Google dan resim bulup kendisi gitmiş gibi paylaşan insan?

Söyleyin pinterestten bulsun biz kızlarla vurucu tim ekibi olarak fake kız hesabı hazırlamıştık dost düşman kim stalklayalım diye dkdkdkd üff gerçek bir hesap gibi olmuştu. Neyse konu bu değil ama 😅 Ben direk sosyal medya kullanan erkek sevmiyorum kaldı ki böyle şeyler çok fena. Ama yapıyosa dediğim gibi pinterest 😂

Fake stori, gönderi paylaşan yerler var, insanlar alip paylaşsin diye.
Ben de diyordum bunlari gerçekten kullanan var mı?
Demek varmış. 😮 Bi kahve için komik duruma gelmeye değer miydi😄
Yok kız googledan bulmuyoruz. Gittik beğendik çektik diyelim mekanı. O gün atmadık eve geldik geç oldu. Ertesi gün atıyoruz ya da iki gün sonra. Mesela kilyosa gittim ortamı iki gün sonra paylaştım.

Neden üzüldünüz?
Fake story bulup atıyorsunuz sandım siz öyle deyince de aşağıda anlatmışsınız zaten kendi çekimlerinizi ertesi gün atıyormuşsunuz bunda şizofrenik bir şey olmadığı için artık üzülmüyorum 😂

Fake story bulup atıyorsunuz sandım siz öyle deyince de aşağıda anlatmışsınız zaten kendi çekimlerinizi ertesi gün atıyormuşsunuz bunda şizofrenik bir şey olmadığı için artık üzülmüyorum 😂
Hahaha yok yahu kahve fotosunu da çekmek de ne var ki.. Bir gün gidince çekip birkaç gün sonra attığımız oluyor arada demek istedim. Ama aslında önceki gün gitmişim o an evdeyim mesela

Back
X