göğsün küçük olması evlenınce sorun yaratır mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çoook seneler önce, tamam tamam 3 sene önce, göğüslerim ufak diye (75 beden) kuzenimin nişanına giderken sütyen içine babamın siyah erkek çoraplarını sokup gitmiştim. (ne akıl ama )Bitmek bilmeyen kasap havası ve benim oyun sevdam sonucunda eve geldiğimde bir çorabın eksik olduğunu görmüştüm Bizim arkamızdan ortalığı süpüren elemanları düşünüyorum da, adamlar buldukları bir tek siyah erkek çorabı için kimbilir kaç gün kafa patlatmışlardı, ve o çorap gizemini belki hala koruyordur

2 senedir kullandığım doğum kontrol hapı sonunda şu an 85 beden desteksiz, kostiksiz,pamuksuz ve de çorapsız sütyen
kullanıyorum Artık tüm kasap havalarında gönlümce halay çekiyor, siyah erkek çorabı aramıyorum

Çok büyük sorun haline getirmiyorsanız bence zamana bırakın, haplar, belki hamilelik, emzirme, hormonların aktif olduğu düzenli cinsel hayat, masajlar..vs ile belki doğal yollardan istediğiniz boyuta gelebilirler.Hiç bir erkeğin de eleştirme ve beğenmeme hakkı yok, bizim gene bir çok yoldan ya da en kısa sürede bir silikonla boyut değiştirebilecek imkanımız varken, erkeklerin bazı yerleri küçükse ölene kadar küçük kalmak durumunda.Bu konuda yorum yaptığımızda bu bir erkeklik meselesi haline gelebiliyorsa, bizim göğüslerimiz de bu şekilde erkekler tarafından değerlendirilmelidir.

Küçük, büyük farketmez, vücudumuza yakışıyormu, bizi mutlu ediyormu,sağlıklımı emzirme vs gibi ihtiyaçları karşılıyormu, tamamdır.
Beğenmeyen küçük oğluna almasın bir zahmet

ay koptummmm erkek corabi ha

Hadi canım...
Vay vay vay diyorum

Herkes dergi okur ben asla onu yargılamıyorum. Beni ilgilendirmez ama magazin dergisinde okunulan birşeyi sanki cok bilimselmiş gibi aksettirince sinirleniyorum. Öperek göğüs büyütmek ne demek yaa :S

hani vardır ya "sevgilinizi 10 adımda parmağınızda oynatın" yazıları, onun gibi birşey :S

Son düzenleme:
biara silikon yaptırmayı düşündüm araştırdım baya bi. sonra işinin çok ehli bir doktorun yaptığı göğüsleri gördüm videoda. ı ıhh... ayrık ayrık duruyo. sert sert. ne kadar doğal diye diye bitiremedikleri göğüsleri ben doğal bulmadım. dokununca nasıl olur tahmin edemiyorum. vazgeçtim. miniklerle yola devam

Ahahahahaha winston koptum siyah corabına

Hayır adamın biri halay mendili yerine falan kullanmış olmasın

benim görümcemde göğüsleri küçük diye düğünümde sütyenin içini çorap doldurmuştu şaşırmıştm, şimdi okuyunca bi tek o degilmiş

Evet geçmişi okudum, bilim ve insan dergisinde mi okudun yok vogue dergisinde koptum valla 9-10 yaşlarında küçük bir kızı kadın gibi süsleyip püsleyip, top model gibi poz verdiren derginin önerisi o kadar olur zaten...

Son düzenleme:
Kinaye yapmıştım. Bilim ve İnsan=Vogue dendi, gecmişi okoumanızı tavsiye ederm.

Kimse böyle birsey yazmadi, suanda hem baska yorumculari ( belliki yasi kücük olan) yaptigi yorumlarindan dolayi asagiliyorsunuz hemde YALAN SÖYLÜYORSUNUZ. Alinti yapinda görelim, gesmiste kim Bilim ve Insan = Vogue dedi. Arkadas böyle birsey okumustum Vogue dergisinde dedi sadece. Evet aciyorum ben her acilan konu altinda kendini ispata calisan, yasinin kücük oldugu, yazdigi yazidan da belli olan yorumcularin yazilari ile dalga gecerek egosunu tatminmidir nedir anlayamadigim davranislara girisen kisilere.

Son düzenleme:
şöyle bi baktım. ilk sizin vogue dergisinden bi yorum paylaşan arkadaşla dalga geçtiğinizi gördüm. belki bana öyle gelmiştir neyse

Aynen dediginiz gibi dergiden okudugunu aktaran yorumcu ile dalga gecmek, ego tatmini falan:) Birde yalana siginma yokmu orasi tam komedi:)

Ben de kendi yazdıklarıyla ilgilenmeyip herkesin yorumuna yorum yapmayı kendine iş bilen insanlara cok üzülüyorum. Gerçekten üzülüyorum. Anlatım bozukluğu ile dolu cümlelerle kendini ifade etmeye çalışan, güya başkasını aşağılayıp kendini yücelten insanlara dert anlatmaya çalışmaktan yo-rul-dum.

Niye kendimi size anlatıyorum biliyor musunuz? Bu forumu ve buradaki insanları seviyorum, beni sevenlerin olduğunu da biliyorum, kimse tarafından yanlış anlaşılmak istemiyorum.

Büyük harfle yazıcan daha mı etkili oluyor söyledikleriniz?

Ben kime ne yazacağımı cok iyi bilirim merak etmeyin. İroni yapmak, dalga gecmek ya da aşağılama değildir?

Ben diyorum ki öpünce göğüs büyütmek ne alaka bilim ve insan dergisinden mi öğrendiniz, hayır diyor vogue den, cok faydalı seyler yazıyor orada. Bilim dergisi ile magazin dergisini bir tutuyor. ANLATABİLİYOR muyum? Ve o üyenin yazdıgı bütün yorumlar cinsellik ile ilgili.

Azıcık etrafınıza bakın lütfen. Sadece konu okuyup yorum yapmayın.

İnanın kendimi ispatlamak zorunda değilim zira benim buranın dışında bir hayatım var....

Demekki büyük harfle yyazinca etkili oluyormus ki büyük harfle yaziyorsun sende:) ayrica yazinin büyük yazilmasi cevap istedigimi iyice belirtmek icindi. Ironi yapmis:) yahu kardesim o dergilerde kesinlikle bilimle alakali birsey olmaz diye bir kuralmi var? Sanki saglikli yasam kitabindan bahsediliyormusta, kizcagizda hergün patates kizarmasi yeyin demiste ironik olmus:)
Simdi söyleydi, böyleydi " dergiye cok bilgilendirici" dedi falan demede kim Bilimve Insan = Vogue dedi onu alinti yap. Görelim
Ayrica sitenin edebiyat ögretmenimisin yoksa Türk Dil Kurumu görevlisimi? Sen kendi bozukluklarinla ilgilensen, sitedeki diger insanlarin yorumlarindaki anlatim sekline, yorumuna yorum yazmasan sorunda cikmaz.

Konuya yorum yazmak icin konu sahibinin tüm cevaplarini okumak ve ona göre yorum yapmak istedim ama sizin o dalga gecmek icin yazdiginiz yorumlari okudukca sinir oldum bunada hakkim var site kurallari geregi yoruma yorum yapmayacaksin. Site görevlisi uyardigi halde sen ayni aymazligina devam ettin durdun. Burda senden baska insanlar var, hele sen bir ac gözünüde bak etrafina.
Hala yorumcunun diger yorumlari diyorsun, gidip hafiyelik yapip yorumcunun tüm yorumlarini arastiriyorsun bende sanane kardesim, ister cinsellige yorum yapar ister estetige, ister aska diyorum.
Ama anlayacak kisi lazim neyse, sen hafiyelik yapmaya yorumcularin yorumlarini asagilayip, dalga gecmeye, ego tatminine devam. Ben sana laf anlatacagim diye daha fazla site kurallarini ihlal ederek, site yöneticilerini zora sokmak istemiyorum.

Rasgele:)

Son düzenleme:

Allah yardımcınız olsun :) Zor bu kadar cok şeyi kafada kurup, bununla yaşamak...

Gerçekten sizinle tartışacak gücüm yok, akşama kadar gayri safi milli hasılaya katkıda bulundum. Yeterince yorgunum. Rastgele, gelirse... İyi akşamlar.

Siz hala soruya cevap vermediniz. Size yalan söylüyorsunuz kimse sizin dediginiz gibi Bilim ve insan = Vogue yazmadi eger yazildiysa alinti yapininda görelim dedim yapmadiniz:)
Zaten kimse gecimini saglamak icin calismiyor herkes gayri safiyi düsünüyor:)Saolsun ulusumuzun insani! :) Neyse sanirim öyle bir alinti yapamayacaksiniz tek cevabiniz kafada kurdunuz olacak cünkü alinti yapilacak öyle bir yazi yok:) Kafada kurmak dedinizde sahi siz üyenin bütün mesajlarinin cinsel icerikli oldugunu nerden biliyorsunuz.Hafiyelik yapip üyeyi arastirmamissiniz o benim kafamdaki kuruntuymusya:) Sanirim müneccim! siniz:)

Aşkım mı?

Nerde okumuştunuz bilim ve insan dergisinde mi?

Hayır canım vogue kadın dergisinde.. :)

Genç kızlarımızın tek okuduğu şey magazin dergisi CANIM. Ya da özlü sözler kitabı, facebook a ileti yazmalık.

Ama çok bilgilendirici şeyler var magazin vs öyle saçmalıklar yok.

Dimi cok bilgilendirici, hemen abone olacağım. Küçük göğüslerin öpülerek büyümesi vs.

@Cisu bu son msjım, daha önceki msjımda da yazdıgım gibi tamamen ironi yaptım. Yorum yapan arkadaş =(eşittir) dememiş bağlantıyı ben kurdum. Herkes ne demek istediğimi anlamışken senin benden ayrıntı beklemen de ayrıca ilginç. Bir insanı yalancılıkla itham etmek de cok ayıp. Olmayan birşeyi varmış gibi göstermiyorum an la ta bi li yor mu yum?

Amacın ne çözemedim. Bir derdin var ise benimle, gel özele yaz. Senden hazzetmiyorum de, sana gıcık oluyorum de... Benim yorumumdan alıntı yapmayınca ben anlamıyor muyum bana yazdığını? Üstelik benim yazdıklarım üzerinden aşağılayıcı şeyler yazıyorsun. Ne yapmaya çalıştığını biliyorsun, sonra da yöneticileri zor durumda bırakmak istemiyorum perdesinin arkasına sığınıyorsun.

Sen asıl beni zor durumda bırakıyorsun. Yine söylüyorum, kişisel bir husumetin varsa ya da yazdıklarım hoşuna gitmediyse KİB butonunu kullan, özelden msj yaz, burdan kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yapma ki bana da cvp hakkı doğmasın. Beğenmediğin üyelerin yorumlarını engeleyebiliyorsun da öyle birşey de yapabilirsin mesela?

Yazdıklarını tekrar tekrar okudum, cok ayıp gerçekten yaa. İRONİ ne demek? Söylüyorum/yazıyorum yok olmuyor.

Hafiyelik nedir yahu? İnsanların yazdıklarından işkillendiğim zaman peşin hükümlü olmamak ve onu anlamak adına tabi ki gecmiş msjlarına, açtığı konulara bakarım. Burası yazı dili kullanılarak iletişime geçilen bir platform. Haa yazdıklarıyla onu yargılamam ama onun hakkında fikir sahibi olurum.

Offf cok yoruldum. Necip Fazılın güzel bir sözü geldi aklıma ama onu bile yanlış anlamandan korktuğum için yazamıyorum.

Elmeyra hanim yukarda yaptiginiz alintilarin hicbirinden bilim ve insan = vogue diye bir sonuc cikmiyor. Eger siz kizcagizin sadece " ama cok bilgilendirici seylerde var" cümlesinden Bilim ve insan = Vogue yi cikardiysaniz bravo size:)
Sizinle özel bir husumet:) Evet sanirim ben sizin yazi renginizi sevmedim acayip bir husumet var aramizda:) Sizi tanimiyorum! sizin gercek adinizi bile bilmiyorum! Keza sizde beni!
Neden size bu uyarilari yaptigimi hala anlamadiniz ve hala sorguluyorsaniz YASININ KÜCÜK OLDUGU yazdigi mesajlardan bile belli olan üyeleri (sözde ironi yapiyorsunuz) asagilayarak yaklasik 5-6 mesaj atmissiniz bende konuya yorum yapmak istedim, saglikli bir yorum yapmak icinde konu sahibinin bütün cevaplarini okumak istedimki sizin o ironi! yaptiginiz mesajlari gördükce konuyu amacindan cikardiginizi belirtmek icin uyardim ( kaldiki site kurallarinida cigniyordu bu mesajlariniz cünkü yorumcuya yorum yapma diyor kurallar) hatta site görevlisi bile uyardi ama bu sizi durdurmadi ki olaylar bu noktaya geldi.
Gercekten ben size daha fazla anlatmaya calismayacagim cünkü anlatamadigim gibi birde gercekten site görevlilerini zorda kaliyor biliyorum. Husumet konusuna gelince sakinlesin burasi stres atmak, dertlesmek, degisik bakis acisi görmek ve eglenmek icin bir site yani husumet, kan davasi, kin güdülecek biryer degil.

Neyse size iyi forumlar:)

Benimde memişler kücük kız. Napalım valla bende takıyorum arada ama sonra saglıklıyım diyorum bosveriyorum.
Beni seven adam minişlerimi de sever uleen.

benim de küçük sorun olmuyor benim eşim küçük göğüs daha güzel oluyor diyor.büyük göğüslerden midesi bulanıyormuş.gerçi ben onun demek istediğini biliyorum o çok büyük göğüsleri sevmiyor.benimki de az daha büyük olsa ister tabi.hamilelikte ve emzirirken büyümüştü tam iyi oluyor ozaman ama sonra eski haline dönüyor.iyi tarafı küçük olunca sarkmıyor işte hem büyük olanlar emzirirken falan görüntüsü bi garip oluyor sonrası da malum.ne bileyim ben çok memnunum heralde öyle hisset.göğüsün boyutundan çok dikliği önemli bence.dik olmadıktan sonra hiçbir göğüs güzel durmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…