yanı adam sofraya oturdugunda hıc affetmıyor ne bulsa ne gorse yıyor karsısındakını dusunmuyor karım da yedı mı doydu mu demıyor“Biz birlikteyken de yapar” demiş “genel huyu böyle” dememiş yani ikisi başbaşa iken ben böyle anladım. “Her toplulukta yapar” deseydi anlardım.
İki kişi yemek yerken nasıl böyle yapılabilir ki? Yani yemeğin hepsini yiyip konu sahibini aç bırakacak hali yok herhalde eşinin, ikisinin de tabağı vardır zaten, payları bellidir, ya da evde fazla fazla devamı vardır.
O yüzden bu kısmı daha çok anlayamadım ben, konu sahibinin eşiyle başka problemleri de var bence yoksa masada başbaşa yerken yediği yemek neden gözüne batsın, nasıl yiyor olabilir bu adam da bu kadar katlanamıyor yemek yemesine acaba?
konu sahıbının tum yorumlarını okudum sofrada genel olarak dusuncesız dıyor ondan sıkayetcı
boyle ınsanla bas etmek zor gercekten koca koca tencere yapmalıydı dolmayı :) adam doymuyor
adam bencılse eger yuzde yuz baska problemlerı vardır kımse esı iştahlı dıye boyle sorun cıkarmaz oyle dusundum :)