Göbeksiz ve fit halimi özledim...6 kilo daha fazlam var

kızlar mekik çekmeden önce göbek yağlarımızdan kurtulmamız gerekiyormuş alttaki kasları çalıstırdığımız için üstteki yağları itiyormuş ve daha da kalın görünmemize sebep oluyormuş az önce okudum söyleyim dedim ve mekik çekmek sanırım omuriliğe zarar veriyormuş bunları bi okuyun derim zayıflicam derken başka bir dert daha eklemeyelm başımıza

http://www.acilservis.pro/gobek-eritmek-icin-sinav-mi-mekik-mi

bunu simdi kafamdan üstün körü bir hesap yaptim bu 1400 kalori falandir. yada 1500. son paylastigim menü mesela 1070 kalori falan.

teşekkür ederiiiimm :)) benim yaklaşık 1200 kalorilik bir diyet uygulamam gerekiyor sporla birlikte haftada yarım kilo vermek için 3ay dayanıcam bende forum falan diyet yapanları görmek moral oluyo bi spor yapasım geliyo içimden cnm inş istediğimiz forma girebiliriz hepimiz

göbek yağlarından kurtulmak için ne yapmalı. ben 1 kez bile şınav çekemiyorum

benim spor salonundaki hocam sadece göbek yağlarını eriticem diye bişey olmaz. yağlar her yerden eşit gider dedi zayıfladıkça. bunun için de bol bol terlemek gerekiyo. öyle yüzlerce mekik çekerek göbek eriycek zannetmek aptallıktır demişti :/

her şeyden önce yürümek bana iyi geliyor. evde koşu bandımda var. akşamları dizi izlerken izleyim en azından diyorum ama kendimi bi atamıyorum koşu bandına. atsam eminim yemem de azalacak. nedense spor yapmadığım zamanlar içimde bi canavar oluyor ha bire bir şeyler yiyorum

bende aynısıyım canım ya bulucaz artık bişeler ama ben diyetle başlamayı düşünüyorum bu işe. yağlardan kurtulmak için yağ çok tüketmicem. eskiden gittiğim diyetisyenim 1kg yemeğe 1yemek kaşığı yağ konulur demişti. bu düzeni oturtmakla başlayalım bence.
ve ben her gün koşu bandında 40 dakika 6.5km/h hızında yürümeye çalışıyorum üzerime 1 uzun kollu 1de pamuklu kalın ceket geçiriyorum 10dk ye bi bakmışım sular içindeyim ama yağdan da gidiyormu hiç bilmiyorum

ben diyetisyene gidiyorum. 2 ayda yağdan 4.5 kg verdim. ama azmim kırılmıştı. bugün bi foto gaza getirdi beni ve yarın başlıyorum allahın izniyle. çizelgemi de tahminen yeniledim tam ortasındayım yolun. ve mayıs sonuna kadar gidecek inş. bu kg lar

belki görmüşsündür ama bu fotoyla gaza geldim

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=685150

dogru yapilmadigi sürece her hareket vucuda zarar verir
3 ay dayanicaksin sonra diyeti mi birakicaksin? o zaman gecmis olsun arkadasim simdiden verdigin kilolari almayi göze al, onun yerine herseyi yiyerek saglikli beslenmen daha mantikli bu hep böyledir.
ben göbek yaglarimi eritmek icin yapmiyorum ki mekik cekimini, benim göbegim yok zaten, ben spor olsun efor sarfedeyim diye cekiyorum :)
terleyerek yag eriseydi ohooo benim sifir beden olmam lazimdi ya, o pamuklu giyeyim ter atarim incelerim olaylari yalan, öyle olsa ben kisin ortasinda bile 5 dk icinde tisörtle gezdigim halde sirilsiklam oluyor, inanmayin öyle seylere

günaydın kızlar herkese iyi pazarlar

dışarda çok güzel bi hava var bugun spor yapma fırsatını kaçırmayalım benceeee :)

merhaba arkadaşlar, perşembe günü buraya yazdıktan 1 saat sonra teyzemin vefat haberini aldım, teyzem Fransa,da bana 2 saatlik mesafede yaşıyordu, daha 2 hafta önce bana gelmişti 4 gün kalmıştı bende, bu acının tarifi yok, zaten gurbette çok gariban bir hayat yaşamıştı inanıyorumki Allah orda yüzünü güldürecek, onu merhametiyle kucaklayıp cennetine alacak. ne kadar boş şeylerle canımızı sıkıyoruz bu hayatta ne kadar da gafil yaşıyoruz, hayatımızda başımıza ne geleceğini asla bilemeyiz, yaşayacağımızı bildiğimiz tek gerçek ölüm. onun dışında gelecekle ilgili planlarımız ve hayallerimizin garantisi yok.

kusura bakmayın vaaz verir gibi oldum, sadece .....

zaten o ceketi giymemin sebebi terlemeyi istemem normalde çok su içmem ben sevmem pek ama terleyince baya içesim geliyo o yüzden

buranın en güzel yanı dertleşmek

tamamiyle sana katılıyorum hayat gerçekten süprizlerle dolu,rabbim canımız acıtacak,sevdiklerimize zarar verecek kötü süprizlerden hepimizi korusun inşallah

özel olarak spor yapamıyorum ama okulda her ders 2,3 kat inip çıkmak ve oğluşun peşinden koşmak tek sporum:))

aslınd a imkanı olanlar spor yapsın kardeşim bu sayede çok güzel kilo verdi vee incecik ve çok fit gözüküyor ,sporsuz vücut şekillenip sıkılaşmıyor

rutin şeylere alışıyoruz biraz bünyeyi şaşırtmak gerekiyor

SABAH:

BİR YUMURTA(HAŞALNMIŞ,BOL YEŞİLLİKLE)

KAVRULMUŞ LOR

BİR İKİ LOKMA EKMEK

ELMA

T.KAHVESİ

BİRKAÇ ÇATAL KARNIBAHAR
BİR TATLI

MAYDANOZ SUYU

BİRKAÇ KAŞIK DOMATES KAVURMA8yumurtasız menemen

selam kızlar

bugun baya protein ağırlıklı beslendim
misafirliğe gittik tabağın hepsini reddettim diyette olduğumu söyledim

akşam yemeğinde de balık var
bugunu kazasız belasız atlattık

şimdi kalkıp spor yapıcam

afiyet olsun canım,azmini kutlarım

ama diyetteyim deyince ısrar on kat daha artıyor nedense ve senin kilon ne??zayıfsın,ben napayım sözleri geliyor ardından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…