göğsün küçük olması evlenınce sorun yaratır mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bak o konuda farklı ornekler var benım etrafımda. mesela bı arkadasım kıloluydu baya ama gogsu hıc yoktu. benım zaten kucuklukten berı asırı buyuk. kız kardesımın normaldı yanı 80-85 gıbı bıseydı asırı kılo aldım benımkı kadar oldu dana gıbı. bılmıyorum bazı ınsanların kı fındık buyuklugunde oluyo o hıc buyumuyo sanırım da bazılarınkı var ama kucuk oluyo onlar kılo aldıkca buyur gıbıme gelıyoo

konu sahıbı hıc canını sıkma. Inankı buyuk olmasından ıyıdır. yıllardır omuz cokmesı, ıstedıgı kıyafetı gıyememe sorunu yasayan ben, sımdı de 30 kılo kadar kılo verdıgım ıcın sarktı gogusler. esım bısey demıyor ama ben sınır oluyorum kendıme. babane gıbı dolasmayı kımse ıstemez. varsın kucuk olsun guzelım ne olucak. neymıs erkekler buyuk arzularmıs. afedersın kadınlar da buyuk seylerı arzulayabılır ama elde avucta neyse o yani hıc böle seylere kafanmı takma. bak emme kanserı olup gogsu alınan kadınlar var. onlar ne yapsınlar ıntıhar mı etsınler

Allah saglikli huzurlu hos muhabbetli yuva versin. Gogus olcusu degil sorun olmak akla bile gelmez.

bildiğim kadarıyla göğüs birleşme organı değil neden sorun yaratsın yahu :) Çok rahatsız olursanız bir estetik müdahale herşeyi çözer...

He ya elde avuçta ne varsa

Bende takardım ama büyük büyük göğsüleri olan arkadaşımın yaşadıklarını görünce bol bol şükür ettim. Mesela kendisi 36 bedendir ama göğüsleri 42 bedene sığmaz. Kıyafetlerin altını başka üstünü başka beden alır. Hoplayıp zıplamasın diye bırak koşmayı, hızlıca yürüyemez. Gülerken göğüslerini tutar çok zıplıyor diye Omuzları 20 yaşından itibaren düştü, ileriki yaşlarda düşünemiyorum. Şimdiden bel ağrısı çekiyor. Sonra kendimi düşündümde, iyi böyle iyi...

alan öyle alsın valla hiç umrum değil sırf kocam istiyo diyede silikon taktırmam yani önce ben seveyim kendımı

yahu arkadaşlar görüntüsü çırkın değil hoş görünüyor bana göre zayıfım ama estetık yanı var fakat erkek açısından düşünüyorum.:)

allahta sizi böyle yaratmış göğsün küçükse nolmuş en güzeli .. bir kıyafet giydinmi offf göğüslerim çok büyük demiceksin işte :))

Evlilikte sorun yaratır mı bilmiyorum da.

Eğer illa sen boyutundan şikayetçiysen doğum kontrol hapı kullanabilirsin. O otlar, kendini mıncıklamalar falan işe yaramıyor zaten bir dönem kafayı takıp onları da denedim.

Ben 70-75 arası gidip geliyordum desteklilerde. Hani 70 küçük geliyor, 75 büyük geliyor gibi.

Şimdi tam 75 oldu. Hapı kullanmaya devam ediyorum, sonuç ne olur bilemem tabi. Doktor 3 ay kullan demişti ama etkisini görmeye devam edersem bırakmam.

Her akşam anneme "bi ellesene büyümüş mü?" diye diye kadını da delirttim.

Evleneceğin insan seni öyle beğendiği için hiçbir sorun olmaz. Zaten erkek de kadın da fiziksel olarak hiç bir çekim almadığı insanla evlenmez, evlenmemeli.

Erkekler çok güzel ölçer biçer, kara çarşaf bile giyseniz endamınızı bilir. Dikkatliler çünkü.

Bence kimse için bedenini değiştirmemelisin. Doğal olanı en güzeli. Beni beğensinler diye estetik yaptırmak çok saçma. Belki bitkisel ürünler kullanılabilir. AMa en güzeli kendini olduğun gibi kabul etmek

sen bekarmisin bu hapi kullaniyorsun eger bekarsan ielrde sorun yasiyabilrisin bu hapi cok kullaninca evlenince cocuk icin tedavi goren cok arkadsim oldu eger cok muhim degilse kullanma bence

yahu arkadaşlar görüntüsü çırkın değil hoş görünüyor bana göre zayıfım ama estetık yanı var fakat erkek açısından düşünüyorum.:)

sana gore sorun yoksa ona groede olmaz ama ilalda sne buyuk olsun istyorsna bene stetige hic kari degilim ozlelikle olay gogusse ben simdi dogum yaptim allahtan bir fark olmadi cok eski halinden ama ilerde hoslanmazsam keisn yaptiririm bu esim icin olmaz ama kendi mutlulugum icin olur ayrica sne merka etme o bir o kudurma moduna girsin buyuk kucuk dinlemez:))

sen bekarmisin bu hapi kullaniyorsun eger bekarsan ielrde sorun yasiyabilrisin bu hapi cok kullaninca evlenince cocuk icin tedavi goren cok arkadsim oldu eger cok muhim degilse kullanma bence

bekarım evet. adet düzensizliği için kullanıyorum şu an.
annem de 6 sene kullanmış. Hiçbir sıkıntısı olmamış. Zira hala da yok, menapoza girecek ama adetleri benimkilerden daha normal.
Her tedaviyi dkhye bağlamıyorum ben açıkçası, bir sürü sebebi olabilir. Hiçbir doktor da "sen dkh kullandın ondan çocuğun olmuyor tedavi edelim" demiyor zaten. (Annem hastanede çalıştığından biliyorum, doktor en başından anlattı sağolsun.) Çocuk olmaması için bir sürü sebep var ve bunların hiçbiri dkh değil.
Zaten 10-15 sene içinde çoluk çocuğa da karışmaya hiç niyetim yok.
Uyarın için sağol ama.

canım evlenınce ilaç kullanmayı düşünmüyorum eşim korunacak.

ay ne güzel bi konu bu böyle :)) benim de çok küçük 75 bedeni zor dolduruyorum. hatta sağ göğsüm sol göğsümden daha küçük. bi tanesi 75 bedeni tam dolduruyo diğerinde 1 parmak boşluk var :) ben de çok sorun ederdim evlenince nasıl açıcam sivilce gibi memelerim var zaten diye ama şimdi alıştım eşim de sağolsun hiç lafını bile etmedi hatta hanimiş benim aşkımın memişleri diyo bazen takılmıyorum artık pek. zaten şu sıralar bebek düşündüğümüzden beri göğüslerim biraz şişti ve çok acıyo nedense..

ama küçük meme sorun değildir bence.. olmamalı da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…