GoldenVenus ' ün Zayıflama Günlüğü

Canım geçen hafta ikimiz fos çıktık bu hafta iyi sarılmamız lazım ay sonuna bi şey kalmadı biraz daha eksilere inelim
Aynen canım. Moralim bozuk. Bişey de diyemiyorum. Yedim çünkü haklı olarak veremedim. Hiç spor da yapmıyorum. Grip oldum bi de bu hafta, belim de ağrıyo. Nedir benim bu halim. Toparlanmam lazım acil

Aynen canım. Moralim bozuk. Bişey de diyemiyorum. Yedim çünkü haklı olarak veremedim. Hiç spor da yapmıyorum. Grip oldum bi de bu hafta, belim de ağrıyo. Nedir benim bu halim. Toparlanmam lazım acil
Bende geçen hafta hastaydım hala da tam geçmedi oda etkiliyo insanı bide geçen hafta biraz esnettim şeker orucunu bitirince ama bu hafta sıkı tutucam tekrar inşallah ay sonuna 65 i görmek istiyorum artık

Canım süper bi sonuç gerçekten ne yaptın bu son hafta ekstradan bişey yaptın mı?
Yoo 2 ogün yiyorum öğlen ve akşam en geç 7de yiyorum 7den sonra ağzıma hiç birşey atmiyorum sadece günde 2 dilim çavdar ekmeği tuketiyorum sabah kahvaltısı klasik 2 haşlanmış yumurta 5 zeytin peynir 1dilim çavdar ekmek tarcinli sut
Akşamda ne yemek varsa 7kasik ondan yanina da 1 kase yoğurt 2 litre su tatli yok bu kadar gerçi bu hafta çok kaçamak yaptım börekler kekler çikolatalar pilavlar ama gene de eksiye gittim spor yapamıyorum günde 1200 cal i gecmiyorum hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…