GoldenVenus ' ün Zayıflama Günlüğü

Çok geçmiş olsun Can'ım üzüldüm senin adına
Sen önce iyileş sonra devam edersin yine
Yemene içmene dikkat et aç bırakma kendini yoksa daha çok güçsüz düşersin

Can'ım tartıya pek takılma
Bu kilolar yerleşik değil Can'ım göçebeler hepsini ömrü kısa
Azimle devam ediyoruz çünkü başaracağımıza inanıyoruz

Günaydın Herkese

Sanırım yeniden şeker orucuna başlıcam ya da bu duraksamayı kırmak için detoks tarzı bişey yapıcam bakalım

66-67 arası gidip geliyorum ay sonuna 65 i görmek hayal oldu maalesef neyse olsun 1 ayda 3-3.5 kilo vermiş olucam en azından.Durmak yok yola devam

Evet arkadaşlar geçen hafta birazda abartınca 67.5 lere çıkmışım tekrar başladım şeker orucuna bu sefer amacım 21 gün hadi bakalım bugün 2 .gün.Dün ilk günüm rahat geçen geçen seferki kadar zorlanmadım sanırım vücudumun geçen seferden şekersizliğe alışmasından kaynaklı baş ağrısı halsizlik falan yaşamadım

Can'ım nasılsın
baştan başlayalım olmuyor böyle
Bende sil baştan aynı yere geldim
Çok mutsuzum buraya sana yazınca sanki kontrol ediyormuşum gibime geliyor
Sen ne dersin bu defa söz devamını getireceğim bari biz zayıflayalım bak yılın son ayına da girdik yeni yıla 3-5 kilo verebilsek süper olur valla
Bak ikimizinde abes bir kilosu yok neden mücadele etmiyoruz ki
Bu kış verelim kiloları bahar ayında kafamız rahat olur istediğimizi giyeriz
Lütfen kilo verelim

Ay canım verelim tabi ya ben sizden ses çıkmayınca bıraktınız herhalde diye hiç seslenmedim.Ben komple bırakmadım ama dikkat ettiğim halde kilom artmaya başladı vücut korumaya geçti diye düşündüm biraz abartmadan oluruna bıraktım 1 aralık itibariyle tekrar başladım bi 2-3 kiloda bu ay versem süper fazlası olursa kardır tabi

Kız ben bıraktım kendimi yediklerimin haddi hesabı yoktu oldum mu sana 58
30 kasımda yeniden başladım artık günlük tartılalım bari nerde yanlış yaptığımızı görürüz şimdi 57.4 oldum
Dediğin gibi bu ay ne verirsek kardır
Haydi bismillah o Zaman

Aynen canım hadi bakalım hayırlısı tek başınada zevkli olmuyo kendi kendime konuşuyomuşum gibi oluyo

Bu arada artık elimden geldiğince yediklerimi de paylaşıcam

Öğle Yemeği: 3 küçük köfte,bol salata,2 yk kadar yoğurt,keşkek (biraz fazla kaçırmış olabilirim )
Akşama dengelicem
Şimdiyekadar içilen toplam su : 2 lt

Aksam yemegi 5 de yenildi ve sonrasinda su haric hic bisey agzima koymadim ama bugun fazla kacan keskek sisirdi beni cok fena bakalim tartiya nasil yansiyacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…