- Konu Sahibi hemensorupgidicem
-
Ekmek yiyeceğiniz zaman kızartın kızlar, kalorisini çok ciddi anlamda düşürüyor
kaç yaşındasın ? valla ben karate yaparken hoca yaptırıyorsu squat ölüm gibi mahvediyo beni
faydalı ama iğrenç şeylerbu arada fotoğrafını şimdi gördüm maşallah fiziğin süper canım ben de koyucam birazdan göbek neymiş hepiniz göreceksiniz sakıncası yoksa hepimiz paylaşalım zamanla aradaki farkı anlarız
20 yasindayim :) yok yaa zor degil ki unutma ne kadr yapmayi birakirsan o kdr cok dinlenicek kaslar ondan daha fazla agrir poru yaptiktan sonra kaslarinda agri yoksa o yaptigin hareketleri bosuna yapmissindir dmektirgunde 30 squats yap en az gobege de yag depolamican D: bende tabi bu aralar saldim kendimi aksamlari abur cubur yedim azcikin gobekcikti
kaç yaşındasın ? valla ben karate yaparken hoca yaptırıyorsu squat ölüm gibi mahvediyo beni
Cipsi aklım takılmasın diye yedim biraz çok değildi ya
Birde teyzemin yaptıklarından tırtıkladım yettide arttı bile :thumbup:
Bu arada bugün bir buçuk litre su içtim, normalde hiç içmem bu yüzden benim için iyi bir başlangıç diye düşünüyorum :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben bfite başlıycam sınavdan sonrabalık asla yiyemem öğğkk midem kalkıyo bazen sadece hamsi haşlanmış yumurta da yiyemiyorum o damidemi bulandırıyor bende sıkıntı var sanırım cinsim biraz
20 yasindayim 58 kilo 1.70 boybeceremedim galiba msj gondermelerini hehe yeniyim de
ne kadardır yapıyorsun squatı kalçaların nasıl şekkilendi?? bende yeni başladım.. :)
20 yasindayim :) yok yaa zor degil ki unutma ne kadr yapmayi birakirsan o kdr cok dinlenicek kaslar ondan daha fazla agrir poru yaptiktan sonra kaslarinda agri yoksa o yaptigin hareketleri bosuna yapmissindir dmektirgunde 30 squats yap en az gobege de yag depolamican D: bende tabi bu aralar saldim kendimi aksamlari abur cubur yedim azcikin gobekcikti
ben herşekilde foto paylaşırım sosyal paylaşım sitelerindeki sayfalarımı söylerim bende sorun yok beklıyoruz fotonuuu :):)
senin vucüt iyiymiş yaa bir ara istersen foto atta gaza gelelimmm:::
aksamlari tortilla arasi domates salatalik marul kasar koy falan tortilayi da azcikin tavada kizartaz kalorili bi iyecekdoyuruoda
evettt %100 sekillendi kalkik duruo bide ya zaten squatslar ucuncu ayinda etkilerini gosterio daha erken de gosteri tabi de accayipp seksi dolgun duruo kalcalarim
Ben dukan yapıyorum kızlar ama burayada uğratırım baya bı karıştırdım bı defa dukan + lahana suyu kuru+ sodalı 3 litre su ıcıyorum hergun 40 dk kosu bandında koşuyorum buna rağmen adet alacam sanırım bır haftadır gr veremedim burayı takıp edecegım kondu sahibi arkadas yaptığın suguat nedır nasıl sıkılastıryor ozelleıkle göbek bolgemın erımesı lazım yardımcı olursan sevınırım
Ben dukan yapıyorum kızlar ama burayada uğratırım baya bı karıştırdım bı defa dukan + lahana suyu kuru+ sodalı 3 litre su ıcıyorum hergun 40 dk kosu bandında koşuyorum buna rağmen adet alacam sanırım bır haftadır gr veremedim burayı takıp edecegım kondu sahibi arkadas yaptığın suguat nedır nasıl sıkılastıryor ozelleıkle göbek bolgemın erımesı lazım yardımcı olursan sevınırım
dur hemen atarim foto elbiseli fotom var da kafami kesip atarim becerirsem hihih
birde bazı kadınlar var 1 2 yıl yapıoy kasları çok gelişiyo erkek gibi oluyor ya kalçası o tarz gelişmiyor demi hemen hoşuma gitmiyor ilk zamanlar sadece kalkıyor değilmi benimki zaten kalkık ve çıçık kalçam ve bacaklarım aynı beyonce aynı gelişssem çok mu kötü durur diye düşünüp duruyprum..çok mu çıkar abartımı durur bilmiom ki yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?