- 2 Kasım 2016
- 560
- 549
- 18
- Konu Sahibi GoldenVenus
-
Çok geçmiş olsun Can'ım üzüldüm senin adınaKızlar günaydınnn. Ben dün size yazdıktan sonra hemen doktora gittim. Muayene etti, soğuk algınlığından dolayı sağ tarafın kasları sertleşmiş, sola itiyomuş ve omurgaya baskı yapıyomuş. Röntgen çekti onda da omurgam eğri çıktı. Sürekli sar, sıcak tutmaya çalış dedi. 5 gün filan mümkün olduğunca hiçbişey yapıcaksın ki kaslar yumuşasın dedi. Öyle yani kızlar. Şu an diyeti filan sallamış durumdayım. Çok ağrım var. Öpüyorum sizi gelişmeleri yine paylaşırım. Kendinize iyi bakın, belinizi sıcak tutun
Kutluyorum seniGünaydın canım olsun onlar gider kısa sürede,hem olacak arada o kadar yoksa sonra komple salarız kendimizi arada insan ödül niyetine yapması lazım böyle
Sıfır lokmayla atlattım canım
Can'ım tartıya pek takılmaGünaydın Herkese bende sabitlerdeyim hızlı kilo düşüşünün ardından duraksamalar normal zaten 66 larda takılacağımı tahmin ediyodum çünkü asıl yerleşik kilolar bundan sonra başlıyo olsun sıkmıyorum canımı yavaşta olsa gitsin yeterki zaten tartı değişmese bile bedenen inceliyorum kıyafetlerimden anlıyorum olmayan bi eteğim vardı dün giydim olmak bi kenara bol oldu daralttırmam lazım bunlar motive edici en azından
Can'ım nasılsınEvet arkadaşlar geçen hafta birazda abartınca 67.5 lere çıkmışım tekrar başladım şeker orucuna bu sefer amacım 21 gün hadi bakalım bugün 2 .gün.Dün ilk günüm rahat geçen geçen seferki kadar zorlanmadım sanırım vücudumun geçen seferden şekersizliğe alışmasından kaynaklı baş ağrısı halsizlik falan yaşamadım
Ay canım verelim tabi ya ben sizden ses çıkmayınca bıraktınız herhalde diye hiç seslenmedim.Ben komple bırakmadım ama dikkat ettiğim halde kilom artmaya başladı vücut korumaya geçti diye düşündüm biraz abartmadan oluruna bıraktım 1 aralık itibariyle tekrar başladım bi 2-3 kiloda bu ay versem süper fazlası olursa kardır tabiCan'ım nasılsın
baştan başlayalım olmuyor böyle
Bende sil baştan aynı yere geldim
Çok mutsuzum buraya sana yazınca sanki kontrol ediyormuşum gibime geliyor
Sen ne dersin bu defa söz devamını getireceğim bari biz zayıflayalım bak yılın son ayına da girdik yeni yıla 3-5 kilo verebilsek süper olur valla
Bak ikimizinde abes bir kilosu yok neden mücadele etmiyoruz ki
Bu kış verelim kiloları bahar ayında kafamız rahat olur istediğimizi giyeriz
Lütfen kilo verelim
Kız ben bıraktım kendimi yediklerimin haddi hesabı yoktu oldum mu sana 58Ay canım verelim tabi ya ben sizden ses çıkmayınca bıraktınız herhalde diye hiç seslenmedim.Ben komple bırakmadım ama dikkat ettiğim halde kilom artmaya başladı vücut korumaya geçti diye düşündüm biraz abartmadan oluruna bıraktım 1 aralık itibariyle tekrar başladım bi 2-3 kiloda bu ay versem süper fazlası olursa kardır tabi
Aynen canım hadi bakalım hayırlısı tek başınada zevkli olmuyo kendi kendime konuşuyomuşum gibi oluyoKız ben bıraktım kendimi yediklerimin haddi hesabı yoktu oldum mu sana 58
30 kasımda yeniden başladım artık günlük tartılalım bari nerde yanlış yaptığımızı görürüz şimdi 57.4 oldum
Dediğin gibi bu ay ne verirsek kardır
Haydi bismillah o Zaman
Hedeflediğim kiloya kadar burdayımAynen canım hadi bakalım hayırlısı tek başınada zevkli olmuyo kendi kendime konuşuyomuşum gibi oluyo
inşallah canımHedeflediğim kiloya kadar burdayım
İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?