GoldenVenus ' ün Zayıflama Günlüğü

Canım onların dışında bişey yemiyomusun detoks yaptığında

Canım onların dışında bişey yemiyomusun detoks yaptığında
Yiyorum Can'ım bebiş daha emiyor
Sabah uyanır uyanmaz su ve ceviz incir kayısı sonra klasik kahvaltı ekmeksiz öğlene vaktim olmuyor ikindiye doğru meyve akşam ne varsa 4 yemek kaşığı yanına ayran veya salata veya çorba günü erken kapatıyorum sabaha metabolizma baya hızlanmış oluyor böyle işte Can'ım harekette ediyorum onunda etkisi vardır illa ki

Günde 2 lt su içiyorum sadece 2 bardağını geceye ayırıyorum geri kalanı gündüz içiyorum yoksa ödem oluyor
En azından benim ki öyle oluyor tabi herkesin vücudu farklıdır

Aynen. Bende de aynı düşünce vardı. O aralar kiloya çok takmıştım kafayı. Arkadaşımı gördüm gözlemledim ve çok yanlış yaptığımı anladım. Bana güzel bir örnek oldu. Kız mesela bi pizza yiyor, o akşamı hafif geçiriyor. Tekrar böyle kalorili bişey yemesi ancak haftaya. Yani düşüncede dukanın güçlendirme dönemi ödül öğünleri gibi. Ben ise sanki de bi daha yiyemicem gibi bulduğumu götürüyorum. Bi sakin ol bi insan gibi ye dimi kaçmıyo hiçbi şey kıtlık falan yok yani çok şükür

Vallahi tebrik ederim süper gidiyosun Darısı inşallah başımıza. Ben tam diyete uymuyorum bu aralar ne yalan söyliyim. Aburcubur değil de mesela çorba içiyorum arasıra veya yemekleri az yağlı yapıyorum bikaç kaşık yiyorum yaptığım yemekten. Uysam eminim daha hızlı giderdi ama çok da sıkmak istemiyorum sonrasında her şeye saldırmiyim diye

Günde 2 lt su içiyorum sadece 2 bardağını geceye ayırıyorum geri kalanı gündüz içiyorum yoksa ödem oluyor
En azından benim ki öyle oluyor tabi herkesin vücudu farklıdır

Çok güzel canım hem sağlıklı besleniyosun hem kilo veriyosun bebişin peşinde koşturmakta yrucu ama hareket oluyo en azından

Maşallah Can'ım iyi bir rakam bu cuma ya kadar daha da eksi olursun inşallah
İnşallah canım sağol Benim fazla kilolar hep basen ve üst bacakta toplanmış. Sağolsun halamdan genetik miras Üst tarafımda bişey yoktu, kilo verdikçe iyice gitti artık kemiklerim çıktı karnım içine çöktü gidicek bişey kalmadı. Bu durumda ne olacak, o bacaklar mecbur incelecek değil mi Ama gerçekten acaip zor gidiyo, adeta direniyolar gitmemek için

Aynen canım zaten çokta fazla kilon yok çk hızlı verince almasıda kolay oluyo vücudu yeni kiloya alıştıra alıştıra gitmek daha iyi.Benimde ne zamandır al ver al ver olduğu için bu kilolar fazla yerleşik değil oyüzden bence şuan hızlı gidiyo ama bundan sonra benimde artık yavaşlar haftada en azından 500 gr versem ayda 2 kilo bile benim için yeter acele etmemek en güzeli ki zayıflarken psikolojiyi rahat tutmam motivasyonu yüksek tutmam çok önemli onu anladım o yüzden sıkmıyorum bende kendimi yaza çok var o zamana istediğim kiloda olucam diye düşünmek bile duraksadığımda ya da azda olsa geri gittiğimde tekrar beni düzene sokuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…