- Konu Sahibi hemensorupgidicem
-
hoşgeldin canımlisteyi merakla bekliyorum bu arada :))
tamam canım amasenin için paylaşayım sabah 7:30
2 dilim çavdar ekmeği ya da kepekli ekmek
yarım domates yarım salatalık
5 zeytin
bir dilim beyaz peynir
bir tutam yeşillik
şekersiz çay
merhaba arkadaşlar ben de birçok gruba baktım ama buraya katılmaya karar kıldım motive açısından ayrıcaaaa size süper bir haberim var uzman bir diyetisyen arkadaşımında tavsiyesiyle zamanında verdiğim 17 kilo verdiren listemi anlatırım yazacağım beslenme şekli ağır bir hastalığı olmayan her bünyeye uygun sağlıklı ve kalıcı kilo veriyorsun şimdi 2 sene sonra yine aldım 69 olmuştum üç hafta dikkat ettim 65 oldum tekrar sağlıklı zayıflamaya devam diyorum
hoşgeldin gurubumuzaaa :):) kilo yakınlıklarımız aynı hepimizinnn
canım sen de verdiğim listeye dikkat et zamanla ama kalıcı yağdan kilo verirsin kasdan ya da su dan değil
tamam canımcım ben bu listeyle zamanında 80 kilodan 61 düştüm devam etmedim 2 sene sonra aşırı yemeyle en fazla 69 oldum ama gece bile yedim şimdi tekrar başlayacağım dene çok sağlıklı inanılmaz kilo verirsinnn
hoşgeldin canımlisteyi merakla bekliyorum bu arada :))
aman pilavı çok kaçırma sakın :)
uykuyu oturtmamız lazım yav :) evdeki tartı benide uyuz ettibende yarın eczaneye gideyim bari :)
Kızlar öğle yemeği niyetine bir miniminik peynirli poğaça, iki elmalı kurabiye yedim ve elmalı soda içtim. Kızmayın sakın, yanımda yiyecek bunlar vardı tek(
Söz yürüyüşe çıkacağım bugün
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
pilavı bi kaşık yedim sadece ama bi iki lokma taze ekmeğe dayanadımbende eczaneye gidiyim dicemde denk getiremiyorum sabah kapalı iş çıkışıda kapalı
ne kadar sürede verdin canımmm
tamam canım okadar sorun yok bende spor lazım bana kas istiyorum
benercim sen kaç kilosun boyun kaç ben 1.60 KİLO 65 ÇOK FAZLA kilo boyuma göre
hareketli olmak çok önemliiiyaklaşık dört ay olmamıştı ama ben çok hareket ettim ve yemeklere hiç yağ nerdeyse yoktu üstünü peçeteyle yağını alıyordum bile hıı bir de yemeğin suyundan kesinlikle yok
spporrrr yap bugün bol bolll hareketli olursan arada kaynarr giderrr:):) bende yarım saat önce yedim şimdi türk kahvemi yudumluyrum
okuldan çıkar çıkmaz eve gidip hazırlanıp yürüyüşe gidiyorum söz veriyorum size kızlarspporrrr yap bugün bol bolll hareketli olursan arada kaynarr giderrr:):) bende yarım saat önce yedim şimdi türk kahvemi yudumluyrum
maşallah dört ayda hemde inşallah hepimiz vereceğiz bu azimle fazlalıklarımızı :thumbup:yaklaşık dört ay olmamıştı ama ben çok hareket ettim ve yemeklere hiç yağ nerdeyse yoktu üstünü peçeteyle yağını alıyordum bile hıı bir de yemeğin suyundan kesinlikle yok
okuldan çıkar çıkmaz eve gidip hazırlanıp yürüyüşe gidiyorum söz veriyorum size kızlar
maşallah dört ayda hemde inşallah hepimiz vereceğiz bu azimle fazlalıklarımızı :thumbup:
evet canım ben tekrar diyetisyene başlayacağım benim diyetisyen çok verdirse de iyi değil tek tip veriyor ama şuan o bana yakın sizinle bilgileri paylaşarım ben üç haftadır dikkat ediyorum 4 kilo verdim bu diyetle sporda yaptım sadece daha iyi gaza gelmem gerek canımm
1.66 61 kiloyum sen 1 2 kilo verdiktnesonra spora agırlık ver fitleşince çok güzel olur sıkı durursun :) fotografta koyarsan hepimiz koyduk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?