorum
aman pilavı çok kaçırma sakın :)Selam kızlar bugün umduğum gibi başlayamadim güne
Yarım simitle biraz peynir yedim su pek icemedim şimdi yeşil çay içtim öğlen yemeğini az yicem tavuk sote pilav var
uykuyu oturtmamız lazım yav :) evdeki tartı benide uyuz ettiKızlar bu dijital tartılar ne kadar uyuz yahu!
Elimizde iki sonuç var 55.3 ve 56.7
Ben 56.7'dir diye düşünüyorum ama kahvaltıdan sonra eczanede tartılacağım aşağı yukarı hangisinin doğru olduğunu anlarım sanırım.
Ve evet çok geç kalktım, bu kötü bir şey, uykunun düzenli olması lazım. Şimdi yarım litre suyumu içiyorum, ardından kahvaltı yapacağım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?