Göbek göbeğe verip eritelim

20 yaşında oda hiç büyümüo hemde bütün gün oyun paten kaykay eğleniyoruzz :):)

ayy ne güzel allah bozmasın canım maaşallah maaşallaaahhh valla benim ödüm kopar şu anda evlenmekten bi türlü büyüyemedim çünkü her şeyimi annem yapar bir elim yağda bir elim balda bozmaya da niyetli değilim hahah

walla ben onumdekı suyu bıle almaz anneme aldırtırdım sımdı esıme aldırtıyorum değişen birşey yok

Ben okuldayım kızlar bu arada biraz önce kahvaltı niyetine bir dilim börek yedim
Çok acıktım bayanlar çok...
Ama pes etmek yok :thumbup:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın:) Ben birazdan okula gideceğim, şimdi de kahvaltıda bir adet yumurta üç dört tane zeytin ve dayanamayıp yarım porsiyon kadar arnavut ciğeri yedim. Ben normalde çok ekmek yiyorum. Ekmeksiz yemiş olmak bile benim için önemli bi şey

merhaba arkadaşlar ben de birçok gruba baktım ama buraya katılmaya karar kıldım motive açısından ayrıcaaaa size süper bir haberim var uzman bir diyetisyen arkadaşımında tavsiyesiyle zamanında verdiğim 17 kilo verdiren listemi anlatırım yazacağım beslenme şekli ağır bir hastalığı olmayan her bünyeye uygun sağlıklı ve kalıcı kilo veriyorsun şimdi 2 sene sonra yine aldım 69 olmuştum üç hafta dikkat ettim 65 oldum tekrar sağlıklı zayıflamaya devam diyorum

Selam kızlar bugün umduğum gibi başlayamadim güne
Yarım simitle biraz peynir yedim su pek icemedim şimdi yeşil çay içtim öğlen yemeğini az yicem tavuk sote pilav var

Kızlar bu dijital tartılar ne kadar uyuz yahu!

Elimizde iki sonuç var 55.3 ve 56.7
Ben 56.7'dir diye düşünüyorum ama kahvaltıdan sonra eczanede tartılacağım aşağı yukarı hangisinin doğru olduğunu anlarım sanırım.
Ve evet çok geç kalktım, bu kötü bir şey, uykunun düzenli olması lazım. Şimdi yarım litre suyumu içiyorum, ardından kahvaltı yapacağım. :)

Yarım simitle biraz peynir yedim su pek icemedim şimdi yeşil çay içtim öğlen yemeğini az yicem tavuk sote pilav var

Yarım simit ve peynir bence kötü değil ama zayıf olmuş. Yanlış hatırlamıyorsam 1/3 simit 1 dl ekmeğe tekabül ediyordu. Yanında yumurta, zeytin vs olabilseydi süper olurdu ama sanırım acele olmuş kahvaltınız. :)

Yalnız benim de arada simit krizim tutar ve kahvaltı olarak 1 simit yerim ama içini olabildiğince çıkarırım =)

evet acele oldu acele olmasaydı simit yemicektim

içini dışını yedim valla reglim ağrım vardı ilaç almak için yedim onuda

aynennnnnnnn yaaaaaaaa bende geçen hafta dijitalde tertıldım 62.7 küsür geldim ben 63 dedim kiloma

aynen erken kalk eğer kalkabiliyorsan , ben mecburi 7.30 da kalkıyorum 10 dk yürüyüş sonrası işe gelip su içip kahvaltı ve yeşil çay içiyorum... bugün istisna oldu işte

hoşgeldin canım listeyi merakla bekliyorum bu arada :))

aman pilavı çok kaçırma sakın :)

uykuyu oturtmamız lazım yav :) evdeki tartı benide uyuz etti bende yarın eczaneye gideyim bari :)

Kızlar öğle yemeği niyetine bir miniminik peynirli poğaça, iki elmalı kurabiye yedim ve elmalı soda içtim. Kızmayın sakın, yanımda yiyecek bunlar vardı tek (
Söz yürüyüşe çıkacağım bugün

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…