- 11 Şubat 2015
- 3.477
- 4.776
- 208
- 45
Canım çok öpüyorum, yazmak istiyorum ama gözlerim izin vermiyorBizde eşimle evlenmeden önce yıllarca çıktık.ne giyeceğime,nereye,kimlerle gideceğime,makyajıma,herşeyime o zamanlardan itibaren karıştı.biraz özgürlüğün tadını çıkarıp,sonra evlenmek en güzeli
İyi geceler canım:)hemen bakıyorum
Canım çok öpüyorum, yazmak istiyorum ama gözlerim izin vermiyoriyi geceler . Bu arada kesi yerinin resmini ekledim, bir ara bi bak, bi değerlendir.
Siyah ifadeni sertleştirebilirSiyah baya değişik olmuştu:))dipten çıkan kendi saçlarım sapsarı gibi görünüyordu:)eşim hala siyah çok güzeldi der ama bir daha cesaret edemem sanırım:)
Teşekkür ederim canım.bende kendimde en çok açık kumral ve sarı tonlarını seviyorum.insana yine en çok yakışan doğal rengine yakın tonlar oluyor genelde:)Siyah ifadeni sertleştirebilirsarı çok güzel
Canım kıyamam yaaaaa.... Babana söyledin mi ? Gizli olcam diyordun?
Bak canım ailenin öyle demesi normal bana kardeşim geçen kış (bu arada ne kafar uzun zamandır hala ameliyat olamadığımı farkettim) eğer göğüslerini yaptırırsan ne sana bakarım ne de senle konuşurum dedi. Ben vazgeçmedim hiç bir aile kolay kolay hadi kızım göğüslerini yaptır demez. Kararlı olduğunu göster onlara
mutluluk2015 Violetta72 rapisa
Ay ben sizi yerim yaa
Konu nereye gitmiş haberiniz bile olmamış, işte kadın olmak budur!
Hallettim problemleri kızlar, dua edin o problemler tekrar hortlamasın
işte biz buyuz yahuuuı laftan lafa geçmeyi çok seven acayip şeyleriz. Ama ben seviyorum böyle olmayı estetik hakkında konuşuyorduk , en son hibiskus ile saçı nasıl kızıllaştırırız diyorduk gece 1 olmuş farkında değiliz , erken bi saat olsaydı ya da müsait olsaydık , en son hükümeti kurmuştuk sanırım: KK70:
Ameliyatına şu kadarcık kaldı,huzurla gir,çık inşallah canım.Artık kararını vermişsin,kendini bu kadar hazırlamışsın,inşallah başka problem yaşamazsın.mutluluk2015 Violetta72 rapisa
Ay ben sizi yerim yaa
Aynen yaa nerden nerelere geldikişte biz buyuz yahuuuı laftan lafa geçmeyi çok seven acayip şeyleriz. Ama ben seviyorum böyle olmayı estetik hakkında konuşuyorduk , en son hibiskus ile saçı nasıl kızıllaştırırız diyorduk gece 1 olmuş farkında değiliz , erken bi saat olsaydı ya da müsait olsaydık , en son hükümeti kurmuştuk sanırım: KK70:
Ameliyatına şu kadarcık kaldı,huzurla gir,çık inşallah canım.Artık kararını vermişsin,kendini bu kadar hazırlamışsın,inşallah başka problem yaşamazsın.
İnşallah canım cumartesiydi dimi eğer işten erken çıkabilirsem dua edicem sanamutluluk2015 Violetta72 rapisa
Ay ben sizi yerim yaa
İnşallah sarkmaz canımAyy inşallah ama bir sonraki cumartesiye sarkabilir
İnş sarkmaz.
İnşallah sarkmaz canım
Canım hayırlı olsun tekrar tekrarKızlaar ameliyat tarihimi haftaya aldırdım dün akşam arayıp konuştum. Annem çok telaş yaptı hem onun gönlü olsun hem de ben kendimi daha rahat hissedeyim diye böyle bişey yapayım dedim. Kadın 4 gündür başımın etini yiyor ya bişey olursa, hacamat oldun vs vs
Zaten eski tarihimi öne aldırmıştım şimdi yinr aynı tarihte olucam. Normalde yarın olcaktım öne aldırınca
Canım hayırlı olsun tekrar tekrarhadi bakalım geri sayım başladı. 7- yediiiiiiiii......
Bugün dr bey sabah ameliyathane fotosu paylasmsti instagramda bende sen sanmıstm ameliyat tarihni değsrrdğini bilmiyodm
Bunda da vardr bir hayır: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?