Göğüs Büyütme Günlüğüm (Kamran Bey)

Canım çok öpüyorum, yazmak istiyorum ama gözlerim izin vermiyor iyi geceler . Bu arada kesi yerinin resmini ekledim, bir ara bi bak, bi değerlendir.

Aynen cnm annem sağlıgımı düşündüğü için nasihat edip duruyor sürekli olma olma diye. "Doktorlar işin maddiyatında. Sana tabi ki olma demezler. Zararsız derler." Diyor

mutluluk2015 Violetta72 rapisa
Ay ben sizi yerim yaa
Konu nereye gitmiş haberiniz bile olmamış, işte kadın olmak budur!
Hallettim problemleri kızlar, dua edin o problemler tekrar hortlamasın
işte biz buyuz yahuuuı laftan lafa geçmeyi çok seven acayip şeyleriz. Ama ben seviyorum böyle olmayı estetik hakkında konuşuyorduk , en son hibiskus ile saçı nasıl kızıllaştırırız diyorduk gece 1 olmuş farkında değiliz , erken bi saat olsaydı ya da müsait olsaydık , en son hükümeti kurmuştuk sanırım: KK70:

Cidden kadın denen varlığın bunu yapabileceğine inanıyorum ama bizim ayağımızı bağlayan aşk sanırım.
Bir erkeğe aşk duyuyoruz ve işin kötüsü herbirimiz bunu yapınca otomatik olarak cephemiz düşüyor ahdfks
Normalde elimizden hiçbişey kurtulmazdı

mutluluk2015 Violetta72 rapisa
Ay ben sizi yerim yaa
Konu nereye gitmiş haberiniz bile olmamış, işte kadın olmak budur!
Hallettim problemleri kızlar, dua edin o problemler tekrar hortlamasın
Ameliyatına şu kadarcık kaldı,huzurla gir,çık inşallah canım.Artık kararını vermişsin,kendini bu kadar hazırlamışsın,inşallah başka problem yaşamazsın.

Aynen yaa nerden nerelere geldik

Kızlaar ameliyat tarihimi haftaya aldırdım dün akşam arayıp konuştum. Annem çok telaş yaptı hem onun gönlü olsun hem de ben kendimi daha rahat hissedeyim diye böyle bişey yapayım dedim. Kadın 4 gündür başımın etini yiyor ya bişey olursa, hacamat oldun vs vs
Zaten eski tarihimi öne aldırmıştım şimdi yinr aynı tarihte olucam. Normalde yarın olcaktım öne aldırınca

Canım hayırlı olsun tekrar tekrar hadi bakalım geri sayım başladı. 7- yediiiiiiiii......

Bugün dr bey sabah ameliyathane fotosu paylasmsti instagramda bende sen sanmıstm ameliyat tarihni değsrrdğini bilmiyodm
Bunda da vardr bir hayır: )

Bugün dr bey sabah ameliyathane fotosu paylasmsti instagramda bende sen sanmıstm ameliyat tarihni değsrrdğini bilmiyodm
Bunda da vardr bir hayır: )

Sorma ya kamran bey bana nisbet yapıyor
Şaka bir yana haftaya olcak benimki. Bu orduya ben de katılıyorum nasipse.
Dün ödememi yaptım o bile ayrı bir heyecandı sanki ameliyata girdim ahshsh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…