- 2 Kasım 2016
- 560
- 549
- 18
- Konu Sahibi GoldenVenus
-
Maşallah Can'ım iyi bir rakam bu cuma ya kadar daha da eksi olursun inşallahGünaydın kızlar -400. 62.0. Şükür
tabi canım haftada 500 gr-1000 gr arası çok güzel bi rakam böyle giderse ulaşırsın pazartesiye kadarSağol canımHer hafta 1 kiloya yakın versem tamamdır benim için. Bu hafta hedefim 61.3.
Canım onların dışında bişey yemiyomusun detoks yaptığındaCan'ım ceviz incir kuru kayısı ve bol su metabolizma dehşet bir şekilde çalışıyor
Evde kendimce yürüyüşte yapıyorum
Kızımın peşinden koşuyorum
Bana yardımcı olabilecek kimse de yok şimdilik tüm evin işini ben yapıyorum
Öyle işte Can'ım
Darısı sizin başınıza
Yiyorum Can'ım bebiş daha emiyorCanım onların dışında bişey yemiyomusun detoks yaptığında
Aynen. Bende de aynı düşünce vardı. O aralar kiloya çok takmıştım kafayı. Arkadaşımı gördüm gözlemledim ve çok yanlış yaptığımı anladım. Bana güzel bir örnek oldu. Kız mesela bi pizza yiyor, o akşamı hafif geçiriyor. Tekrar böyle kalorili bişey yemesi ancak haftaya. Yani düşüncede dukanın güçlendirme dönemi ödül öğünleri gibi. Ben ise sanki de bi daha yiyemicem gibi bulduğumu götürüyorum. Bi sakin ol bi insan gibi ye dimi kaçmıyo hiçbi şey kıtlık falan yok yani çok şükürCanim son söyledigin cok dogru resmen kafama dank etti aynen bi zayiflasak tekrar istedigimizi istedigimiz kadar yesek diye düşünüyoruz.oyle ola ola zaten basa sariyoruz koruyamiyoruz abartmadan devamli olmamak kaydıyla yeriz tabi ama cok yemenin bi faydasi olsa boyle olmazdik dimi
Günaydın Herkese
Dün normal günlerime göre biraz düzensiz ve abartılı bi gün oldu buda bana +200 olarak geldi neyseki buna şükür dünü dünde bırakıp bugunümüze bakıyoruz harika bi kahvaltı yaptım ve güne sağlam başladım hadi bakalım
Vallahi tebrik ederim süper gidiyosunCan'ım ceviz incir kuru kayısı ve bol su metabolizma dehşet bir şekilde çalışıyor
Evde kendimce yürüyüşte yapıyorum
Kızımın peşinden koşuyorum
Bana yardımcı olabilecek kimse de yok şimdilik tüm evin işini ben yapıyorum
Öyle işte Can'ım
Darısı sizin başınıza
Yiyorum Can'ım bebiş daha emiyor
Sabah uyanır uyanmaz su ve ceviz incir kayısı sonra klasik kahvaltı ekmeksiz öğlene vaktim olmuyor ikindiye doğru meyve akşam ne varsa 4 yemek kaşığı yanına ayran veya salata veya çorba günü erken kapatıyorum sabaha metabolizma baya hızlanmış oluyor böyle işte Can'ım harekette ediyorum onunda etkisi vardır illa ki
Günde 2 lt su içiyorum sadece 2 bardağını geceye ayırıyorum geri kalanı gündüz içiyorum yoksa ödem oluyor
En azından benim ki öyle oluyor tabi herkesin vücudu farklıdır
İnşallah canım sağolMaşallah Can'ım iyi bir rakam bu cuma ya kadar daha da eksi olursun inşallah
Had bakalım inşallah daha almiyim de kaç gram giderse gitsintabi canım haftada 500 gr-1000 gr arası çok güzel bi rakam böyle giderse ulaşırsın pazartesiye kadar
Aynen canım zaten çokta fazla kilon yok çk hızlı verince almasıda kolay oluyo vücudu yeni kiloya alıştıra alıştıra gitmek daha iyi.Benimde ne zamandır al ver al ver olduğu için bu kilolar fazla yerleşik değil oyüzden bence şuan hızlı gidiyo ama bundan sonra benimde artık yavaşlar haftada en azından 500 gr versem ayda 2 kilo bile benim için yeter acele etmemek en güzeli ki zayıflarken psikolojiyi rahat tutmam motivasyonu yüksek tutmam çok önemli onu anladım o yüzden sıkmıyorum bende kendimi yaza çok var o zamana istediğim kiloda olucam diye düşünmek bile duraksadığımda ya da azda olsa geri gittiğimde tekrar beni düzene sokuyoVallahi tebrik ederim süper gidiyosunDarısı inşallah başımıza. Ben tam diyete uymuyorum bu aralar ne yalan söyliyim. Aburcubur değil de mesela çorba içiyorum arasıra veya yemekleri az yağlı yapıyorum bikaç kaşık yiyorum yaptığım yemekten. Uysam eminim daha hızlı giderdi ama çok da sıkmak istemiyorum sonrasında her şeye saldırmiyim diye
Görüşürüz canım iyi gezmelerKızlar kv gideceğiz yarın görüşürüz
Kendinize iyi bakın
Bugün günü erken kapatın
Yarın hepinizden eksi bekliyorum
Diyete devam bozmadim bildiğin gibi :)Cilekli Turtam nerelerdesin hiç sesin çıkmıyor?
Süpersin sevindim. Arasıra haberdar et. Merakta bırakma biziDiyete devam bozmadim bildiğin gibi :)
Tamam :)Süpersin sevindim. Arasıra haberdar et. Merakta bırakma bizi
Günaydın Can'ım bozmamakla iyi yaptın hepsi birden gidecekGünaydın kızlar
Bu sabah baya bi artıdayım ve dün hiç bozmadım vücut ödem yaptı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?