- Konu Sahibi hemensorupgidicem
-
abbovvvv sen harikasın canım senin fazla yokk lütfen gaz ver iyice bana ben de senin gibi fit olayım
hepimiz fitleşcez hiçbirimiz tam değiliz önümüzdeki ayaçok değişeceğiz ve birbirimize kanıtlayacağız hergün gir ve yaz aklından çıkarma hep beraber olacagız :):)
evet canım senin bu sözlerinle varlığın beni kamçılar 23 NİSAN ayına kadar fit olmam lazım programda genel sunucuyum bir sürü kıskanç bayan öğretmen arkadaşların gözleri yine ben de olacak en azından o tarihe kadar 60 olsam idare eder kıyafetim için hep beraber inanıyorum canım hepimize...
canın birşey istediği zaman deki.. amaaaann yesem nolcaak üf de nazlan git sonra bekle oyalan birşeyler yap geçiyor insan beynine hükmedebilir beyninle savaş hareket et bolbol yesende yemesende hareket et.. canın çektiği zaman kendinle konuş kavga et deli gibi ' sen mi istiyorsun yemek ben istemiyorum amaa al yemiyorum işte ' falan gibi gerçekten işe yarıyorrrr canmm
merhaba vanilya dan...
ara öğün:
15.35
bir su bardağı süt
bir tane elma
hadi vanilyacık akşam önemli işteyken kolay akşam erken yatmak yok çok yorgun olsa da gece 12 de ve tabiki az ye diyete sadık kal zayıflayacağın güzelleşeceğin günü düşün hadi göreyim seni...
kendi kendime konuşup gaz veriyorum kuzucuklar işe yarıyor...
boşu boşuna göbek göbeğe verip eritelim değil konu başlığımız, birbirimizi gaza getirerek devam edeceğiz hedefimize doğru :thumbup:hepimiz fitleşcez hiçbirimiz tam değiliz önümüzdeki ayaçok değişeceğiz ve birbirimize kanıtlayacağız hergün gir ve yaz aklından çıkarma hep beraber olacagız :):)
haydi bakalım canım yaparsın, yaparız :thumbup: biz istekliyiz azimliyiz en önemlisi hep beraberiz :))evet canım senin bu sözlerinle varlığın beni kamçılar 23 NİSAN ayına kadar fit olmam lazım programda genel sunucuyum bir sürü kıskanç bayan öğretmen arkadaşların gözleri yine ben de olacak en azından o tarihe kadar 60 olsam idare eder kıyafetim için hep beraber inanıyorum canım hepimize...
geçmiş olsun canım biran önce toparlarsın umarım :)merhaba kızlaaarr sanırım hasta oluyorum boğaz ağrısı halsizlik eklem ağrısı falan var
hemen yediklerimi yazayım
annem sandviç yapmış beyaz ekmeğe öğle yemeği olaraktan ama ben onu ikiye ayırıp sabah ve öğlen yedim yanında tek şekerli çayla
sabah kahvaltısından sonra sıcak çikolata içtim öğle yemeğinden sonra da kantinci bozuk yok çikolatalrdan al diyince onun yüzünde az bişey çikolata yedim itiraf ediyorum
şimdi de ara öğün olarak bir yeşil elma yedim
spor namına sadece sabah uzaktaki durağa yürüdüm 15 dk falan hastayım spor yapamıyorum maruz görün kuzular
boşu boşuna göbek göbeğe verip eritelim değil konu başlığımız, birbirimizi gaza getirerek devam edeceğiz hedefimize doğru :thumbup:
haydi bakalım canım yaparsın, yaparız :thumbup: biz istekliyiz azimliyiz en önemlisi hep beraberiz :))
geçmiş olsun canım biran önce toparlarsın umarım :)
Sondaki çikolata çok hoş olmamış ama arada kaçamaklar olmayıncada olmaz zaten
Kızlar çarşambaları tartı günü unutmayın
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tartı için çarşamba gününde mi karar kıldık
vanilya hoşgeldin aramızayaş kaç ? bu arada listen çok hoşuma gitti aç bırakmayacak bir liste gerçi diyet yok dedik ama bir kaç tüyo alırım ben o listeden ha bir de fotolarını bekliyoruz
kızlar akşam yemeğini kaçta yiyorsunuz genel olarak
Ben hâlâ yemek yemedim çok acıktım yiyecek bi şey bulamadım ne yapabilirim yaaa diyet yemeği olarak? :18:
Altıdan sonra yemeyelim bence ama bugün geçti artık o konuda. Bu arada tartı günümüz neydii?
merhaba kızlar akşam yediğimi sayayım
akşam
18.30
3 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık bulgur pilavı
3 dilim beyaz peynir
yağsız salata
kızlar bu tartılma işi ne ne zaman tartılmam gerek bir de aç karınla mı tartılayım sabah kalkar kalkmaz
Ben akşam yemeğimi yedim
1 kase yayla çorbası
2 kaşık pirinç pilavı
3 kaşık fasulye
3 kaşık salata
Kızlar kendimi tutamadım birazcık tiramisu tırtıkladım yaa
Hemen spor yapıyorum hemen :thumbup:
Kızlar tartı gününe çarşamba demiştik sizin içinde uygun mu?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?