Göbek göbeğe verip eritelim

Yok o ellinin altı 100 gr dahi olsa yeter artık senelerdir yapışıp kalan ha 5 kilo kaldı ha 6 kilo kaldı derken hep aynı yerde sayıyorum. :)

Fotoğrafı bence istediğimiz kıvama gelince atalım yahu

Bir de skinny diye bir olay var sırf zayıflık, bu kıyafet içerisinde vs çok güzel duruyor ancak iş bikini vs gelince hoş görüntü olmuyor çiroz diye tabir ettiğimiz duruma geliyor. Bir de fit var ki sıkı ve şekilli bir vücut işte bu hem kıyafette hem de çıplakken de diyim artık süper duruyor. Amacımız fit olmak olsun! :)

Ama ben rakamsal olarak da düşüşü görmek istiyorum napiyimm

aynen doğruuuu

bence zayilama fitlesmeye calis <3

50ye olabildiğince yakın olayım da fitleşmeye de çalışıcam:)

Jillian Michael diye bir ablamız var, biliyorsunuzdur belki. Ben onun programlarını zaman zaman denedim bıraktım vs. En son Body Revolouion bir süre yapıp bırakmıştım ancak başlayıp tamamlamayı planlıyorum inş. :)

canım sloganımızı yazdık "omuz omuza hep birlikte fitleşiyoruz" sen yine de kiloya çok takılma bence önemli olan görüntü bir de spor yapacak mısın ?

canım sloganımızı yazdık "omuz omuza hep birlikte fitleşiyoruz" sen yine de kiloya çok takılma bence önemli olan görüntü bir de spor yapacak mısın ?

Yapıcam inşallah Jillian Michael Body Revolution yapmayı planıyorum bu sefer sonuna kadaar! :)

hem şimdiki hallerimizi koyualım hem ileridekiiii

Neyse Allah'ın bildiğini kuldan saklamayalım. Uygun bir zamanda koyarım. :)

evet biliyorum da kalcasi pek yok onun baya bi fit hihi

evet biliyorum da kalcasi pek yok onun baya bi fit hihi

Şöyle bir durum var öyle bir hale gelebilmek için yıllaaaar yılllaar boyunca spor yapmak gerekir, e kadın da spor eğitmeni olunca tabi ki.. :)
O yüzden bence o konuda pek bir sıkıntınız olmasın çünkü kas yapabilmek öyle kolay bir şey değil, yoksa ben de hoşlanmıyorum kadınsılıktan uzak o görüntlerden. :)

Bir de bazı arkadaşlar da bahsetmiş, ben de diyet diye yola çıkınca yapamıyorum. Yani bir zorunluluk hissettiğim an aklım yemekte oluyor, normalde karnım acıkmazken hemen acıkıveriyor falan. Hani kahvaltı yapınca acaba öğlen ne yesem falan diye tüm gün yemek düşünüyorum. Oysa sağlıklı ve dengeli beslenmeyi özümsediğimde sıkıntı olmuyor. Zaten fazla geliyor bazı şeyler zamanla, gereksiz geliyor. O yüzden diyet değil, sağlıklı ve gerektiği gibi beslenme diyelim. :)

aynen canım diyet diyince insana bir şeyler oluyo valla ben bi yemek canavarına dönüşüyorum mesela yani bikaç gün dayanıyorum diyeti bıraktığım an kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…