- Konu Sahibi hemensorupgidicem
-
Yapıcam inşallah Jillian Michael Body Revolution yapmayı planıyorum bu sefer sonuna kadaar! :)
Neyse Allah'ın bildiğini kuldan saklamayalım.Uygun bir zamanda koyarım. :)
Aranızda 70li rakamlarda olanlar yok herhalde:-( oysa heveslenmistim bi an
aynen canım diyet diyince insana bir şeyler oluyo valla ben bi yemek canavarına dönüşüyorum mesela yani bikaç gün dayanıyorum diyeti bıraktığım an kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum
Evet, mesela bazı insanlar bir sınırlama içerisinde olmak istiyorlar, listeye bağlı kalmak vs. Ama ben öyle yapamıyorum maalesef, bir de insan hayatını ona göre uyduramıyor. Onun yerine eldekileri en uygun olduğu şekilde yemek gerekiyor bence. :) Çünkü hayat boyu uygulanabilecek bir şey olmalı.
Koridorda epey loşmuş birde gündüz gözüyle atalım sonra kızlar çok bir şey belli olmadı böyle
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet süper denk geldik. :)
evet aramızda yetmişlerde biri yok ama sana yer var istersen katılabilirsin bize motivasyon olur
Motivasyonunuz düştüğü an ben gelirim aklınıza:-D yoksa bizde kate gibi oluruz diye kendinize gelirsiniz. Katılmak isterim tabi ama kilomu söylemeye utanıyorum yani sizin yanınızda:-( belki sizi gördükce hevesim artar benimde çok sıcak bi ortam gibi görünüyo burası
Kızlar yeni gelenler olmuş merhabaaa
Ben 73 kiloyum nasıl yetmişlerde ki beni görmezsiniz :))
Boyum 177 cm
Hedef 65
Yarım saat kadar spor yaptım mekik vs.
Bir buçuk litre suyumu bitirdim.
Ve şimdi yatıyorum, uykuda çok önemli bayanlar. :)
Haydi yarın görüşmek üzere
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Motivasyonunuz düştüğü an ben gelirim aklınıza:-D yoksa bizde kate gibi oluruz diye kendinize gelirsiniz. Katılmak isterim tabi ama kilomu söylemeye utanıyorum yani sizin yanınızda:-( belki sizi gördükce hevesim artar benimde çok sıcak bi ortam gibi görünüyo burası
Kızlarrr iyi gecelerrr nesquikli sütümü içip uyuyacağımm:):):):): Sizlere iyi sabah sporları dilerimmm yarın görüşürüzzzz
[ı]evet süper denk geldik. :)[/ı]
Yarın gırmeyı unutmayın
kuzum mesajda beş dakika kısıtlaması var o yüzden hemen cevap veremedim birazdan yazıcam sana tamam mı
Canım kilomu söylemekten asla utanmıyorum ama sizin yanınızda bayaaaa bi şişmanim:-( boyum 1.58 kilom 79 ;-( siz masaallah taş gibi hatunlarsiniz fotolardan gördüğüm kadarıyla. Göbek göbege deyince bende benim gibi sandım sizideoysaki bende fazlasıyla mevcut. Bu arada telefondan giriyorum bazen açılmıyo konuya cevap ver bölümü sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?