Gobekten kasiga dogru kahverengi cizgi!! Kizlar bakar misiniz...

Gebelik cizgisi oldugunu biliyorum ama bende oyle bir cizgi hic olmadi yalniz 0

Bi kac yerde okuduguma gore her hamilelikte olmazmis sanirim... ben daha once hamile kaldigimda boyle bi cizgi olusmamisti sonra 5 haftalikken kurtaj olmak zorunda kalmistim.. oyle bi cizgidende haberim yoktu daha once olmadigi icin..bakalim insallah hamilelikle ilgilidir :)

Hamileligin ilerleyen zamanlarinda olusuyor cnm kahverengi cizgi ,dogumdan sonra zamanla geciyor.
Seni uzmek istemem ama belirti arama canim biraz unutmaya calis zor biliyorum ama

Hamileligin ilerleyen zamanlarinda olusuyor cnm kahverengi cizgi ,dogumdan sonra zamanla geciyor.
Seni uzmek istemem ama belirti arama canim biraz unutmaya calis zor biliyorum ama

Canim ben belirti aramiyodum zaten hamileligi aklimdan cikarmistim bayadir..dun gobegimde cizgi olustugunu farkettim ne oldugunu bilmiyodum bile bunun internetten bakinca ogrendim bugun daha once yoktu boyle bisey gobegimde eminim yani....zaten kesin hamileyimdir demiyorum kendimi kaptirmamak icin ama bazi kisilerde erken olusmus bu cizgi ordan acaba mi dedim :)

O çizgi hemen oluşmuyo hamilelikte.hamileyseniz bile erken

Erken olusan bayanlar varmis sanirim bi kac yerde okudum..olabiliyormus bazi hamileliklerde ama bende kesin oyle demiyorum tabi...cizginin ne oldugunu bugun ogrendim bende
Valla canm bilmiyorumda ben 16. Haftamdaym hala oluşmadı erkende oluşsa daha regl bile gecikmems çok erken geldi bana bilemiycem o zaman

Bende 5 haftalık hamileyken belirmişti çizgi herkes şok olmuştu ve görenler erkek dedi cinsiyeti henüz öğrenemedim ama 18 haftalık hamileyim hala çizgi var ve koyulaştı

Bende 5 haftalık hamileyken belirmişti çizgi herkes şok olmuştu ve görenler erkek dedi cinsiyeti henüz öğrenemedim ama 18 haftalık hamileyim hala çizgi var ve koyulaştı

Canim sence benim cizgi belirmesi cok mu erken?? Adetime 2-3 gun var daha ve bu cizgi ilk defa belirdi umutlanmakta istemiyorum simdiden

Bendede bu cizgi yeni olustu kan testi yaptrdm ckmadi adetm 4 gn geckti ikinci gn geckmede yptrdm negatif ama hala olmdm bnm arkdsmda hamilelktn once olsmus bnmki damar gbi ama kahverengi deil

Canim sence benim cizgi belirmesi cok mu erken?? Adetime 2-3 gun var daha ve bu cizgi ilk defa belirdi umutlanmakta istemiyorum simdiden
Canım yok yere umutlandırmak istemiyorum ama ben hamile olduğumu adetimin geciktiği gün testle öğrendim ertesi günde kanda çıktı hemen. Çizgiyide eve gelip kendime aynada baktığımda fark ettim aynı gün ama bir günde belirmez diye düşünüyorum yani mutlaka döllenmeden sonra görünmeye başlamıştır. Ben 3 yıllık evliyim korunmayı bıraktığım ilk ay hatta ilk gece adetimin bittiği gün hamile kaldım ve herkes ilk ay olmaz dediği için bütün belirtileri görmezden geldim ama çizgi ve regl sancısı benim en önemli belirtilerimiş ben inanmayarak test yapanlardanım yani. Ama çizgi eşim ve yakınlarım tarafından şokla karşılandı çünkü hemen adapte olmuş vücudum hamileliğe çok eminim anında çıkmıştı.

Canim benimde en son adetimin son gunu iliskim oldu esimle o yuzden adet bitimi hamile kalinmaz diye umursamamistim bende.. ilk basta belki diye dusundum ama imkansiz diye takmadim...2 gun oncede bu cizgiyi gordum gobegimde ne oldugunu arastirinca hamilelikte belirdigini ogrendim... kendimi kaptirmakta istemiyorum ama icten ice dua ediyorum ins hamileyimdir diye :)

Inşallah canım allah gönlüne göre versin sabah bir test yapmanı öneririm ama benim çizgim sonradan beliren silik çizgilerdendi yani seninde belki hemen çıkmaz o yüzden en iyisi kan testi. Eşin nasıl biri bilmiyorum ama benimki benimle birlikte hastanede kesin olarak öğrenmek istemişti belki bu anı paylaşmak istersiniz şiddetle tavsiye ederim :)
Allah hayırlısını nasip etsin canım

Canim o gebelik ilerledikce olusan bir pigment sorunu aslinda. Mesela bazi kadinlarinnyuzinde kahverengi lekeler olurya ayni mantikta
Ama bu cizgi ve lekeler oyle hemen olmuyor genelde 20. Haftadan sonra falan olisuyor diye biliyorum.

Benim ablam şuan 6 aylık hamile
ilk zamanlarda çıktı o çizgi ve hala da var ve aşırı belirgin kahverengi
yinede her ihtimale hazırlıklı olun ki sonradan olaki hayal kırıklığı yaşamayasınız diye... Allah bizlerede hayırlısını nasip eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…