- 2 Kasım 2016
- 560
- 549
- 18
- Konu Sahibi GoldenVenus
-
Oh missss demek ki pazartesi güzel rakamlar göreceğizGünaydın kızlarrr-100 daha gitti
Tabi ki h.sonu kendimizi kontrol edebilirsekOh missss demek ki pazartesi güzel rakamlar göreceğiz
Hafta sonu kabusum olduTabi ki h.sonu kendimizi kontrol edebilirsek
Günaydın kızlar
Çok güzel bir hafta bizim olsun
Günaydın canım tebrik ederimHafta sonu eşim ve kızımla ilgilendim buraya giremedim
Ama sizlerde yokmuşsunuz
Gelelim diyete bol kaçamaklı hafta sonu oldu güncel kg 55.6
Tebrikler canım süpersin bugünki kilon kaçKızlar benden 5kilo gitti ayin 5inden beri
68.5Tebrikler canım süpersin bugünki kilon kaç
Canım geçen hafta ikimiz fos çıktık bu hafta iyi sarılmamız lazım ay sonuna bi şey kalmadı biraz daha eksilere inelimGünaydın kızlarrr hepinizi tebrik ederimmBenim bugün 61.9 H.sonu işlediğim günahlar: Ekmek, pilav, çikolata , pasta
Canım süper bi sonuç gerçekten ne yaptın bu son hafta ekstradan bişey yaptın mı?
Aynen canım. Moralim bozuk. Bişey de diyemiyorum. Yedim çünkü haklı olarak veremedim. Hiç spor da yapmıyorum. Grip oldum bi de bu hafta, belim de ağrıyo. Nedir benim bu halim. Toparlanmam lazım acilCanım geçen hafta ikimiz fos çıktık bu hafta iyi sarılmamız lazım ay sonuna bi şey kalmadı biraz daha eksilere inelim
Bende geçen hafta hastaydım hala da tam geçmedi oda etkiliyo insanı bide geçen hafta biraz esnettim şeker orucunu bitirince ama bu hafta sıkı tutucam tekrar inşallah ay sonuna 65 i görmek istiyorum artıkAynen canım. Moralim bozuk. Bişey de diyemiyorum. Yedim çünkü haklı olarak veremedim. Hiç spor da yapmıyorum. Grip oldum bi de bu hafta, belim de ağrıyo. Nedir benim bu halim. Toparlanmam lazım acil
Yoo 2 ogün yiyorum öğlen ve akşam en geç 7de yiyorum 7den sonra ağzıma hiç birşey atmiyorum sadece günde 2 dilim çavdar ekmeği tuketiyorum sabah kahvaltısı klasik 2 haşlanmış yumurta 5 zeytin peynir 1dilim çavdar ekmek tarcinli sutCanım süper bi sonuç gerçekten ne yaptın bu son hafta ekstradan bişey yaptın mı?
Bu hafta 65 i görürsünGünaydın kızlar bende 66,3 bu hafta inişler çıkışlar bitmedi buna şükür diyorum
Günaydın kızlarrr hepinizi tebrik ederimmBenim bugün 61.9 H.sonu işlediğim günahlar: Ekmek, pilav, çikolata , pasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?