Göbek göbeğe verip eritelim

Kizlar saat aksam 6 dan sonra ana yemek yemeyin kesinlikle ancak salata yada kaynamis patates oyle seyler iyin imkaniniz varsa fitnes acayip fizigi degistirio :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya ama mesela ben tartıda çok önemsiyorum kilomu. Azaldığında mutlu oluyorum. Fitness kiloyu azaltmıyor şekil veriyor düzeltiyor vücudu. Bence önce kilo verelim yürüyüş ve yediklerimize dikkat ederek. Sonra da fitnessa gidelim

evet kesinlikle benim yaptığım spor squat kalça sıkılaştırma ama calorie burningler var attığım linkte onlar kalori yakıyor onlardanda yapıyorum arada ama en önemlisi yürüyüş koşuuu

eğer iyi geliyorsa hayatımı kurtardın demektir ben ağrı kesici de içemiyorum kesinti oluyor içemiyorum

"Civanperçemi çayı, adet döngüsünü düzenlemek için uzun zamandan beri kullanılır. Ağır kanamayı azaltır, rahim tıkanıklığını rahatlatır."
"Şevketi bostan: ılık Şevketi bostan çayı rahat bir regl dönemi geçirmenizi sağlar ; regl kasılmalarını ve ağrılarını hafifletir."
Victoria Zak-Çayın 20.000 sırrı kitabından alıntıdır.
Ahududuyuda biraz araştırmak lazım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…