- Konu Sahibi hemensorupgidicem
-
orantılı bir şekilde kiloluyumbacaklarımda kollarımda kalın, göbek öne dığru gitmiyor ama yayık malesef
hoşgeldin canım
Birlikten kuvvet doğar, yeşil çay metabolizmayı hızlandırıyor değil mi?
Bu arada aklıma geldi regl sancılarını azaltmak için böğürtlen çayı içiyorum ben, biraz ekşimsi olduğu içinde kilo vermemede faydası olduğuna inanıyorum
Kızlar cevap yazıp yolluyorum, bakıyorum yeni biri katılmış aramıza, yeni konuşmalar geçmiş. Çok seviniyorum inanıyorum ki hep beraber hayalimizdeki bize kavuşacağız:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hepimiz çıtırız aynen ama ben evliyimdesene hepimiz çıtırız
yaşlarımız genç ve hala gelişme çağında olduğumuz için ben diyet yapılmasına karşıyım yediklerimize dikkat etmek daha önemli büyüme çağındayız ve vucudumuz büyümek için yağada şekerede tuzada ihtiyaç duyuyor.. bence biz yediklerimize dikkat ederek fakat spor ağırlıklı olarak bu işe koyulmalıyız..:):)
hepimiz çıtırız aynen ama ben evliyimtavukum ben
Valla yağ yakıcı dediler aldım günde iki fincan ılık içiyorum :) ondan mı bol sudan mı bilmiyorum ama wc ye gidip geliyorum
Hoş buldum :) inşallah başaralim ta :))
Aynen kötü oldu ilk gündü yarın yine devam :))
Ben Konya'dan merve yaş 25e dayandı
haha 19 yaşında tavuk mu olurmuş hiç ev kuşu diyelim en iyisi
25 en güzel yaşşşş bence:) bende 1 saate 5 defa wc ye gittim
Malesef üst bacağım kalın benimmmAma birkaç gündür göbeğim de çıktı. Yarından itibaren koşu artı yediklerime dikkat edicem. Bu arada bence her gün yazalım sabah öğle akşam ne yedik ne spor yaptııık
Malesef üst bacağım kalın benimmmAma birkaç gündür göbeğim de çıktı. Yarından itibaren koşu artı yediklerime dikkat edicem. Bu arada bence her gün yazalım sabah öğle akşam ne yedik ne spor yaptııık
ayy o bende de oluyor yaa bu aralar çok içmeye çalışıyorum bir keresinde gün boyu bir buçuk litre falan içmiştim akşam sınava girdim dershanede allahım öldüm bir kere gittim lavaboya yarım saat sonra tekrar geldi artık utancımdan çıkamadım sonuna kadar kıvrandım
böğürtlen çayı gerçekten işe yarıyor mu ? ben ölüyorum regl olduğum zaman yani deliriyorum resmen o kadar çok ağrım oluyor ki bir gün yatakta geçiyor zaten ağlamalar sızlamalar falan daha dün o haldeydim eğer işe yarıyorsa bana süper olur valla
evlilik tavuğa çevirdi beni 3 kilo aldım
katılıyorum birbirimize hesap verelim mesela şu anda annem önüme bir tabak revani koydu nasıl yemeyim ben bunu şimdi kızlar bir iki çatal alıcam valla
Bende regl dönemlerimi çok ağır geçiriyorum ağrı kesiciler fayda etse bile süresi çok az oluyor. Regl dönemi öncesi ahududu çayını önermişlerdi onu denemedim, böğürtlen bana iyi geldi. Birde civanperçeminin iyi geldiğini okumuştum bir kitapta. Bakarım birazdan daha net bir bilgi ediniriz. :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne zaman evlendin sen ? aramızda bir yaş var ama evlilik bana çoook uzak inşallah zamanı geldiğinde darısı başıma :123:
hayırrrrrrrrrrrrrr yapmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yeme ya nolcak yemesen böyle düşün amaaaaaaaaaaaaannnn de siz yiyin de gıcıklık yapppppppp:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?