- Konu Sahibi _Insomnia_
-
Gebelik cizgisi oldugunu biliyorum ama bende oyle bir cizgi hic olmadi yalniz 0
Hamileligin ilerleyen zamanlarinda olusuyor cnm kahverengi cizgi ,dogumdan sonra zamanla geciyor.
Seni uzmek istemem ama belirti arama canim biraz unutmaya calis zor biliyorum ama
O çizgi hemen oluşmuyo hamilelikte.hamileyseniz bile erkenKizlar daha oncede konu acmistim ama ondan sonra bi daha hamilelik dusuncesini kafamdan atmistim aklima bile gelmiyordu acaba hamilemiyim diye... ama dun gobegimden kasigima dogru inen kahverengi bir cizgi farkettim daha once oyle bisey yoktu...bunun ne oldugunu bilmiyodum daha once hic gormedim..internetten arastirinca buldum... bu gobekten kasiga inen cizgi hamilelik mi?? Adetime 2-3 gun var... Lutfen bilgisi olan yazabilir mi??
O çizgi hemen oluşmuyo hamilelikte.hamileyseniz bile erken
Valla canm bilmiyorumda ben 16. Haftamdaym hala oluşmadı erkende oluşsa daha regl bile gecikmems çok erken geldi bana bilemiycem o zamanErken olusan bayanlar varmis sanirim bi kac yerde okudum..olabiliyormus bazi hamileliklerde ama bende kesin oyle demiyorum tabi...cizginin ne oldugunu bugun ogrendim bende
eveet hayirli olsuuun bide tam kasiklarini ortasina dokundugunda top gibi sertlik varsa o benim ilk belirtimdi
hafif cikti cikintiliydi bide hafif gobeginin hemen altina hafif bastirmadan dokun sertlik varmi?Canim seninde gobeginde cizgi varmiydi yada hemen cikti mi cizgi
Bende 5 haftalık hamileyken belirmişti çizgi herkes şok olmuştu ve görenler erkek dedi cinsiyeti henüz öğrenemedim ama 18 haftalık hamileyim hala çizgi var ve koyulaştı
Canım yok yere umutlandırmak istemiyorum ama ben hamile olduğumu adetimin geciktiği gün testle öğrendim ertesi günde kanda çıktı hemen. Çizgiyide eve gelip kendime aynada baktığımda fark ettim aynı gün ama bir günde belirmez diye düşünüyorum yani mutlaka döllenmeden sonra görünmeye başlamıştır. Ben 3 yıllık evliyim korunmayı bıraktığım ilk ay hatta ilk gece adetimin bittiği gün hamile kaldım ve herkes ilk ay olmaz dediği için bütün belirtileri görmezden geldim ama çizgi ve regl sancısı benim en önemli belirtilerimiş ben inanmayarak test yapanlardanım yani. Ama çizgi eşim ve yakınlarım tarafından şokla karşılandı çünkü hemen adapte olmuş vücudum hamileliğe çok eminim anında çıkmıştı.Canim sence benim cizgi belirmesi cok mu erken?? Adetime 2-3 gun var daha ve bu cizgi ilk defa belirdi umutlanmakta istemiyorum simdiden
Benim kahverengi ve tüylenmede olduBendede bu cizgi yeni olustu kan testi yaptrdm ckmadi adetm 4 gn geckti ikinci gn geckmede yptrdm negatif ama hala olmdm bnm arkdsmda hamilelktn once olsmus bnmki damar gbi ama kahverengi deil
Arkdsmdada ckmisti ve hamileydi gnelde hamillgn 6 7. Haftasnda anca olusuo ama oncdnde olusn duydum tbkide kesn belrtisi deil ama ihtmali vr kesn sbuc adet gecmesnden snraki kab testi ve adet olana kdr beklemekBenim kahverengi ve tüylenmede oldu
Canım yok yere umutlandırmak istemiyorum ama ben hamile olduğumu adetimin geciktiği gün testle öğrendim ertesi günde kanda çıktı hemen. Çizgiyide eve gelip kendime aynada baktığımda fark ettim aynı gün ama bir günde belirmez diye düşünüyorum yani mutlaka döllenmeden sonra görünmeye başlamıştır. Ben 3 yıllık evliyim korunmayı bıraktığım ilk ay hatta ilk gece adetimin bittiği gün hamile kaldım ve herkes ilk ay olmaz dediği için bütün belirtileri görmezden geldim ama çizgi ve regl sancısı benim en önemli belirtilerimiş ben inanmayarak test yapanlardanım yani. Ama çizgi eşim ve yakınlarım tarafından şokla karşılandı çünkü hemen adapte olmuş vücudum hamileliğe çok eminim anında çıkmıştı.
Inşallah canım allah gönlüne göre versin sabah bir test yapmanı öneririm ama benim çizgim sonradan beliren silik çizgilerdendi yani seninde belki hemen çıkmaz o yüzden en iyisi kan testi. Eşin nasıl biri bilmiyorum ama benimki benimle birlikte hastanede kesin olarak öğrenmek istemişti belki bu anı paylaşmak istersiniz şiddetle tavsiye ederim :)Canim benimde en son adetimin son gunu iliskim oldu esimle o yuzden adet bitimi hamile kalinmaz diye umursamamistim bende.. ilk basta belki diye dusundum ama imkansiz diye takmadim...2 gun oncede bu cizgiyi gordum gobegimde ne oldugunu arastirinca hamilelikte belirdigini ogrendim... kendimi kaptirmakta istemiyorum ama icten ice dua ediyorum ins hamileyimdir diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?