• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüslerimm://

ayrıca bişey dicem dalga geçmeyin
bence de cinsel hayatın başlamasıyla büyüyor :27:
hormonlardan mıdır nedir
ama öyle aman aman beden atmaz yani
doğum kontrol hapı da kullanıyorum 1 seneye yakındır peh :27:

kalçada büyürmüş evlenince öyle derler :27:
bir imzaya bak ya vucüt bile şekillendiriyor :27:

ay bilmiyordum öğrenci olduğunu kusura bakma :1:

tamam şimdi şişireceğiz de doğum yapınca da şişecek hem ben doktora sorduğumda emzirmede sıkıntı yaratır mı emin olamıyorum demişti :44:

:(((((( kaldim ozmn böle.ben gidip goguslerimle barisip geliorm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o büyük benim yeterince o büyümesin ya
gerçi doğru kilo alınca büyüdü :60:

of ne imzaymış be :27:

hatta imzanın kopyasını çıkartıp yapıştırsak göğüslere daha etkili olur mu ki

hulolo hulahooo hoptri zıttarop seni bu evliliğin gücüyle büyümeye mahkum ediyorum :60:

aynen öyle :60: orda bir biçim var mı var 2 tane de sivri baş var mı var :60: oldu da bitti :9::9:
yok aslıcım o kadar kolay değil valla işin psikolojik görüntü yönü var anne olacağın zaman bebeğini emzirememe korkusu var kadının dişiliğinin sembolüdür göğüs gerçekten sıkıntısını yaşamış biri olarak yazıyorum bunları. eşlerinin penislerinin küçüklüğüyle ilgili konuda açılmıştı burda herkes evet büyüklük önemli diye biliyorsa göğüste kadında o kadar öenmli bence:31:

:60: :60: :60:
dimi ya :9::9:

Çok fena guldum .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay sinirlerim bozuldu ahahahhahaha

sivri baş ahahahhaha koptum

:23::23::23::9::9:

konu sahibi arkadaşım iyi ki yazdın .sayende tebessüm ettik bol bol.:9: herkesin var bir yerinden şikayeti işte.

Ben estetik düşünmüştüm bir ara :9: dr. bana açık açık önermem demişti. Acı ağrısı bir de çocuk olunca kanallardan süt gelmeme olasılığı da varmış..

Bak Beckham'a o yapay teneffüslerini aldırdı o da sonunda.:1: Özünde kalmak gibisi yok.

o büyük benim yeterince o büyümesin ya
gerçi doğru kilo alınca büyüdü :60:

of ne imzaymış be :27:

hatta imzanın kopyasını çıkartıp yapıştırsak göğüslere daha etkili olur mu ki

hulolo hulahooo hoptri zıttarop seni bu evliliğin gücüyle büyümeye mahkum ediyorum :60:

hadi hadi ne kilosu imza sayesinde o da büyümüş işte :27:
hahaha bir dene bakalım sen büyürse haber et, bende denerim :37:
göğüs büyütme topiğinde imzalı yöntem diye başlık açarsın :9:

yaw saolun ya iyi güldüm ha sen şimdi elletmeden önce resmini çek:27: bide ellettikten sonra çekersin :27: buraya yüklersin bizde değerlendiririz:47: birde tren lazım tabii

yok aslıcım o kadar kolay değil valla işin psikolojik görüntü yönü var anne olacağın zaman bebeğini emzirememe korkusu var kadının dişiliğinin sembolüdür göğüs gerçekten sıkıntısını yaşamış biri olarak yazıyorum bunları. eşlerinin penislerinin küçüklüğüyle ilgili konuda açılmıştı burda herkes evet büyüklük önemli diye biliyorsa göğüste kadında o kadar öenmli bence:31:
:9::9::9::9::9:bunu bana mı diyorsun. göğüs asimetrisi olan bana :60:

evet bende atlatamadım hatta evlenmeye yakın hep acabalarım oldu :27: düşün eşit olmayan bir görüntü..Ama hiç de taktığım gibi olmadı. O yüzden ömrü heba etmeye değmez. Kendimizle barışık olmamız lazım.:31:

cidden büyüyor mu kız :52:

şöyle bi 85e çıkar mı iki tene doğursam :60:

ah yavrum sen yanlış anladın:60::60::60: bu ne la tabirini küçüldüklerini görünce kullanıyorsun:25:
o kadar zaman büyük büyük takılıyorsunuz, ondan sonra ezilip büzüldüğünü görünce psikoloji dumur oluyor.:27:
ha ama ufak da olsa bir fark olmuyor değil..

Evlenince bizzat şekil değiştirenlerdenim :) çok olmasa da, kilo probleim vardı, yani çok zayıftım, kilo alamıyordum. 46, 48 kiloydum, 50 lere zoraki ulaşırdım, şimdi ise, 59 kiloyum evleneli 1 yıl olmadan değişti kilom ve oturdu :) şimdi rejim ffalan yapıyorum 56 lara ancak inebiliyorum ama kalıcı olmuyor dikkat etmezsem hooppp 57, 58, 59 gidiyor :/
önceden çok yerdim, kilo alamazdım, şimdi az yiyorum kilo alıyorum :S

hadi hadi ne kilosu imza sayesinde o da büyümüş işte :27:
hahaha bir dene bakalım sen büyürse haber et, bende denerim :37:
göğüs büyütme topiğinde imzalı yöntem diye başlık açarsın :9:

kesin :9:

ah yavrum sen yanlış anladın:60::60::60: bu ne la tabirini küçüldüklerini görünce kullanıyorsun:25:
o kadar zaman büyük büyük takılıyorsunuz, ondan sonra ezilip büzüldüğünü görünce psikoloji dumur oluyor.:27:
ha ama ufak da olsa bir fark olmuyor değil..

ya ne bileyim emzirirken de büyük olur herhalde :1:

ordan 1.5 yıl yırttık

8 tane doğursam ufak ufak topla iki beden atarım :60:

Evlenince bizzat şekil değiştirenlerdenim :) çok olmasa da, kilo probleim vardı, yani çok zayıftım, kilo alamıyordum. 46, 48 kiloydum, 50 lere zoraki ulaşırdım, şimdi ise, 59 kiloyum evleneli 1 yıl olmadan değişti kilom ve oturdu :) şimdi rejim ffalan yapıyorum 56 lara ancak inebiliyorum ama kalıcı olmuyor dikkat etmezsem hooppp 57, 58, 59 gidiyor :/
önceden çok yerdim, kilo alamazdım, şimdi az yiyorum kilo alıyorum :S

ayyhh bir de o var:25::25:

ahahahaa bazı yorumlara acayip güldüm :60:

çok alemsiniz kızlar :21:

Back
X