- 2 Kasım 2016
- 560
- 549
- 18
- Konu Sahibi GoldenVenus
-
Çok geçmiş olsun ama Hiiiiiç moralini bozma Can'ım kendine geldiğinde yaparsın sporunu gider kilocuklarAynen canım. Moralim bozuk. Bişey de diyemiyorum. Yedim çünkü haklı olarak veremedim. Hiç spor da yapmıyorum. Grip oldum bi de bu hafta, belim de ağrıyo. Nedir benim bu halim. Toparlanmam lazım acil
sana da geçmiş olsun canBende geçen hafta hastaydım hala da tam geçmedi oda etkiliyo insanı bide geçen hafta biraz esnettim şeker orucunu bitirince ama bu hafta sıkı tutucam tekrar inşallah ay sonuna 65 i görmek istiyorum artık
İnşallah canım son 9 gün bakalımBu hafta 65 i görürsün
Bazen iniş çıkışlar olabiliyor önemli olan kilo almamak
İstikrarın için tebrik ederim seni
Ah canım spor yapacak durum olsa 6 da işten çıkıyorum minnoşum akşama kadar özlüyo eve gittim mi wc ye zor gidiyorum 1 sn bırakmıyo işte de akşama kadar oturuyorum bana bu durumunda eksisi var maalesef ancak hafta sonu yürüyüş oluyo biraz o kadarS
sana da geçmiş olsun can
En kısa zamanda ayaklanın inşallah
Eğer sıkı bir diyet ve sporla 64 ler bile çok yakın yeter ki isteyelim
Aman sıkma canını sporsuzda gider kilolar acele etmemize gerek yokİnşallah canım son 9 gün bakalım
Ah canım spor yapacak durum olsa 6 da işten çıkıyorum minnoşum akşama kadar özlüyo eve gittim mi wc ye zor gidiyorum 1 sn bırakmıyo işte de akşama kadar oturuyorum bana bu durumunda eksisi var maalesef ancak hafta sonu yürüyüş oluyo biraz o kadar
Benim de belim çok kötü, bugün daha da ağrıyo. Ağrı kesici aldım hiçbir işe yaramadı. Oturmakta bile problem yasadığım için yemek yiyemedim yarıda bıraktım. Ara ara ağrı olurdu belimde ama bu sefer sanki belim sol tarafa kaymış kızlar bel kaymasından şüpheleniyorum. 3 gün önce başladı ağrı. 3 günde bel kayması mı olurKızlar ben de diyet gitti
Uykusuzluktan yediklerimi bayağı bir abarttım
Yarın + lara geçeceğim galiba
Niye böyle oluyor ya stres sıkıntı uykusuzluk üst üste beni mahvetti hem sinir sistemim hem de sindirim sistemim çökmüş durumda
Dur canım sıkma canını olur arada o kadar vücudun onada ihtiyacı var yeterki nasılsa bozdum diye gerisi gelmesinKızlar ben de diyet gitti
Uykusuzluktan yediklerimi bayağı bir abarttım
Yarın + lara geçeceğim galiba
Niye böyle oluyor ya stres sıkıntı uykusuzluk üst üste beni mahvetti hem sinir sistemim hem de sindirim sistemim çökmüş durumda
Çok geçmiş olsun canım aman ihmal etme biran önce git doktoraBenim de belim çok kötü, bugün daha da ağrıyo. Ağrı kesici aldım hiçbir işe yaramadı. Oturmakta bile problem yasadığım için yemek yiyemedim yarıda bıraktım. Ara ara ağrı olurdu belimde ama bu sefer sanki belim sol tarafa kaymış kızlar bel kaymasından şüpheleniyorum. 3 gün önce başladı ağrı. 3 günde bel kayması mı olur. Çok acil doktora gitmeliyim.
Geçmiş olsun Can'ım herşeyden önce sağlık kendine dikkat et ihmal etme kendiniBenim de belim çok kötü, bugün daha da ağrıyo. Ağrı kesici aldım hiçbir işe yaramadı. Oturmakta bile problem yasadığım için yemek yiyemedim yarıda bıraktım. Ara ara ağrı olurdu belimde ama bu sefer sanki belim sol tarafa kaymış kızlar bel kaymasından şüpheleniyorum. 3 gün önce başladı ağrı. 3 günde bel kayması mı olur. Çok acil doktora gitmeliyim.
Ah Can'ım ah bir bilsen uykusuzluk insana herşey yaptırıyor vallaDur canım sıkma canını olur arada o kadar vücudun onada ihtiyacı var yeterki nasılsa bozdum diye gerisi gelmesin
şartlama canım kendini hem öyle bile olsa geldiği gibi gider onlarAh Can'ım ah bir bilsen uykusuzluk insana herşey yaptırıyor valla
Amaaaan ne yapayım olan oldu artık yarın artılara alıştırıyorum kendimi
Bakalım Can'ım inşallah yarın güzel bir gün olur bizim içinşartlama canım kendini hem öyle bile olsa geldiği gibi gider onlar
inşallah canım bugün firesiz geçirdim akşamda oturmaya gidicez ordada bişey yemezsem süper olacak
Bakalım Can'ım inşallah yarın güzel bir gün olur bizim için
Can'ım merak ettim seni akşamın nasıldıinşallah canım bugün firesiz geçirdim akşamda oturmaya gidicez ordada bişey yemezsem süper olacak
Kızlar günaydınnn. Ben dün size yazdıktan sonra hemen doktora gittim. Muayene etti, soğuk algınlığından dolayı sağ tarafın kasları sertleşmiş, sola itiyomuş ve omurgaya baskı yapıyomuş. Röntgen çekti onda da omurgam eğri çıktı. Sürekli sar, sıcak tutmaya çalış dedi. 5 gün filan mümkün olduğunca hiçbişey yapıcaksın ki kaslar yumuşasın dedi. Öyle yani kızlar. Şu an diyeti filan sallamış durumdayım. Çok ağrım var. Öpüyorum sizi gelişmeleri yine paylaşırım. Kendinize iyi bakın, belinizi sıcak tutunGojibeeren Nasıl oldun iyi misin bugün
Günaydın canım olsun onlar gider kısa sürede,hem olacak arada o kadar yoksa sonra komple salarız kendimizi arada insan ödül niyetine yapması lazım böyleGünaydın kızlar
Artıdayım
Belliydi zaten
Sıfır lokmayla atlattım canımCan'ım merak ettim seni akşamın nasıldı
Tatlım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum yorma kendini diyetide düşünme şimdi iyi olmaya bak toparlarsın sonraKızlar günaydınnn. Ben dün size yazdıktan sonra hemen doktora gittim. Muayene etti, soğuk algınlığından dolayı sağ tarafın kasları sertleşmiş, sola itiyomuş ve omurgaya baskı yapıyomuş. Röntgen çekti onda da omurgam eğri çıktı. Sürekli sar, sıcak tutmaya çalış dedi. 5 gün filan mümkün olduğunca hiçbişey yapıcaksın ki kaslar yumuşasın dedi. Öyle yani kızlar. Şu an diyeti filan sallamış durumdayım. Çok ağrım var. Öpüyorum sizi gelişmeleri yine paylaşırım. Kendinize iyi bakın, belinizi sıcak tutun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?