- 5 Nisan 2011
- 3.251
- 4.572
- 133
- Konu Sahibi GoldenVenus
-
Günaydın Can'ım bozmamakla iyi yaptın hepsi birden gidecek
Ben de bu sabah artıdayım
Ama ne yapıyoruz
Moral bozmadan yola devam ediyoruz
Olsun canım aynen devam hepimiz artılardayız havalardanmıdır nedir bu günlerde ödem yaptı vücutlar sanırımGünaydın kızlar ben de bugün +200. Noldu bugün böyleOlsun sıkıntı yok devam
Sakin olalım kızlar olur böyle şeylerGünaydın kızlar ben de bugün +200. Noldu bugün böyleOlsun sıkıntı yok devam
Pazartesiye hepsi gider üstüne de eksi görürsünGünaydın canım,günaydın herkese
Artılar devam ediyo vücudum ödem yapıyo ama sebebini anlayamadım normalden farklı bişey yapmıyorum hayırlısı bakalım her çıkışın bi inişi olur elbet
Tebrik ederim canımBugün -200 ile uyandım
İnşallah canım şu artılar bari gitse razıyım bu hafta böyle duraksama haftası oldu galiba.Evet wc sıkıntısı var gibi ondan da olabilir haklısınPazartesiye hepsi gider üstüne de eksi görürsün
Eğer wc sıkıntısı varsa o çok çok etkiliyor
Can'ım sakın pes etmeTebrik ederim canım
İnşallah canım şu artılar bari gitse razıyım bu hafta böyle duraksama haftası oldu galiba.Evet wc sıkıntısı var gibi ondan da olabilir haklısın
Evet canım hafta sonu evde kaçırma ihtimali daha yüksek oluyo dikkat etmek lazım.Olsun canım sıkma canını elinden geldiğince salataya yoğurda yüklen karbonhidratlardan daha az ye oda dengelerCan'ım sakın pes etme
Zaten biz hızlı gitmesini istemiyoruz ki yavaş yavaş gitsin yaza daha çok var tiril tiril kıyafetlerimizi giyeceğiz
Ömrümüzü bu kilolarla geçirmeye hiç niyetimiz yok
Bak yine hafta sonu geldi gelsin artılar
Eşim çok zorluyor diyette olduğumu bildiği halde yemezsem o da yemiyor ben de mecbur yiyorum offf hem de hep karbonhidrat
İnşallah Can'ım inşallahEvet canım hafta sonu evde kaçırma ihtimali daha yüksek oluyo dikkat etmek lazım.Olsun canım sıkma canını elinden geldiğince salataya yoğurda yüklen karbonhidratlardan daha az ye oda dengeler
Olsun canım eksiler gelsin yeterki,hem daha 2 gün var ne olacağı belli olmazSelam kızlarr. -300 bugün. Ama p.tesi hedef kiloma gelemicem muhtemelen. Artı eksi derken yine dönüp dolaşıp aynı kiloya geliyorum
Hadi bakalım inşallah canlarımOlsun canım eksiler gelsin yeterki,hem daha 2 gün var ne olacağı belli olmaz
tebriklerSelam kızlarr. -300 bugün. Ama p.tesi hedef kiloma gelemicem muhtemelen. Artı eksi derken yine dönüp dolaşıp aynı kiloya geliyorum
İnşallah canım Sağol. Bol eksili bir hafta bizlerle olsuntebriklerCan'ım hiç belli olmaz her an herşey olabilir
Günaydın Can'ım çokkkk sevindim senin adınaGünaydın kızlar bu hafta en az 66.4 görmüştüm geçen günlerde 66.9 a kadar çıktı bugun 66.5 e indi cok şükür inişe geçtik bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?